Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 έχει τίτλο πάνω[χαρίζονται] κασέτες μουσικής heavy metal.. Σωστα...Τωρα το ειδα αλλα αυτο δεν κολλαει με την λεξη αντικαταβολη.Θυμιζει λιγο χαριζοντε απο τηλεοπτικες διαφιμησεις κλπ. Τελος παντων ας το διευκρινησει και αν κανω λαθος ζηταω συγνωμη.
Haros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Χαιρετώ, Λοιπόν, χαρίζω παλαιό Pc. CPU: Intel Celeron στα 700 Mobo: ms6178 Μέσα σε case Fujitsu-Siemens με τροφοδοτικό και με 56άρι modem. Το μόνο που χρειάζεται είναι έναν σκληρο και μνήμες (sdram παίρνει) και το pcάκι παίζει (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ). Συναντιόμαστε κάπου στην περιοχή μου και το παίρνετε όπως είναι. Δεν θα ήθελα να πεταχτεί κρίμα είναι... To pc νομίζω είναι ιδανικό για όποιον ασχολείται με wireless και το θέλει για ταρατσοPC... Από Αθήνα.
runner69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ...Συναντιόμαστε κάπου στην περιοχή μου και το παίρνετε όπως είναι. Τοποθεσία: Κάτω Κόσμος - Άδης σε βλεπω να μην το θελει κανενας και στο τελος να το πετας
FoXfOxFoX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 CD-R/RW drive (NR-9100A) NEC με black faceplate κατασκευής 22-08-2002 μην το φάει ο κουβάς... από Θεσσαλονίκη
Haros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Τοποθεσία: Κάτω Κόσμος - Άδης σε βλεπω να μην το θελει κανενας και στο τελος να το πετας χεχεχε Παιδιά μη στέλνετε άλλο, είσαστε και αρκετοί Θα σας στείλω pm με τη σειρά που μου στείλατε και όποιος θέλει να περάσει απο την περιοχή μου το Σαβ/κο να το πάρει είναι δικό του. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν διαθέσιμα τα ακόλουθα βιβλία για εκμάθηση αγγλικών Προτιμώ να βρω ενδιαφερόμενους από Αθήνα για να γίνει η παράδοση χέρι-χέρι. ----------------------------------------------------------------------------------------------- “Preliminary Tests for Michigan Certificate of Proficiency in English” (Virginia Evans) “Natural English Intermediate” (Jeremy Harmer, Hester Lott) “Cambridge Proficiency Past Papers (June 1984 – December 1989) (Andrew Betsis) used “Cambridge First Certificate Past Papers,Revision Tests (June 1984-December 1988) (Andrew Betsis) used “Practising for Proficiency” (Stephen Andrews J.C.Templer) “Longman Practice Tests for TOEFL” (Deborah Phillips) “TOEFL Test of English a foreign language” (5th edition) (E.Babin,C.Cordes,H.Nichols) “Examination for the certificate of Proficiency in English” (2nd edition) (D.Siountris) “Michigan Proficiency” (Demetrios Siountris) “New Proficiency English_Use of english” (W.S.Fowler) ------------------------------------------------------------------------------------------------ περισσότερα σε πμ..
viatherm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Καλημέρα, χαρίζω τα εξής αντικείμενα: 1. Μαγνητόφωνο Grundig TK23 de luxe k (δόθηκε) 2. Γραφομηχανή Hermes Baby 3. Σύστημα εκμάθησης Γαλλικών Linguaphone (με 45άρια δισκάκια!!!) 4. Μετασχηματιστής 220V σε 110V, 500W Επικοινωνία στο [email protected] Λευτέρης καλησπερα , θα ηθελα το 4 (μετασχηματιστη 220 σε 100volt) an δεν εχει δωθει ! ευχαριστω σου εστειλα και εμαιλ !
PeterGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καλημέρα, Χαρίζεται θηλυκό Χάσκι, υγιέστατο, λόγω του ότι η θεία μου που το έχει, δεν μπορεί πλέον να ασχολείται μαζί του και να το φροντίζει έτσι όπως θα έπρεπε. Για πληροφορίες στο 697 67 87 514. Σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε, ο σκύλος είναι στο Περιστέρι. Πέτρος. Μετά από λίγο search που έκανα στη Wikipedia, δείτε και εδώ πληροφορίες για το σκυλάκι.
EstellePr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χαρίζεται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Transcend digital music player, 2Gb. Παίζει music, Photos, FM radio, Voice, Video, E-Books. Πανέμορφο, λευκό, στο κουτί του, με δισκάκι, ακουστικά, usb, οδηγείες, και αυτό το κλαπατσίμπαλο που το κρεμάς στο λαιμό και πνίγεσαι στη μουσική. Μαζί και η απόδειξη - εγγύηση ενός έτους (αν δε με κερατώνει η μνήμη μου) απο το Πλαίσιο. Έστειλα το βλήμα τον αδερφό μου να μου πάρει ένα ipod, και ο άχρηστος μου αγόρασε αυτό. Που να του μαραθεί η μπουκαμβίλια. PM me για παραλαβή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:50 ---------- Χαρίζεται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Transcend digital music player, 2Gb. Παίζει music, Photos, FM radio, Voice, Video, E-Books. Πανέμορφο, λευκό, στο κουτί του, με δισκάκι, ακουστικά, usb, οδηγείες, και αυτό το κλαπατσίμπαλο που το κρεμάς στο λαιμό και πνίγεσαι στη μουσική. Μαζί και η απόδειξη - εγγύηση ενός έτους (αν δε με κερατώνει η μνήμη μου) απο το Πλαίσιο. Έστειλα το βλήμα τον αδερφό μου να μου πάρει ένα ipod, και ο άχρηστος μου αγόρασε αυτό. Που να του μαραθεί η μπουκαμβίλια. PM me για παραλαβή. Το πήρε ο.. Δεν θυμάμαι τ' όνομα, αλλα το πήρε πάντως!
xristos896 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Χαρίζεται θηλυκό Χάσκι, υγιέστατο, λόγω του ότι η θεία μου που το έχει, δεν μπορεί πλέον να ασχολείται μαζί του και να το φροντίζει έτσι όπως θα έπρεπε. Για πληροφορίες στο 697 67 87 514. Σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε, ο σκύλος είναι στο Περιστέρι. Πέτρος. Μετά από λίγο search που έκανα στη Wikipedia, δείτε και εδώ πληροφορίες για το σκυλάκι. Ενδιαφέρομαι αλλά ένα σκυλί είναι σοβαρή υπόθεση!Τι ηλικίας είναι και πόσα εμβόλια έχει κάνει.......Είμαι πρόθυμος έφοσον διαθέτω τον κατάλληλο χώρο και ενδιαφέρων!Μπορείς να μου στείλεις με προσωπικό μνμ το μσν αν έχεις!Εγώ θα μπορούσα να το παρω μετά τον Αύγουστο .Αρχές Σεμπτέβρη!!!!! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2009 από xristos896
vdanasto Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την γλυκύτατη EstellePr για το MP3 αλλά και για τα hands free που μου έδωσε! Τα παρέλαβα πριν από λίγο.
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την γλυκύτατη EstellePr για το MP3 αλλά και για τα hands free που μου έδωσε! Τα παρέλαβα πριν από λίγο. Και την ομορφότερη ξέχασες να πείς!! Σε συγχωρω.. :lol: Παρακαλώ καλέ μου, καλοφάγωτο!!
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) 2x256 DDR1 bakplate από P5Q deluxe connex usb modem router D-link DSL-380T ANNEX B (isdn) Linksys WAG54GX2 ANNEX B (isdn) πιθανόν προβληματικό. ISDN τηλέφωνo siemens profiset 51 Επικοινωνία στο [email protected] Παραλαβή από Καλιθέα μόνο. Don't PM me. Πάμε άλλη μία μπας και δεν το πρόσεξε κάποιος: U SHALL NOT PM ME. Ευχαριστώ. Έφυγαν όλα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2009 από liopyr
alfas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Θα με ενδιέφεραν το 1 και το 4... Σε ευχαριστώ!!!Περιμένω απαντησή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις