Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχ ρε e-sata,μου την εκανες μπαμπεσικα!χεχε,δεν πειραζει,απλα οποιος τα πηρε να μην καει!

Δημοσ.
αχ ρε e-sata,μου την εκανες μπαμπεσικα!χεχε,δεν πειραζει,απλα οποιος τα πηρε να μην καει!

τι, πώς;

είχαμε πει κάτι και δε το θυμάμαι;:-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα εξής:

2q84xdt.png

Για pc:

Ghost Recon 2

Splinter Cell Chaos Theory

Call Of duty 4 modern warfare

Neverwinter Nights 2

-----------------------------------------------

Πλήρης οδηγός εγκατάστασης δικτύων.

Υπερλεξικό της νεοελληνικής γλώσσας. (6 τόμοι)

Η ιστορία της Μακεδονίας. (3 τόμοι)

και παγκόσμια γεωγραφία άτλαντας (10 τόμοι για την Ελλάδα και 10 τόμοι για τον υπόλοιπο πλανήτη.)

-----------------------------------------------------

Επίσης αυτό το παλιό pc που είχα:

dc3474.png

ngvthg.png

Λειτουργεί :P

Παραλαβή από Θεσσαλονίκη μόνο.

Επεξ/σία από Whiteyez
Δημοσ.

To pc ο Πλήρης οδηγός εγκατάστασης δικτύων και τα Ghost Recon 2 - Neverwinter Nights 2 - Splinter Cell και το COD 4 έχουν κλείσει.

Δημοσ.
To pc ο Πλήρης οδηγός εγκατάστασης δικτύων και τα Ghost Recon 2 - Neverwinter Nights 2 - Splinter Cell και το COD 4 έχουν κλείσει.

Το pc που η8ελε ο fire μπορω να το παρω εγω και να του το παω...Ειμαι Σαλονικα και μπορω να βρε8ω και στα μερη του fire.

Δημοσ.
Το pc που η8ελε ο fire μπορω να το παρω εγω και να του το παω...Ειμαι Σαλονικα και μπορω να βρε8ω και στα μερη του fire.

Σε ευχαριστώ αλλά είναι και η αδερφή μου Θεσσαλονίκη και θα περάσει μάλλον αύριο να το πάρει.

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες!

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ αλλά είναι και η αδερφή μου Θεσσαλονίκη και θα περάσει μάλλον αύριο να το πάρει.

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες!

Τιποτα.Καλως με γειες το πισακι!

Δημοσ.
Χαρίζονται τα εξής:

Υπερλεξικό της νεοελληνικής γλώσσας. (6 τόμοι)

Η ιστορία της Μακεδονίας. (3 τόμοι)

και παγκόσμια γεωγραφία άτλαντας (10 τόμοι για την Ελλάδα και 10 τόμοι για τον υπόλοιπο πλανήτη.)

Μπορώ να έχω αυτά τα βιβλία; Αν υπάρχει ζήτηση και από άλλον, θέτω ως πρώτη προτεραιότητα το υπερλεξικό (και ως δεύτερη τη γεωγραφία).

Σου στέλνω και pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...