Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946252&postcount=2543 η αγγελία μου http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946669&postcount=2545 ο παραλήπτης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3155127 ο έξυπνος. 5η αγγελία, να πώ οτι το έχω τσεκάρει και απο φωτό που έβαλα άλλο φίλο χρήστη να ζητήσει. Τραγικοτατος :lol:
moldovan20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δε το έδινες σε μένα που έχω το κινητό χαλασμένο άλλα με λειτουργική οθόνη ?
Narayan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως τον συγκεκριμένο χρήστη τον έβαλα στη λίστα αγνόησης, μην τυχόν και κάνω το λάθος να του δώσω τίποτα στο μέλλον.
diabibas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως τον συγκεκριμένο χρήστη τον έβαλα στη λίστα αγνόησης, μην τυχόν και κάνω το λάθος να του δώσω τίποτα στο μέλλον. Εσύ καλά έκανες, αλλά η νοοτροπία ΔΕΝ αλλάζει!!!
Technology fan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) χαρίζω θήκη εξωτερικού σκληρού δίσκου 2.5" western digital passport μετα απο πέσιμο του και μη δυνατή επιδιώρθωση του δίσκου! τον δίσκο θα θελα να τον κρατήσω αλλα αμα κάποιος τον θέλει για κάποιο λόγο του τον δίνω! Να πώ επίσης οτι η θήκη δεν είναι σαν αυτές που βγάζουν τώρα που έχουν γυμνή τη θύρα του usb έχει ένα λαστιχένιο πράγμα που το καλύπτει... Θεσσαλονίκη!! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από Technology fan
vdanasto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 χαρίζω θήκη εξωτερικού σκληρού δίσκου 2.5" western digital passport μετα απο πέσιμο του και μη δυνατή επιδιώρθωση του δίσκου! τον δίσκο θα θελα να τον κρατήσω αλλα αμα κάποιος τον θέλει για κάποιο λόγο του τον δίνω! Να πώ επίσης οτι η θήκη δεν είναι σαν αυτές που βγάζουν τώρα που έχουν γυμνή τη θύρα του usb έχει ένα λαστιχένιο πράγμα που το καλύπτει... Με ενδιαφέρει,στέλνω PM.
Vatos_locos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 έχω και εγώ μια θηκούλα για ΑΤΑ 2.5άρι όμως ενα απλό usb Β θέλει και παίζει αν την θέλει κανένας περνάει και την τσιμπάει από το νετάδικο που δουλεύω η θήκη είναι καινούρια την αγόρασα και ήταν λάθος τελικά
thanassissis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ευχαριστήσω δημόσια το Νίκο(nikos903) για τον celeron που μου έστειλε..
alfas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 έχω και εγώ μια θηκούλα για ΑΤΑ 2.5άρι όμως ενα απλό usb Β θέλει και παίζει αν την θέλει κανένας περνάει και την τσιμπάει από το νετάδικο που δουλεύω η θήκη είναι καινούρια την αγόρασα και ήταν λάθος τελικά Σε ποιά περιοχή μένεις.?
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Θρακομακεδόνες αλλά την ζήτησε ένα παιδί ήδη με pm ο Stefanaras
DeMaitre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά... 2. Τα μέλη που χαρίζουν κάτι παρακαλούνται να γράφουν τρόπο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο (συνήθως pm ή e-mail). Παρακαλούνται τα μέλη που απαντούν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάτι που χαρίζεται, να γράφουν καθαρά για ποιό αντικείμενο ενδιαφέρονται. Στη συνέχεια θα επικοινωνούν με τον δωρητή μέσω pm ή e-mail για τα περαιτέρω. Εγώ προσωπικά δεν είδα μήνυμα του Stefanaras στο thread! Οπότε;;;
thanocaster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά... Εγώ προσωπικά δεν είδα μήνυμα του Stefanaras στο thread! Οπότε;;; 2. Τα μέλη που χαρίζουν κάτι παρακαλούνται να γράφουν τρόπο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο (συνήθως pm ή e-mail). Παρακαλούνται τα μέλη που απαντούν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάτι που χαρίζεται, να γράφουν καθαρά για ποιό αντικείμενο ενδιαφέρονται. Στη συνέχεια θα επικοινωνούν με τον δωρητή μέσω pm ή e-mail για τα περαιτέρω. Οπότε...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά... Εγώ προσωπικά δεν είδα μήνυμα του Stefanaras στο thread! Οπότε;;; πφφ για κάτι τύπους σαν εσένα παράτησα το insomnia και πάλι που είπα να ξεκινήσω να γράφω... δες πότε πόσταρα (08-02-2010, 14:02) πότε μου ήρθε το πμ (Χθες, 02:15 ) και πότε ρώτησε ο alfas (Χθες, 22:43 ) happy now ? θες να σου δώσω 10-20 € να πας να πάρεις και εσύ μία ? τι νόμιζες δλδ οτι έχω κάτι με εσένα η ότι άλλαξα γνώμη ? αν θες έλα όπου βρεθούμε με το παιδί να δεις που θα του την δώσω για να μην έχεις να λές.... ρώτα εδώ μέσα αν έχει κάποιος παράπονο από εμένα σε αγγελίες η σε πράγματα που έδωσα και μετά γράφε...
Tzimmys Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως επειδή εξακολουθώ να μη σε πιστεύω, θα ήθελα -αν είναι εύκολο- μία υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφονται λεπτομερώς οι ώρες και η σειρά που ήρθαν τα μηνύματα. Ευχαριστώ.
alfas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Θρακομακεδόνες αλλά την ζήτησε ένα παιδί ήδη με pm ο Stefanaras Aποσύρω το ενδιαφέρον μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις