Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Index Merck 8eme edition 1935. Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση εσωτερικά, ελαφρώς φθαρμένο το εξώφυλλο. Σκληρόδετο, 518 σελίδες. Δώρο (πάρε ένα δωρεάν, σου δίνουμε άλλο ένα!) και η έκδοση του '65, στην ίδια κατάσταση.

Ο Ιησούς και τα πρόβατα.

Που βρέθηκε αυτό;

Δημοσ.
Ο Ιησούς και τα πρόβατα.

Που βρέθηκε αυτό;

O πατέρας μου ήταν χημικός... αν φωνάζεις Ιησού και πρόβατα γι αυτά, πού να δεις την πρώτη έκδοση του 1903 και την πρώτη ελληνική φαρμακοποιία του 1835 (νομίζω)... ¨Δ

Δημοσ.

Μπορεί να είναι το πιο άκυρο πόστ που έχω κάνει ποτέ αλλά υπομονή 3 γραμμές είναι θα περάσουν...

Λοιπών, προχθές καθώς είχα βγάλει την μητρική να καθαρίσω τα ακαθάριστα την έξυσα καταλάθος απο κάτω στους διάδρομους του fsb, δίπλα στην γέφυρα, απο τότε... :(

Άμα την θέλει κανένας για τους πυκνωτές να το πει να την δώσω... Αλλιώς ανακύκλωση :-D:-D

Η μητρική ήταν:

Brand: dfi

Model: PS83-BL

Δημοσ.

Χαρίζεται full tower αγνώστων λοιπών στοιχείων "as is".

imgp0444.th.jpg

Οθόνη 19" CRT - LG Studioworks 900B

imgp0446.th.jpg

Όποιος τα θέλει π.μ. να κανονίσουμε να περάσει να τα πάρει.

Δημοσ.

Χαρίζεται αυθεντικός σειριακός αριθμός για το NFS Underground. Λόγω ενός ατυχήματος έσπασε το κουτί και τα CD και έτσι το ξαναγόρασα για να το έχω σωστά στην συλλογή μου. Έχω λοιπόν δύο σειριακούς αριθμούς, τον ένα εκ των οποίων δεν τον χρειάζομαι. Όποιος το θέλει ας στείλει PM.

Δημοσ.
Μπορεί να είναι το πιο άκυρο πόστ που έχω κάνει ποτέ αλλά υπομονή 3 γραμμές είναι θα περάσουν...

Λοιπών, προχθές καθώς είχα βγάλει την μητρική να καθαρίσω τα ακαθάριστα την έξυσα καταλάθος απο κάτω στους διάδρομους του fsb, δίπλα στην γέφυρα, απο τότε... :(

Άμα την θέλει κανένας για τους πυκνωτές να το πει να την δώσω... Αλλιώς ανακύκλωση :-D:-D

Η μητρική ήταν:

Brand: dfi

Model: PS83-BL

Έχεις πμ για την μητρική...

Αν είναι διαθέσιμη, θα μου χρειαστεί :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον nikos903 για την μητρική του, που θα δωρίσει κάποιους από τους πυκνωτές της για μεταμόσχευση σε άλλη μητρική μου - που κοντεύει να τα τινάξει

:-)

Δημοσ.
Χαρίζεται αυθεντικός σειριακός αριθμός για το NFS Underground. Λόγω ενός ατυχήματος έσπασε το κουτί και τα CD και έτσι το ξαναγόρασα για να το έχω σωστά στην συλλογή μου. Έχω λοιπόν δύο σειριακούς αριθμούς, τον ένα εκ των οποίων δεν τον χρειάζομαι. Όποιος το θέλει ας στείλει PM.

Δώθηκε. Καλό παιχνίδι xpapias.

Δημοσ.

εχω 2 zip 100αρια.

υπαρχει περιπτωση να τα χρειαζετε κανεις ?

μιλαω για τις συσκευες και οχι για δισκακια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...