Land_Of_Banania Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Θες στα αλήθεια να δώσεις Πανελλήνιες με ύλη 5 χρόνων πίσω?
Dreamstorm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, χαρίζονται: 1. 14'' τηλεόραση Sony 2. 17'' crt Sony E200 Όποιος τις θέλει ας μου στείλει ένα pm, διαφορετικά πάνε για ανακύκλωση. Παραλαβή μόνο από Αμπελόκηπους - Αθήνα. Ευχαριστώ
mithrid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω τον φιλο Dreamstorm(με το τρελο μουσακι ) για την τηλεοραση.πηγε σε καλα χερια κ ματια! (το τηλεκοντρολ ηταν ολα τα λεφτα!πολυ δεσιμο σου λεω!χαχαχα!)
souvlaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Να ευχαριστήσω κ γω με τη σειρά μου...Να'σαι καλά φίλε Dreamstorm!!!
Adon1s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Για Θεσσαλονικη Χαριζω παγκο γυμναστικης τον οποιο μου χαρισαν,δεν χρησιμοποιησα και εχει μετατραπει σε ντουλαπα....μονο χορο πιανει η "πλατη" του ανεβαινει και κατακορυφα και σε ενδιαμεσες κλισεις ειναι μαρκα ΚΕΤΤLER το μονο "ελλατωμα" ειναι οτι εχω χασει το σιδερακι που σταθεροποιεις την "πλατη" στα διαφορα υψη...εγω πχ το στερεωνα με το σιδερακι που χτυπανε το τριγωνο τα χριστουγεννα... οποιος το θελει ας στειλει ΠΜ ΥΓ: ειναι μεγαλο,θα χρειαστει οποιος το παρει να εχει μεταφορικο μεσο να το κουβαλησει (αμαξι,ντατσουν κλπ)
nikos903 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Περιοδικό Total Hacker, τεύχη 20 και 21 που βγήκαν παραπανίσια :Ρ Όποιος τα θέλει μπορεί να στείλει PM. Ακόμα ενα PCI Modem (απο αυτά τα κλασικά 56κ) Tp-Link είναι και πρέπει να είναι αυτό. Gone... Edit: Celeron 2.6GHz/128/400 (478 socket). Αυτός πρέπει να είναι. Υπερβολικά γρήγορος, δεν συστήνεται για pc χωρίς δισκόφρενα..... Λέεεεμε τώρα. ;Φεύγει (ευτυχώς :ρ). Modem ISDN από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ πριν καμιά 10ετία. Αυτό πρέπει να είναι :/ Φεύγει. Cd-dvd rw, αντιγραφικό του 1821, αυτό δ εν ξέρω αμα δουλεύει όμως :/ Και αυτό και το επόμενο βγήκαν από pc ενώ δούλευαν αλλά μετά από τόσο καιρό στο ράφι... Dvd-rom Toshiba (ούτε αυτό ξέρω αμα δουλεύει :/ ) Link. Έφυγαν. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2010 από nikos903 Post.Update(Savoura) :p
vtsafantakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) χαρίζεται crt philips 107 E5. Πειραιάς παραλαβή απο το σπίτι μου. Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2010 από vtsafantakis
Adon1s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 παιδια πηγα στο σπιτι μου και βρηκα τον παγκο..... τον κατεβασα στην εισοδο της πολυκατοικιας στο δωματιο με τα ρολογια της ΕΥΑΘ και τωρα το απογευμα που πηγα και το ξαναειδα δεν υπηρχε πουθενα δεν μπορω να καταλαβω χιλια συγνωμη σε οσους ενδιαφερθηκαν,πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω συγγνωμη ξανα
thanassissis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 δεν πειραζει.. η κίνηση μετράει..εμεις ευχαριστούμε που προσφέρθηκες και μόνο..
Trapper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χαρίζω οθόνη υπολογιστή crt 17 ιντσών, γιατί με έχει ζαλίσει η μάνα μου ότι πιάνει χώρο . Παραλαβή από το σπίτι μου (Ταύρος, Αθήνα). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2010 από Trapper
Narayan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Χαρίζω 4 τάσια αυτοκινήτου, 15". Το ένα έχει σπάσει λίγο στην άκρη, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε άριστη κατάσταση. Παραλαβή από Νίκαια ή Πειραιά.
doakes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 nikos903 ενδιαφερομαι για το cd/dvd RW σου στελνω και πμ
thanassissis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 nikos903 θα ηθελα τον επεξεργαστή σου..θα σου στειλω και πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις