Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι έγινε ρε παιδιά;; το καναπεδο-ντιβανοντούλαπο παει σύννεφο, τόσοι πολλοί πήραν πτυχιά πια;;

μπα, το πτυχίο μου το πήρα πριν 9 χρόνια, απλά λέω να συμαζέψω λίγο το σπίτι

@caution: Σόρυ, αλλά δε τα πάω καλά με τα ταχυδρομία

@Lucifer: Αν έρθεις και τα πάρεις και έχεις το κουράγιο να τα τελειώσεις όσο είσαι Ελλάδα, κάνεις μια καλή και τα στέλνεις στον caution αν θες.

Δημοσ.
Δύσκολο, αν έχει προτεραιότητα, δικά του, εκτός αν προτιμάς εμένα λόγω απόστασης ξερωγώ.

Η αλήθεια είναι ότι τα ζήτησε 1ος αλλά δε μπορώ να πάω σε ΕΛΤΑ λόγω δουλειάς/ωραρίου παρά μόνο Σάββατο πρωί. Θα τα πάρω στο γραφείο (έχω και το joystick εκεί) και θα ψάξω να δω αν έχει ΕΛΤΑ κοντά. Αν δε τα καταφέρω τα παίρνεις. Θα ενημερώσω.

---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ----------

Συνεχίζονται οι ανασκαφές,

Άλλη μια κούτα ανοίχθηκε σήμερα και αν και περιείχε κυρίως παλιά μου βιβλία από το πολυτεχνείο βρήκα κάποια ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ "βιβλιαράκια" James Bond που μπορεί να τα πήρα και 20 χρόνια πριν (προσοχή στην τιμή)

book10g.th.jpg book11p.th.jpg

στην εκκαθάριση του Σαββάτου πάνε σκουπίδια

επίσης βρήκα 2 ακόμα βιβλία της αδελφής μου που δεν πρόκειται να χρησιμεύσουν πια (το 1ο φαίνεται να είναι πανεπιστημιακό σύγγραμα ή κάτι τέτοιο καθώς έχει σφραγίδα "Διανέμεται Δωρεάν" όπως και το "Αφότου έφυγε από τον Κύριο Μακένζυ" ... ότι καταλάβατε καταλάβατε)

book12.th.jpg book14.th.jpg

Δημοσ.
το Football Manager το πήρε ο φίλτατος DeMaitre

το Colin το πήρε ο φίλτατος ProDim

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου το χρήστη raziels για το παιχνίδι που μου έστειλε αν και ανησυχήσαμε λίγο λόγω της μικρής καθυστέρησης από τα ΕΛΤΑ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
--- Προστίθενται ---

θα με ενδιεφεραν τα 2 προστιθεμενα :) αν θες στειλε ενα πμ να μου πεις που μπορω να ερθω να σε βρω

Δημοσ.
θα με ενδιεφεραν τα 2 προστιθεμενα :) αν θες στειλε ενα πμ να μου πεις που μπορω να ερθω να σε βρω

Λοιπόν

Για το "Ο Παρίας" υπάρχει pm από χρήστη ένα λεπτό μετά από σένα.

Για παραλαβή βολεύει ο ηλεκτρικός του Ν.Ηρακλείου ή ΣΚ περιοχή Χαϊδάρι (δνση σε pm).

στείλε pm για περισσότερα.

Δημοσ.

Χαρίζονται original cd-keys από Warcraft 3 + expansion (frozen throne).

getProductBinary.eg?id=49693&variant=0

Αν κάποιος θέλει και τα κουτιά με τα cd το κανονίζουμε. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. :)

Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει και τα κουτιά με τα cd το κανονίζουμε. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. :)

Με ενδιαφέρουν! Σου στέλνω PM. :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ το μέλος eSATA για τα serials :-).

Δημοσ.

Οποιος θελει μου στελνει ΠΜ για να του δωσω το κλειδι

You have been selected to participate in the Star Trek Online Open Beta Program!

Below you will find your unique Activation Key. Go to the official Star Trek Online Open Beta sign-up page to enter your key: http://www.startrekonline.com/openbeta

The Star Trek Online Open Beta is scheduled to complete on Tuesday, January 26th, leading to the pre-order head start play time on Friday, January 29th, and the retail launch on Tuesday, February 2nd.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...