Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν θε, και αν το παλικάρι τα έχει ακόμα, τα τσιμπάω εγώ που είμαι και δυτική θεσσαλονίκη (west coast baby, west coast) και τα κρατάω μέχρι να έρθεις ή τα στέλνω αθήνα όταν πας ή τα στέλνω και εκεί πάνου αμαλάχει.

Παρεμπιπτόντως, τι τα θες, έχεις τζάκι; :-D

Να 'σαι καλά για τη μπροσφορά αλλά άσε να τα χαρεί κανένας άλλος, δεν πειράζει. =)

Δημοσ.

Ο ανθρωπισμός σου με σκοτώνει. Αν έβρισκες θησαυρό μάλλον θα τον άφηνες σε κάναν πιο φτωχό.

btw δεν ειρωνεύομαι το παιδί που δίνει τσάμπα τα βιβλία γιατί το τσάμπα... δεν το σχολιάζεις, ξέρετε.

Δημοσ.

Χαριζεται οθονη ibm (μαλλον 15αρα). Την ειχα στο 2o pcακι μου. Η οθονη νομιζω οτι ειναι του 1990 (αν και παιζει να ειναι του 89, του αποκαλουμενου και βρωμικου). Δουλευει μια χαρα (τροπος του λεγειν αν σκευτει κανεις την παλαιοτητα) και αν τη θελετε για κανα κατεβαστηρι ειναι μια χαρα. Πανω απ'ολα ομως ειναι τσαμπα. Επικοινωνια μεσω pm. Ειμαι πατρα.

Υ.Γ. Μη ρωτησει κανεις αν ειναι tft.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πάει έτσι το topic, λες τι έχεις να χαρίσεις και όποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm :-)

Δημοσ.

Μιας και δεν είμαστε παιδάκια υποθέτω όποιος διαβάσει αυτό που έγραψα θα καταλάβει ότι έχω κασέτες ήχου που θέλω να τις χαρίσω.

Αν κάποιος δεν το κατάλαβε ας το γράψω και πιο σωστά

"έχω καμιά δεκαριά κασέτες ήχου, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα ΡΜ"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...