Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(ειδικα αν μιλάμε για δίσκους, by default :-D)

ναι, καλό είναι όταν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι, να κάνει ένα ποστ εδώ / κι ένα pm......ταυτόχρονα. Είναι η λιγότερή του υποχρέωση, για να μην αρχίζουν ιστορίες μετά - τις οποίες συνήθως "πληρώνει" ο δωρητής.

Αυτο ναι ειναι δικια μου βλακεια...(τωρα να το ριξω στην ψευτοδικαιολογιση... ΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ :P)

Δημοσ.

Σχετικά με το παραπάνω θεματάκι που ανέκυψε: οι κανόνες του topic υπάρχουν στο post #1, ρίξτε μια ματιά.

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους.

Δημοσ.

Ευχαριστω το χρηστη sotos 1 για τους 2 20ριδες και τον 4 40ρη (x1 WD 20, x1 Seagate 20, x1 maxtor 40 των οποιων εγινε παραλαβη σημερα το πρωι) και 1000 συγνωμη για την ολη αναστατοση ολων σας. Ηταν ενα λαθος βιασυνης κατι που θα προσεξω την επομενη φορα :-)

Χρονια Πολλα!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να μπεις στα pm σου ;!

Σου έχω στείλει όμως pm που πρέπει να το διαβάσεις, για να συνεννοηθούμε.......

Ή πρόσθεσέ με msn.

Δημοσ.

χαριζεται εγχρωμη τηλεοραση μοντελο SIEMENS Bildmeister FC 830.

δεκαετιας 80, 55 cm διασταση, χωρις scart,χωρις τηλεκοντρολ.

παιζει κανονικα.

επισης χαριζεται το επιπλακι που φαινεται στην φωτογραφια, βαση tv/pc με ροδακια.

περιοχη ηρακλειο κρητης, μονο με παραλαβη του ενδιαφερομενου απο το σπιτι μου.

στειλτε μου πμ για λεπτομερειες.

img0027u.th.jpg

Δημοσ.
Να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον eSata για τα 2 ραμάκια που μόλις φτάσανε. Είναι το χρησιμότερο φετινό δώρο Χριστουγέννων!

Πωπω έγιναν πολύ γρήγοροι στο ΕΛΤΑ!

Δε κάνει τίποτα thano.:-)

Δημοσ.

Καλώδιο παράλληλης θύρας για εκτυπωτές κτλ.

Είναι στον δρόμο προς την ανακύκλωση. Αν το χρειάζεται κάποιος από εδώ κοντά (Σταυρούπολη), ας στείλει π.μ.

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε μία εκ των

LEADTEK WINFAST TV 2000

PHILIPS FM1216ME/SV20 0431

WINTV 44914 REV C121

εάν δεν έχουν δωθεί .

Επίσης αν έχει περισέψει κάποιος σκληρός δίσκος θα τον δεχόμουν με ευχαρίστηση .Είναι κρίμα να πάει στην ανακύκλωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...