Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

DVD-player μάρκας e:max με τηλεχειριστήριο δίνεται σε όποιον το θέλει

Δεν δουλεύει, γιατί έχουν σκάσει κανα-δυο πυκνωτές, αλλά πριν το πετάξω στα σκουπίδια, είπα να το βάλω εδώ για την περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς

Δημοσ.
DVD-player μάρκας e:max με τηλεχειριστήριο δίνεται σε όποιον το θέλει

Δεν δουλεύει, γιατί έχουν σκάσει κανα-δυο πυκνωτές, αλλά πριν το πετάξω στα σκουπίδια, είπα να το βάλω εδώ για την περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς

μπορείς να πεις τις διαστάσεις του σε παρακαλώ;:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

To θέλεις για να στηρίξεις κάτι; :lol::lol::lol:

Το βράδυ, που θα πάω σπίτι, θα το μετρήσω και θα σου πω. Αν προλάβω, θα ανεβάσω και φωτογραφία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται οι παρακάτω οθόνες. Όλες είναι 17 ιντσών, σε 100% λειτουργική κατάσταση.

Philips 107T6 (τριών ετών)

107T6.JPG

Nokia 730C (αγορασμένη το 2002).

nokia.JPG

Οι οθόνες βρίσκονται σπίτι μου στη Νέα Κηφισιά. Για όποια ενδιαφέρεστε, μου στέλνετε Pm και παραλαμβάνετε απο εδώ.

Φιλικά

edit:

ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Επεξ/σία από papadakn
Δημοσ.

Σου έστειλα με ΡΜ τις φωτογραφίες, επειδή λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπορούσα να γράψω εδώ

• Super Moderators
Δημοσ.

@ djkokalis: όταν αποφασίσεις να χαρίσεις όποια πράγματα θέλεις, δημοσίευσε μήνυμα εδώ. Αλλιώς δημοσίευσε μήνυμα στις Αγγελίες για ανταλλαγή.

Ανταλλαγές δεν επιτρέπονται στο παρόν thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω μια παλιά οθόνη 15" crt που μου περισσεύει, ιδανική σύντροφος για κατεβαστηρι pc !! Μόνο για την πόλη της Πάτρας (συνάντηση στην περιοχή ψαροφάι,πλατεία Παπανδρέου).

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει εδω.οχι με pm !

ευχαριστώ

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Χαριζεται σαρωτης AGFA SNAPSCAN 310/ΕΖ

Μαζι με καλωδια, drivers. Ειναι ΜΟΝΟ για Windows 95/98, ME, NT και 2000. ΟΧΙ ΧΡ!!

- Χαριζεται κινητο τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ 2300. Χωρις κουτι και φορτιστη. Δουλευει.---------------------ΕΦΥΓΕ

- Χαριζεται κινητο τηλεφωνο SONY ERICSSON K300i. Χωρις κουτι και φορτιστη. Δουλευει..---------------------ΕΦΥΓΕ

- Χαριζεται καρτα RS-MMC 128 MB

- Χαριζονται 2 DVD Dragon Ball Z Movie 1 και Movie 3. Νομιζω εχουν αγγλικους υποτιτλους.

Στα "Χαριζονται", θα πρεπει να πληρωσει ο αγοραστης ενα ποσο των 3 ΕΥΡΩ επιπλεον απο τα εξοδα για να μπορεσω να το στειλω με αντικαταβολη.

Στειλτε ΠΜ.

Επεξ/σία από kegre
Ενημερωση
Δημοσ.
@ djkokalis: όταν αποφασίσεις να χαρίσεις όποια πράγματα θέλεις, δημοσίευσε μήνυμα εδώ. Αλλιώς δημοσίευσε μήνυμα στις Αγγελίες για ανταλλαγή.

Ανταλλαγές δεν επιτρέπονται στο παρόν thread.

Ρε συ peradw8e (λόγω ιδιότητας...),για δεν φτιάχνεις μια υποκατηγορία στις Αγγελίες,αναφορικά με τις ανταλλαγές;

Ας πούμε,εμένα μου περισσεύουνε δυο laptops,ένα desktop,κάτι εκτυπωτές,αρκετοί σκληροί δίσκοι (γεμάτοι,btw),δυο-τρια desktops (με οθόνες crt) και διάφορα άλλα,(ων ουκ έστι τέλος)τα οποία σε κάποιον θα μπορούσαν να φανούνε χρήσιμα ξεφορτώνοντας αντίστοιχα κάτι απ' τη καβάτζα του.

Think about it,καθώς μπορούν να γίνουν και συνδυασμοί μεταξύ μας,δηλ έχω ανάγκη από κάποιο tablet για τα άπειρα pdf/cbr μου και σε κάποιον θα φαινόταν χρήσιμο τα άπαντα του ΑΡΚΑ σε επίτομα.Την σήμερον ημέρα δε που το χαρτί είναι δύσκολο,καιρός να επιστρέψουμε στο καθεστώς της (απαλής) κολλεκτίβας,να φασόλια δώσε αυγά...

Δημοσ.
- Χαριζεται σαρωτης AGFA SNAPSCAN 310/ΕΖ

Μαζι με καλωδια, drivers. Ειναι ΜΟΝΟ για Windows 95/98, ME, NT και 2000. ΟΧΙ ΧΡ!!

- Χαριζεται κινητο τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ 2300. Χωρις κουτι και φορτιστη. Δουλευει.

- Χαριζεται κινητο τηλεφωνο SONY ERICSSON K300i. Χωρις κουτι και φορτιστη. Δουλευει.

- Χαριζεται καρτα RS-MMC 128 MB

- Χαριζονται 2 DVD Dragon Ball Z Movie 1 και Movie 3. Νομιζω εχουν αγγλικους υποτιτλους.

Στα "Χαριζονται", θα πρεπει να πληρωσει ο αγοραστης ενα ποσο των 3 ΕΥΡΩ επιπλεον απο τα εξοδα για να μπορεσω να το στειλω με αντικαταβολη.

Στειλτε ΠΜ.

Γεια χαρα..ενδιαφερομαι για τα 2 κινητα.το ν2300 κ το κ300.

και ειμαι και Πατρα περιοχη Αγ Σοφιας.

Δημοσ.

Καλησπερα

Σου εχω στειλει ΠΜ

Δημοσ.

ρε παιδια αφηστε και τιποτα για τους αλλους. !! τι να τα κανετε 2 κινητα ? σιγουρα εχετε ήδη 1 ...... να τα κανετε 3 ?? :whistle:

Δημοσ.

Αν και οφ τοπικ(δεν με νοιαζει αν ειναι να σας λυσω την απορια) τα κινητα θα φορεθουν σε whats up νουμερακια και μαζι με φορτιστες δικους μου θα διανεμηθουν δωρεαν σε προσφυγες της Πατρας.οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας στειλει ενα pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...