Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χαρίζονται σε όποιον ενδιαφέρεται τα ακόλουθα:

1. Μαγνητόφωνο Grundig TK23 de luxe k

Επικοινωνία στο [email protected]

Αν λειτουργεί με ενδιαφέρει κ εμένα....

Σου στέλνω κ mail

EDIT: Να ευχαριστήσω τον lexam για το μαγνητόφωνο!Ταίριαξε τέλεια στο συνολάκι.....(περιμένω να μου στείλουν κ καμια "κασέτα" να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει κιόλας!)

PS

τλκ την πάλεψα με το ποδήλατο κ το μαγνητόφωνο μια χαρά, δεν έστριβε το τιμόνι από το βάρος αλλά έφτασα σπίτι τελικά!!!

Επεξ/σία από ApSiMan
Δημοσ.

Χαρίζεται ο παρακάτω ανεμιστήρας, έχει 3 ταχύτητες, διάμετρος ανεμιστήρα 40εκ, ύψος κοντά στα 50εκ.

Έχει χαλάσει το σύστημα που ρυθμίζεις την κλίση (πάνω κάτω) και το έχω στερεώσει με μια διακριτική πατέντα. Επίσης το σύστημα για να γυρίζει μόνος του γύρω γύρω νομίζω τρώει κάποια κολλήματα ώρες ώρες.

Δουλεύει όμως τέλεια, πολύ δυνατός (για το μικρό του μέγεθος) και ιδανικός για μικρά δωμάτια.

Κατά προτίμηση συνάντηση από Αθήνα (δεν πιστεύω ότι αξίζει τόσο ώστε να τον στείλω επαρχία).

Pm κ εδώ δηλώνετε ενδιαφέρον.

fanu.th.jpg

Δημοσ.
Σε ποιον κληρώθηκε τελικά some1?

sorry! τώρα μπήκα στο thread ξανά από τότε :-)

το πήρε ο dj_neo. Ήταν ο πρώτος που έστειλε πμ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω έναν εκτυπωτή HP Deskjet 6122 και ένα video Panasonic στερεοφωνικό, μοντέλο NV-FJ610. Μένω Αθήνα, νότια προάστεια Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.

Επεξ/σία από infini
Δημοσ.
Χαρίζω έναν εκτυπωτή HP Deskjet 6122 και ένα video Panasonic στερεοφωνικό, μοντέλο NV-FJ610. Μένω Αθήνα, νότια προάστεια Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.

Ευχαριστώ πολύ! (για το video)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει μία Philips 15'' ή 17'' crt οθόνη σε ένα γραφείο απέναντι από την Πλατεία του Εσταυρωμένου (ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ).

Είναι δική μου και επειδή το γραφείο κλείνει ή θα πεταχθεί ή θα την πάρει κάποιος.

Εχω να την λειτουργήσω χρόνια και δεν ξέρω την κατάσταση της.

6946060223 Τάκης

Επεξ/σία από polisv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αυτό που κάνω δεν παραβαίνει τους κανόνες θα ήθελα να ρίξετε μία ματιά σε αυτά τα links:

@http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=4&t=3264

και

@http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=16&t=3265 Δεσμευμένο προς το παρόν

Αν τους έχω παραβεί ζητώ συγνώμη...

Επεξ/σία από regent
Δημοσ.
οτι τα χαριζει ειπε απλα κανει κ αποστολη που την χρεωνεται ο παραληπτης .

Που το ειδες αυτο ??? Εγω διαβαζω

αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...