Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χαρίζονται:

1. 14'' τηλεόραση Sony

2. 17'' crt Sony E200

Όποιος τις θέλει ας μου στείλει ένα pm, διαφορετικά πάνε για ανακύκλωση. Παραλαβή μόνο από Αμπελόκηπους - Αθήνα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ευχαριστω τον φιλο Dreamstorm(με το τρελο μουσακι :) ) για την τηλεοραση.πηγε σε καλα χερια κ ματια!

(το τηλεκοντρολ ηταν ολα τα λεφτα!πολυ δεσιμο σου λεω!χαχαχα!)

Δημοσ.

Για Θεσσαλονικη

Χαριζω παγκο γυμναστικης τον οποιο μου χαρισαν,δεν χρησιμοποιησα και εχει μετατραπει σε ντουλαπα....μονο χορο πιανει

η "πλατη" του ανεβαινει και κατακορυφα και σε ενδιαμεσες κλισεις

ειναι μαρκα ΚΕΤΤLER

το μονο "ελλατωμα" ειναι οτι εχω χασει το σιδερακι που σταθεροποιεις την "πλατη" στα διαφορα υψη...εγω πχ το στερεωνα με το σιδερακι που χτυπανε το τριγωνο τα χριστουγεννα...:)

οποιος το θελει ας στειλει ΠΜ

ΥΓ: ειναι μεγαλο,θα χρειαστει οποιος το παρει να εχει μεταφορικο μεσο να το κουβαλησει (αμαξι,ντατσουν κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιοδικό Total Hacker, τεύχη 20 και 21 που βγήκαν παραπανίσια :Ρ Όποιος τα θέλει μπορεί να στείλει PM.

Ακόμα ενα PCI Modem (απο αυτά τα κλασικά 56κ) Tp-Link είναι και πρέπει να είναι αυτό.

Gone...

Edit:

Celeron 2.6GHz/128/400 (478 socket). Αυτός πρέπει να είναι. Υπερβολικά γρήγορος, δεν συστήνεται για pc χωρίς δισκόφρενα..... Λέεεεμε τώρα. ;Φεύγει (ευτυχώς :ρ).

Modem ISDN από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ πριν καμιά 10ετία. Αυτό πρέπει να είναι :/ Φεύγει.

Cd-dvd rw, αντιγραφικό του 1821, αυτό δ εν ξέρω αμα δουλεύει όμως :/ Και αυτό και το επόμενο βγήκαν από pc ενώ δούλευαν αλλά μετά από τόσο καιρό στο ράφι...

Dvd-rom Toshiba (ούτε αυτό ξέρω αμα δουλεύει :/ ) Link. Έφυγαν.

Επεξ/σία από nikos903
Post.Update(Savoura) :p
Δημοσ.

παιδια πηγα στο σπιτι μου και βρηκα τον παγκο.....

τον κατεβασα στην εισοδο της πολυκατοικιας στο δωματιο με τα ρολογια της ΕΥΑΘ

και τωρα το απογευμα που πηγα και το ξαναειδα δεν υπηρχε πουθενα

δεν μπορω να καταλαβω

χιλια συγνωμη σε οσους ενδιαφερθηκαν,πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω

συγγνωμη ξανα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω οθόνη υπολογιστή crt 17 ιντσών, γιατί με έχει ζαλίσει η μάνα μου ότι πιάνει χώρο ;).

Παραλαβή από το σπίτι μου (Ταύρος, Αθήνα).

Επεξ/σία από Trapper
Δημοσ.

Χαρίζω 4 τάσια αυτοκινήτου, 15".

Το ένα έχει σπάσει λίγο στην άκρη, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε άριστη κατάσταση.

Παραλαβή από Νίκαια ή Πειραιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...