aris1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 παιδια πηγα στο σπιτι μου και βρηκα τον παγκο.....τον κατεβασα στην εισοδο της πολυκατοικιας στο δωματιο με τα ρολογια της ΕΥΑΘ και τωρα το απογευμα που πηγα και το ξαναειδα δεν υπηρχε πουθενα δεν μπορω να καταλαβω χιλια συγνωμη σε οσους ενδιαφερθηκαν,πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω συγγνωμη ξανα oι gipsy στον πήραν
minarokeftes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πλέον προτιμώ να τα πετάξω κάτι πράγματα που έχω παρά να τα χαρίσω εδώ. Τελευταία φορά χάρισα ένα κινητό με σπασμένη οθόνη και το μέλος που του το έστειλα με δικά μου έξοδα το έβαλε άμεσα στις αγγελίες εδώ και το πουλάει χαλασμένο 60€ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μένα! Παιδιά αν δεν τον ξέρετε τον άλλον που θα του δώσετε κάτι καλύτερα να το πετάξετε παρά να τον κάνετε μάγκα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πλέον προτιμώ να τα πετάξω κάτι πράγματα που έχω παρά να τα χαρίσω εδώ. Τελευταία φορά χάρισα ένα κινητό με σπασμένη οθόνη και το μέλος που του το έστειλα με δικά μου έξοδα το έβαλε άμεσα στις αγγελίες εδώ και το πουλάει χαλασμένο 60€ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μένα! Παιδιά αν δεν τον ξέρετε τον άλλον που θα του δώσετε κάτι καλύτερα να το πετάξετε παρά να τον κάνετε μάγκα. Τραγικο αλλα πστευω μεμονωμενο περιστατικο που δεν εξιζει να σταματησουμε.
poscaman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πλέον προτιμώ να τα πετάξω κάτι πράγματα που έχω παρά να τα χαρίσω εδώ. Τελευταία φορά χάρισα ένα κινητό με σπασμένη οθόνη και το μέλος που του το έστειλα με δικά μου έξοδα το έβαλε άμεσα στις αγγελίες εδώ και το πουλάει χαλασμένο 60€ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μένα! Παιδιά αν δεν τον ξέρετε τον άλλον που θα του δώσετε κάτι καλύτερα να το πετάξετε παρά να τον κάνετε μάγκα. ποσταρε λινκ με την αγγελια, καθως και το λινκ με το ποστ στο οποιο το χαριζες, και άσε το κράξιμο να το κάνουμε εμεις
minarokeftes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946252&postcount=2543 η αγγελία μου http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946669&postcount=2545 ο παραλήπτης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3155127 ο έξυπνος. 5η αγγελία, να πώ οτι το έχω τσεκάρει και απο φωτό που έβαλα άλλο φίλο χρήστη να ζητήσει.
epicouros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πλέον προτιμώ να τα πετάξω κάτι πράγματα που έχω παρά να τα χαρίσω εδώ. Τελευταία φορά χάρισα ένα κινητό με σπασμένη οθόνη και το μέλος που του το έστειλα με δικά μου έξοδα το έβαλε άμεσα στις αγγελίες εδώ και το πουλάει χαλασμένο 60€ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μένα! Παιδιά αν δεν τον ξέρετε τον άλλον που θα του δώσετε κάτι καλύτερα να το πετάξετε παρά να τον κάνετε μάγκα. Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου από τι στιγμή που το χαρίζεις παύει να είναι δικό σου οπότε ο άλλος μπορεί να το κάνει ότι θέλει, φυσικά και εμένα μου κάνει κάπως το ότι θέλει να βγάλει λεφτά από κάτι που του χάρισαν....θυμίζει κάτι από υπόθεση Βουλγαρακη...ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό
minarokeftes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου από τι στιγμή που το χαρίζεις παύει να είναι δικό σου οπότε ο άλλος μπορεί να το κάνει ότι θέλει, φυσικά και εμένα μου κάνει κάπως το ότι θέλει να βγάλει λεφτά από κάτι που του χάρισαν....θυμίζει κάτι από υπόθεση Βουλγαρακη...ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό Δεν με νοιάζει οτι το πουλάει. Το οτι είπε ψέματα απο τα pm με νοιάζει. Εγώ ήθελα να το δώσω σε κάποιον που με λίγα χρήματα θα το φτιάξει και θα του χρειαστεί! Γι'αυτό και έδωσα χρήματα απο την τσέπη μου να το στείλω.
Tzimmys Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου από τι στιγμή που το χαρίζεις παύει να είναι δικό σου οπότε ο άλλος μπορεί να το κάνει ότι θέλει, φυσικά και εμένα μου κάνει κάπως το ότι θέλει να βγάλει λεφτά από κάτι που του χάρισαν....θυμίζει κάτι από υπόθεση Βουλγαρακη...ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό Και μένα θα μου κακοφαινόταν και σε σένα φαντάζομαι. Ο minarokeftes το χάρισε με το σκεπτικό να το πάρει κανα παλικάρι και να δώσει λιγα λεφτάκια και να φτιάξει ένα αξιόλογο κινητό. Αν δε το ήθελε, θα μπορούσε να το επιστρέψει, να το χαρίσει σε κανένα ανιψάκι του ή κάποια άλλη λύση. Όχι να βγάλει χρήματα έτσι. και μάλιστα 60 ετρώ. Καλά θα είναι.
ProDim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Περιοδικό Total Hacker, τεύχη 20 και 21 που βγήκαν παραπανίσια :Ρ Όποιος τα θέλει μπορεί να στείλει PM. Ακόμα ενα PCI Modem (απο αυτά τα κλασικά 56κ) Tp-Link είναι και πρέπει να είναι αυτό. Edit: Celeron 2.6GHz/128/400 (478 socket). Αυτός πρέπει να είναι. Υπερβολικά γρήγορος, δεν συστήνεται για pc χωρίς δισκόφρενα..... Λέεεεμε τώρα. ;Φεύγει (ευτυχώς :ρ). Modem ISDN από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ πριν καμιά 10ετία. Αυτό πρέπει να είναι :/ Cd-dvd rw, αντιγραφικό του 1821, αυτό δ εν ξέρω αμα δουλεύει όμως :/ Και αυτό και το επόμενο βγήκαν από pc ενώ δούλευαν αλλά μετά από τόσο καιρό στο ράφι... Dvd-rom Toshiba (ούτε αυτό ξέρω αμα δουλεύει :/ ) Link. Έφυγαν. θα ήθελα το μόντεμ του ΟΤΕ αν δεν έχει φύγει ακόμα.. στέλνω και πμ
poscaman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946252&postcount=2543 η αγγελία μου http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2946669&postcount=2545 ο παραλήπτης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3155127 ο έξυπνος. 5η αγγελία, να πώ οτι το έχω τσεκάρει και απο φωτό που έβαλα άλλο φίλο χρήστη να ζητήσει. χαχαχχαχ. Ω ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ
minarokeftes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εντωμεταξύ μεταχειρισμένο ένα ίδιο κινητό χωρίς προβλήματα κάνει γύρω στα 50€
mithrid Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 παιδια δεν χρειαζεται να συνεχιστει αυτη η υποκριτικη συζητηση αλλο.συμφωνω με την αποψη οτι αφου χαριστηκε ας μην γινει αλλος ξεφτιλισμος στο δευτερο προσωπο.ας μεινουμε στην ουσια κ απο την επομενη φορα ας ζηταει -αυτος που χαριζει- πιστοποιητικα απο τον 'λαμβανων τα αγαθα΄ οτι πανε για φιλανθρωπικους σκοπους. ας επεμβει ο mod να σβησει τον διαλογο και το ταμπελωμα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το αντίθετο θα έλεγα. Να μείνει το "ταμπέλωμα" και ας γίνει ακόμη μια φορά αυτό αφορμή μήπως μπει κάποιος σχολιασμός ή έλεγχος στις αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις