eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ο o_magazatoras πόσταρε πρώτος και κάποια στιγμή θα τις παραλάβει.
apol22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλή Χρονιά Δίνω οθόνη 15" Proview πολύ καλή Κέντρο Αθήνας
raziels Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τα βάζω άλλη μια φορά μήπως δεν τα είδε κάποιος: από τα παιχνίδια έμειναν: Colin McRae Rally 2005 Football Manager 2008 από εβδομάδα τα πετάω αν δεν τα πάρει κανείς.
raziels Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) το Football Manager το πήρε ο φίλτατος DeMaitre το Colin το πήρε ο φίλτατος ProDim Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2010 από raziels
diabibas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 2 Καναπεδες - 3 θεσιος και 2 θεσιος. Χρωμα γαλαζιο με ασπρογκριζα "νερα"Ο 3 θεσιος γινεται 2πλο κρεββατι με 2 στρωματα. (το 2ο στρωμα ειναι απο κατω, βγαινει με ροδακια και σηκωνεται διπλα στον καναπε) Ειναι σχεδον αχρησιμοποιητοι, αλλα λογω "πλημμυρας" στο σπιτι εχουν βαψει σε σημεια τα υφασματα, λογω της υγρασιας. Δεν προλαβα να τους χρησιμοποιησω γιατι δεν ειχε φτιαχτει το σαλονι και εγινε το "κακο". ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να αναλαβει ο νεος κατοχος ολη την μεταφορα. Πληροφοριες με π.μ., ειμαι Γαλατσι Ο λογος που τους δινω ειναι οτι δεν καθαριζονται, τουλαχιστον δεν το καταφερα. Το κοστος αλλαγης των υφασματων θα παει τοσο πολυ που δεν αξιζει. Μιλαμε για αχρησιμοποιητα επιπλα ουσιαστικα. φωτος: http://s107.photobucket.com/albums/m290/gpolic/kanapedes/ Αν και δεν θα τους χρησιμοποιήσω εγώ... θα πάνε για καλό κοινωφελή σκοπό!! Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!:-)
DrLo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζονται - DrLo - updated 11/01/2010 1. CRT 14'' Compaq 104 2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) 3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς αγορασμένη το '94 παρακαλώ, από αυτές που για κάποιο περίεργο λόγο βλέπω να κρατάνε κάποιοι φοιτητές/σπουδαστές εν έτει 2010 κάποιος σπουδαστής από τα ΤΕΙ Αθήνας που είναι και κοντά ? Δεν ισχύει καμιά σειρά
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Χαρίζονται - DrLo - updated 11/01/2010 1. CRT 14'' Compaq 104 2. Legendary joystick <-- πρέπει να παίζει σε Atari - Amiga (για αρχαιολόγους του gaming) 3. Πινακίδα σχεδίου Α2 με παραλληλογράφο σε πλαστική θήκη μεταφοράς αγορασμένη το '94 παρακαλώ, από αυτές που για κάποιο περίεργο λόγο βλέπω να κρατάνε κάποιοι φοιτητές/σπουδαστές εν έτει 2010 κάποιος σπουδαστής από τα ΤΕΙ Αθήνας που είναι και κοντά ? Δεν ισχύει καμιά σειρά το 2 για τον status, το κρατώ. Το κουίκσοτ εγώ (όπως είπε ο ινσόμνιακ:Ρ) έχεις πμ
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Α. Δεν γνωρίζω αν παίζει (δε το έχω δοκιμάσει ποτέ) Β. Λίγο μακριά δεν πέφτεις ?
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Α. Δεν γνωρίζω αν παίζει (δε το έχω δοκιμάσει ποτέ)Β. Λίγο μακριά δεν πέφτεις ? α) δεν χαλάνε αυτά εύκολα β) υπάρχει κ το κτελ Που βρίσκεσαι εσύ;
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 α) δεν χαλάνε αυτά εύκολαβ) υπάρχει κ το κτελ Που βρίσκεσαι εσύ; Αθήνα, sorry αλλά δε τρέχω στο ΚΤΕΛ. επειδή φαίνεται ότι γωρίζεις από αυτά περίμενε να ανεβάσω το απόγευμα μια photo να μου πεις αν παίζει η όχι γιατί σε μια τρυπούλα από τις 9 παρατήρησα χθες ότι φαίνεται το "σιδεράκι". Θα δοκιμάσω να το βάλω σε κάποια σειριακή να δω αν μπαίνει.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να φύγει ένα μπουφάν για τον στάτους, άμα μπορείς να το κρατήσεις μια δεκαριά μέρες ακόμα, το τσιμπάω εγώ και του το στέλνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις