DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να φύγει ένα μπουφάν για τον στάτους, άμα μπορείς να το κρατήσεις μια δεκαριά μέρες ακόμα, το τσιμπάω εγώ και του το στέλνω. Το είχα καμιά 10ρια χρόνια ξεχασμένο σε ντουλάπα, μπορώ να αντέξω 10 μέρες ακόμα ... αλλά στη Δανία δεν έρχομαι.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Θα έρθω εγώ εκεί δυστυχώς. Πάμε και για κάνα καφέ ε, μη γίνει ξεροσφύρι η δουλειά.
DeMaitre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 το Football Manager το πήρε ο φίλτατος DeMaitre το Colin το πήρε ο φίλτατος ProDim Ευχαριστώ πολύ τον φίλο raziels που μπήκε στον κόπο να μου ταχυδρομήσει το game άμεσα και επιμελέστατα συσκευασμένο, παρότι ακόμα του οφείλω τα ταχυδρομικά... Το Σαββατοκύριακο πάει καρφί για λιώσιμο στον ανηψιό μου (εγώ δυστυχώς δεν παίζω παιχνίδια)!!!
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να φύγει ένα μπουφάν για τον στάτους, άμα μπορείς να το κρατήσεις μια δεκαριά μέρες ακόμα, το τσιμπάω εγώ και του το στέλνω. Άμα σου πω ότι το είχα ξεχάσει εντελώς...:Ρ
Nemo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 επειδή φαίνεται ότι γωρίζεις από αυτά περίμενε να ανεβάσω το απόγευμα μια photo να μου πεις αν παίζει η όχι γιατί σε μια τρυπούλα από τις 9 παρατήρησα χθες ότι φαίνεται το "σιδεράκι". Θα δοκιμάσω να το βάλω σε κάποια σειριακή να δω αν μπαίνει. Προοριζοταν για θυρες/joystick port οπως και ταιριαζει σε σερειακες (σειρα-ικες) απ οτι θυμαμαι ...
o_magazatoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζεται καρέκλα γραφείου.Εμφανή σημάδια χρήσης δύο ετών. Δεν είναι τρύπια,αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι από την τριβή. Η καρέκλα είναι λειτουργική. Παραλαβή από Πλ Αμερικής. Υ.Γ.Θα την κρατήσουμε μιάμισυ βδομάδα και μετά ανακύκλωση μέσω αλβανόγυφτων (=σκουπίδια)
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αμαρτία να πεταχτεί, που θα ξαναβρείτε άλλη με τόσο καλά πόδια;
Sadako Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όντως, φαίνεται πολύ καλή και άνετη, αλλά είμαι ΠΟΛΥ μακριά (Θεσσαλονίκη) για να την έπαιρνα εγώ..
kapodistrias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δίνεται μία οθόνη Eizo F35 crt παίζει κανονικά...
o_magazatoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αμαρτία να πεταχτεί, που θα ξαναβρείτε άλλη με τόσο καλά πόδια; Μωρή κουφαλίτσα (luv),αβάντα μου κάνεις; Ο χρήστης gponiris έδειξε ενδιαφέρον,οπότε περιμένω νέα του. Αν δεν γίνει έτσι,θα ξαναpostάρω.
DrLo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αθήνα,sorry αλλά δε τρέχω στο ΚΤΕΛ. επειδή φαίνεται ότι γωρίζεις από αυτά περίμενε να ανεβάσω το απόγευμα μια photo να μου πεις αν παίζει η όχι γιατί σε μια τρυπούλα από τις 9 παρατήρησα χθες ότι φαίνεται το "σιδεράκι". Θα δοκιμάσω να το βάλω σε κάποια σειριακή να δω αν μπαίνει. Το δοκίμασα και μπαίνει τελικά κανονικά σε σειριακή οπότε μάλλον δεν έχει πρόβλημα στο πινάκι. @Lucifer: Αν θες να κάνεις την "μεσητία" πες μου να το πάρω στη δουλειά (Ν. Ηράκλειο) για πρωϊ. ΣΚ παραλαβή από Χαϊδάρι. Οποιον τον βολέυει κάτι άλλο ας στείλει pm. ---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ---------- Χαρίζονται - DrLo - updated 13/01/2010 1. CRT 14'' Compaq 104 2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) 3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς αγορασμένη το '94 παρακαλώ, από αυτές που για κάποιο περίεργο λόγο βλέπω να κρατάνε κάποιοι φοιτητές/σπουδαστές εν έτει 2010 κάποιος σπουδαστής από τα ΤΕΙ Αθήνας που είναι και κοντά ? ------------- Ανασκαφών συνέχεια : 4. Walkman Sony (κασέτα). Ακουστικά δεν υπάρχουν.
o_magazatoras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζονται 2χ1 gb DDR1 θα κοιτάξω μετά για επιπλέον specs. Έχουν χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά. Δεν παίζεται ο άθρωπας λέμε,χώρια που μπήκε και μέσα πληρώνοντας και μεταφορικά! Μητσάρα,σε περιμένω άμα σκάσεις κατα δώθενες,πολλοί ανεβαίνουν απ' τα μέρη σου με δίωρη,μένει να οργανωθείτε... Αν υπάρξει περίπτωση να μάθω ότι ήρθες Αθήνα και δεν βρεθήκαμε,μαύρο φίδι που σ' έφαγε,κακομοίρη μου. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 @Lucifer: Αν θες να κάνεις την "μεσητία" πες μου να το πάρω στη δουλειά (Ν. Ηράκλειο) για πρωϊ. ΣΚ παραλαβή από Χαϊδάρι. Οποιον τον βολέυει κάτι άλλο ας στείλει pm. Ηράκλειο, Ηράκλειο. Χαϊδάρι δεν ξέρω που είναι.
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ηράκλειο, Ηράκλειο.Χαϊδάρι δεν ξέρω που είναι. ΟΚ, Ηλεκτρικός Ηράκλειο (Αττικής εννοείται) όποτε θες (ώρες γραφείου). Πες το μου μια μέρα πριν ... καλού κακού θα το φέρω στο γραφείο και θα το έχω εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις