Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρέπει να φύγει ένα μπουφάν για τον στάτους, άμα μπορείς να το κρατήσεις μια δεκαριά μέρες ακόμα, το τσιμπάω εγώ και του το στέλνω.

Το είχα καμιά 10ρια χρόνια ξεχασμένο σε ντουλάπα, μπορώ να αντέξω 10 μέρες ακόμα :) ... αλλά στη Δανία δεν έρχομαι.

Δημοσ.
το Football Manager το πήρε ο φίλτατος DeMaitre

το Colin το πήρε ο φίλτατος ProDim

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο raziels που μπήκε στον κόπο να μου ταχυδρομήσει το game άμεσα και επιμελέστατα συσκευασμένο, παρότι ακόμα του οφείλω τα ταχυδρομικά... :o

Το Σαββατοκύριακο πάει καρφί για λιώσιμο στον ανηψιό μου (εγώ δυστυχώς δεν παίζω παιχνίδια)!!! :-D

Δημοσ.
Πρέπει να φύγει ένα μπουφάν για τον στάτους, άμα μπορείς να το κρατήσεις μια δεκαριά μέρες ακόμα, το τσιμπάω εγώ και του το στέλνω.

Άμα σου πω ότι το είχα ξεχάσει εντελώς...:Ρ

Δημοσ.

επειδή φαίνεται ότι γωρίζεις από αυτά περίμενε να ανεβάσω το απόγευμα μια photo να μου πεις αν παίζει η όχι γιατί σε μια τρυπούλα από τις 9 παρατήρησα χθες ότι φαίνεται το "σιδεράκι". Θα δοκιμάσω να το βάλω σε κάποια σειριακή να δω αν μπαίνει.

Προοριζοταν για θυρες/joystick port οπως

figure2-2.jpg

και ταιριαζει σε σερειακες (σειρα-ικες) απ οτι θυμαμαι ...

Δημοσ.

Χαρίζεται καρέκλα γραφείου.Εμφανή σημάδια χρήσης δύο ετών.

Δεν είναι τρύπια,αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι από την τριβή.

Η καρέκλα είναι λειτουργική.

Παραλαβή από Πλ Αμερικής.

Υ.Γ.Θα την κρατήσουμε μιάμισυ βδομάδα και μετά ανακύκλωση μέσω αλβανόγυφτων (=σκουπίδια)

chairi.jpg

Δημοσ.
Αμαρτία να πεταχτεί, που θα ξαναβρείτε άλλη με τόσο καλά πόδια;

Μωρή κουφαλίτσα (luv),αβάντα μου κάνεις;:lol:

Ο χρήστης gponiris έδειξε ενδιαφέρον,οπότε περιμένω νέα του.

Αν δεν γίνει έτσι,θα ξαναpostάρω.

Δημοσ.
Αθήνα,

sorry αλλά δε τρέχω στο ΚΤΕΛ.

επειδή φαίνεται ότι γωρίζεις από αυτά περίμενε να ανεβάσω το απόγευμα μια photo να μου πεις αν παίζει η όχι γιατί σε μια τρυπούλα από τις 9 παρατήρησα χθες ότι φαίνεται το "σιδεράκι". Θα δοκιμάσω να το βάλω σε κάποια σειριακή να δω αν μπαίνει.

Το δοκίμασα και μπαίνει τελικά κανονικά σε σειριακή οπότε μάλλον δεν έχει πρόβλημα στο πινάκι.

@Lucifer: Αν θες να κάνεις την "μεσητία" πες μου να το πάρω στη δουλειά (Ν. Ηράκλειο) για πρωϊ. ΣΚ παραλαβή από Χαϊδάρι. Οποιον τον βολέυει κάτι άλλο ας στείλει pm.

---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ----------

Χαρίζονται - DrLo - updated 13/01/2010

1. CRT 14'' Compaq 104

2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming)

3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς

αγορασμένη το '94 παρακαλώ, από αυτές που για κάποιο περίεργο λόγο βλέπω να κρατάνε κάποιοι φοιτητές/σπουδαστές εν έτει 2010

κάποιος σπουδαστής από τα ΤΕΙ Αθήνας που είναι και κοντά ?

-------------

Ανασκαφών συνέχεια :

4. Walkman Sony (κασέτα). Ακουστικά δεν υπάρχουν.

Δημοσ.
Χαρίζονται 2χ1 gb DDR1 θα κοιτάξω μετά για επιπλέον specs. Έχουν χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά.:-)

picture3zd.jpg

Δεν παίζεται ο άθρωπας λέμε,χώρια που μπήκε και μέσα πληρώνοντας και μεταφορικά!

Μητσάρα,σε περιμένω άμα σκάσεις κατα δώθενες,πολλοί ανεβαίνουν απ' τα μέρη σου με δίωρη,μένει να οργανωθείτε...

Αν υπάρξει περίπτωση να μάθω ότι ήρθες Αθήνα και δεν βρεθήκαμε,μαύρο φίδι που σ' έφαγε,κακομοίρη μου.:o

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
@Lucifer: Αν θες να κάνεις την "μεσητία" πες μου να το πάρω στη δουλειά (Ν. Ηράκλειο) για πρωϊ. ΣΚ παραλαβή από Χαϊδάρι. Οποιον τον βολέυει κάτι άλλο ας στείλει pm.

Ηράκλειο, Ηράκλειο.

Χαϊδάρι δεν ξέρω που είναι. :o

Δημοσ.
Ηράκλειο, Ηράκλειο.

Χαϊδάρι δεν ξέρω που είναι. :o

ΟΚ, Ηλεκτρικός Ηράκλειο (Αττικής εννοείται) όποτε θες (ώρες γραφείου). Πες το μου μια μέρα πριν ... καλού κακού θα το φέρω στο γραφείο και θα το έχω εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...