Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου με ενδιαφερει εμενα.αγ σοφια ειμαι.αν θες πεταγομαι στο χωρο σου αυριο(δευτερα) και το ξεφορτωνεσαι σε εμενα.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω μια παλιά ψηφιακή, hp r707, πολύ καλή και τίμια μηχανούλα, η οποία όμως μας άφησε. Χάλασε ο αισθητήρας της συγκεκριμένα. Πριν την πάω στην ανακύκλωση, είπα μήπως κανένας έχει καμιά ίδια ή παρόμοια, και θέλει:

-φορτιστή,

-δύο μπαταρίες, η μία παλιά η άλλη σχετικά καινούρια,

-καλώδια - cd - manual κλπ,

-την μηχανή για ανταλλακτικά. Οθόνη, σώμα, φακοί, δεν ξέρω τι άλλο, όλα σε άριστη κατάσταση πλην του αισθητήρα.

Αν κάποιος θέλει κάτι, πμ. Θεσσαλονίκη είμαι.

Δημοσ.

4 γατακια

2 x Σιαμεζικα προς το λευκο

2 x ημιαιμα Μαυρα/τιγρε χρωματος σχεδον 2 μηνων αναζητουν σπιτι περιοχη θεσσαλονικης..

p.s photo coming up soon..

__________________B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται:

Modem Diamond 2311 εξωτερικό --> στο κουτι του και λειτουργικοτατο

CDROM --> 3 τεμάχια

modem (εσωτερικα) --> 2 τεμάχια

CPU intel 486 με χαλκινη ψύκτρα

Καρτα ηχου (http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.edio21.com/_images/prod/sc3000l_m.jpg&imgrefurl=http://www.edio21.com/prod_sc3000L.asp&usg=__icfcCG7GnVTrQrprXUrbZM7ql8M=&h=150&w=200&sz=11&hl=el&start=27&um=1&tbnid=vHhy0NmHKpY8uM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dsc3000%2Baudio%26ndsp%3D18%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DmWh%26sa%3DN%26start%3D18%26um%3D1)

Καρτα οθόνης για 486

αυτη (http://www.yjfy.com/images/oldhard/other/020-0510-002.jpg) η καρτα που δεν ξερω τι είναι

DIMM ram (προηγούμενες απο τις SDRAM)--> 8 τεμάχια

Δεν γινονται αποστολές

Παραλαβή απο Στ. Μετρο Αιγάλεω κατόπιν συνεννόησης μεσω πμ

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από beast1984
Αφαιρέθηκαν τα πράγματα που δόθηκαν
Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω. Πριν γράψω ποια είναι αυτά θα ήθελα να επισημάνω πως είμαι στρατιώτης και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος οπότε θα ήθελα από αυτούς που θα ενδιαφερθούν να είναι διατεθειμένοι να έρθουν στην περιοχή μου (Σταυρός Αγ. Παρασκευής πλησίον σταθμού Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας) να τα παραλάβουν. Και τώρα τα πράγματα:

Κινητά για ανταλλακτικά

1. Κλειδωμένο Siemens C60 με μπαταρία και φορτιστή.

2. Μη λειτουργικό (χρήζει αναβάθμισης λειτουργικού μάλλον) Siemens A60 με μπαταρία, εγχειρίδιο, καλώδιο σύνδεσης με pc και φορτιστή.

3. Nokia 3100 μη λειτουργικό για ανταλλακτικά.

Hands Free

1. Hands free από Sagem MyX5-2 (23812517-0). Αυτό αλλά σε μαύρο. Μπορεί να κάνει και σε άλλα κινητά της εταιρείας.

2. Nokia HS-47 που λειτουργεί μόνο το ένα ακουστικό.

3. Samsung SGH-1760 που λειτουργεί μόνο το ένα ακουστικό.

Διάφορα Αξεσουάρ

1. Πρόσοψη για 3210 γκρι στο κουτί της. Αυτή αλλά σε γκρι.

2. Μπαταρία BMC-3 3.6V (900 mAh). Σε άγνωστη κατάσταση. Συμβατή με τα Nokia 3310, 3395, 3390, 3360, 2260, 1261, 1260

3. Εγχειρίδια χρήσεις από Nokia 6110, 3210, 3310, 3410, Siemens SX1, Sagem MyV-65.

Για άλλη μια φορά να παρακαλέσω όσους ενδιαφερθούν να κάνουν post εδώ και να μπορούν να περάσουν από την περιοχή μου απογευματινές-βραδινές ώρες για να τους τα δώσω.

Δημοσ.

Δίνω ένα Νοkia Ν80 ΙΕ με σπασμένη οθόνη απο μπουνιά. Λογικά είναι χρήσιμο για ανταλλακτικά ή ακόμα και επισκευή όποιος ενδιαφέρεται. Στείλτε PM και θα γίνει αποστολή με ΕΛΤΑ ή Courier

Δημοσ.
Δίνω ένα Νοkia Ν80 ΙΕ με σπασμένη οθόνη απο μπουνιά. Λογικά είναι χρήσιμο για ανταλλακτικά ή ακόμα και επισκευή όποιος ενδιαφέρεται. Στείλτε PM και θα γίνει αποστολή με ΕΛΤΑ ή Courier

minarokeftes εχεις pm!

Δημοσ.

Χαρίζονται

- πλαστικές θήκες από CD, ούτε μια σπασμένη, περίπου 50. Χωρίς εξώφυλλα.

- διαφανείς ζελατίνες αρχειοθέτησης, δεν ξέρω πόσες (δεν τις μέτρησα) αλλά καμιά 40ριά πρέπει να είναι επίσης. Είναι σαν αυτές

3%2B111.0013.jpg

Δίνονται καθαρά λόγω στοιχειώδους οικολογικής συνείδησης :-) Μόνο Θεσσαλονίκη κέντρο, στο χέρι, προφανώς δεν αξίζει να σταλούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...