eSATA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν παίζεται ο άθρωπας λέμε,χώρια που μπήκε και μέσα πληρώνοντας και μεταφορικά! Μητσάρα,σε περιμένω άμα σκάσεις κατα δώθενες,πολλοί ανεβαίνουν απ' τα μέρη σου με δίωρη,μένει να οργανωθείτε... Αν υπάρξει περίπτωση να μάθω ότι ήρθες Αθήνα και δεν βρεθήκαμε,μαύρο φίδι που σ' έφαγε,κακομοίρη μου. Ευχαριστώ. Θα έρθω σίγουρα! Σιγά τα μεταφορικά. Να σαι καλά.
nikoscheng Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζεται πληκτρολόγιο Αpple USB Q30 λευκό με ξεχωριστό αλφαριθμητικό. Ο πρώτος που θα δηλώσει ενδιαφέρον κι έρθει άμεσα παραλαμβάνει. Aπό την στιγμή που δηλώνει κάποιος ενδιαφέρον, σε 24 ώρες το πολύ μπορεί να παραλάβει, αλλιώς μόνο αν δεν υπάρξει άλλος. Παραλαβή από το ίδιο το μέλος κι όχι με αντιπροσώπου ή μεταφορικής. Μόνο για όσους δεν έχουν πάρει κάτι ως τώρα ως δώρο. Παραλαβή από εδώ, Δράμα με Καβάλα. Ευτυχές τον νέο έτος...
mithrid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζεται καρέκλα γραφείου.Εμφανή σημάδια χρήσης δύο ετών.Δεν είναι τρύπια,αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι από την τριβή. Η καρέκλα είναι λειτουργική. Παραλαβή από Πλ Αμερικής. Υ.Γ.Θα την κρατήσουμε μιάμισυ βδομάδα και μετά ανακύκλωση μέσω αλβανόγυφτων (=σκουπίδια) ευχαριστω πολυ τον φιλο magazotora για την υπεροχη και ανετη καρεκλα που μου χαρισε καθως και τα παιδια που προτειναν να με εξυπηρετησουν λογω ατυχηματος. θα ηταν πολυ κριμα να παει ανακυκλωση.ειναι πολυ βολικη για γραφειο
GoLdMaNn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζεται οθόνη Sony CRT 17'', μοντέλο 2001, σε πλήρως λειτουργική κατάσταση (λόγω καθολικής ανανέωσης εξοπλισμού). Παραλαβή από Νέα Σμύρνη.Όσοι πιστοί προσέλθετε. σ.σ. δώρο το τεύχος Δεκεμβρίου του RAM (η φτωχή έκδοση των 6 ευρώ) που αγοράστηκε κατά λάθος (αντί αυτής των 10) Κοιτα φιλε ενδιαφερομαι εγω για την οθονη αν δεν την εδωσες
aformes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εχω μια διπλα προσκληση για την πρεμιερα της ταινιας "Γερολυκοι" που θα προβληθει αυριο στις 12 (μεσημερι) στον κινηματογραφο ΙΝΤΕΑΛ (Πανεπιστημιου). Ονομαστικη ειναι και δεν θα την χρησιμοποιησω οποτε οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm να του πω τι ονομα να πει για να μπει δωρεαν. Κριμα να παει χαμενη
djapal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζω 2 μητρικές. Gigabyte GA-5AX QDI P6V693A Παραλαβή από ΗΣΑΠ Μαρούσι
pcbill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζω 2 μητρικές. Gigabyte GA-5AX QDI P6V693A Παραλαβή από ΗΣΑΠ Μαρούσι Θα ήθελα την Gigabyte GA-5AX ! Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ρώτησα τον djapal αν παίζουν ακόμα, μου είπε ναι, άρα υποθέτω πως έχει κλείσει.
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται - DrLo - updated 16/01/2010 1. CRT 14'' Compaq 104 2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) <--- reserved for Status through Lucifer 3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς 4. Walkman Sony (κασέτα). Ακουστικά δεν υπάρχουν. 5. M/B Elite P6BAT-A+ & Slot1 CPU PIII/450 (λειτουργεί κανονικά) + 1x MB Kudoz socket A (άγνωστο αν λειτουργεί) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2010 από DrLo
mitridi_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζονται 1 μνήμη pc100 144pin 256mb και μια pc100 144pin 128mb. Από το παλιό μου Powerbook Pismo G3 400mhz. Παραλαβή από Κορυδαλλό ή Πετράλωνα, οτι σας βολεύει. Πληροφορίες με π.μ. φιλικά δημήτρης
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άκυρο 144pin είναι η SO-DIMM Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2010 από DrLo
JohnnyDragon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζονται - DrLo - updated 16/01/20102. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) <--- reserved for Status through Lucifer Ωχ φίλε!!! Αν τελίκά δεν το πάρει το θέλω!! Αυτό τον καιρό έψαχνα ένα joystick για το Atari ST520 μου!!!
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται - DrLo - updated 17/01/2010 1. CRT 14'' Compaq 104 2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) <--- reserved for Status through Lucifer 3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς 4. Walkman Sony (κασέτα). Ακουστικά δεν υπάρχουν. 5. M/B Elite P6BAT-A+ & Slot1 CPU PIII/450 (λειτουργεί κανονικά) + 1x MB Kudoz socket A (άγνωστο αν λειτουργεί) 6. Ο παραπάνω καναπές-κρεβάτι (το συρόμενο τμήμα που μπαίνει από κάτω ανεβαίνει στο επίπεδο του καναπέ). Τα στρώματα είναι για πέταμα. Δύσκολο στη μεταφορά καθώς το κάτω, συρόμενο μέρος δεν αποσυαρμολογείται (πρέπει να μεταφερθεί ως έχει) επικοινωνία με pm 7. Τα παραπάνω βιβλία που ξέθαψα από τα ντουλάπια της αδελφής μου, εννοείται μεταχειρισμένα αλλά διαβάζονται (πρέπει να είναι αρκετά παλιά αλλά αν ενδιαφέρουν κάποιον καλύτερα από το να πεταχτούν) +1 - το παραπάνω βιβλίο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2010 από DrLo
djapal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζω 2 μητρικές. Gigabyte GA-5AX QDI P6V693A Παραλαβή από ΗΣΑΠ Μαρούσι Υπάρχουν ακόμα. Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται 100% να μου στείλει πμ. Αποκλείονται τσιγκούνηδες που τους δίνεις κινητό για επικοινωνία και συνεχίζουν να σου απαντούν από το φόρουμ μην ξοδέψουν καμιά μονάδα!!!
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μπρύκνερ, Ουάηλντ, Μαρκέζ. Αύριο έρχομαι αθήνα, μες στη βδομάδα σε βρίσκω και παίρνω και το τζοηστικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις