Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μετά από εδώ μιας και το πρώτο τελικά είναι off και το δεύτερο το ζήτησε ο wash τέλος και τα 2 αν βρεθεί τίποτα άλλο θα επιστρέψω
szaf Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 6. Philips AE6775 AM/FM Stereo receiver (digital) -Δώθηκε- να ευχαριστήσω τον e-tic για το philips..μόλις το έλαβα!
eSATA Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δεν κατάλαβα καθόλου τι έγινε. Δεν είσαι η μόνη! τι δεν καταλαβατε νομιζε πως δουλευον τα cdplayer αλλα το ενα δε δουλευε...και το αλλο το προλαβε ο wash
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παρακαλώ το offtopic να σταματήσει εδώ.
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Χαρίζω πολυμηχάνημα ΗΡ R65 χωρίς καλώδια σύνδεσης και τροφοδοτικό (Κάνει του π.χ 7109c ή 840c). Το καλώδιο σύνδεσης είναι micro-centronics.΄Δεν έχω τρόπο να το τεστάρω αλλά νομιζω ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί, ενώ ο σκάννερ μπορεί να μη λειτουργεί. Φυσικά τα μελανια θα έχουν στεγνώσει... Παραλαβή από το σπίτι βόρεια-ανατολικά προάστεια Αθήνας. Όποιος ενδιαφέρεται πμ.
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 http://search.hp.com/query.html?charset=iso-8859-1&lk=1&la=en&nh=10&st=1&rf=0&qs=&hpvc=sitewide&uf=1&qt=HP+Scanjet+5p+Scanner+(Macintosh)&ocoldqt=Scanjet+5P&oc=15260 Χαρίζω πολυμηχάνημα ΗΡ R65 χωρίς καλώδια σύνδεσης και τροφοδοτικό (Κάνει του π.χ 7109c ή 840c). Το καλώδιο σύνδεσης είναι micro-centronics.΄Δεν έχω τρόπο να το τεστάρω αλλά νομιζω ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί, ενώ ο σκάννερ μπορεί να μη λειτουργεί.Φυσικά τα μελανια θα έχουν στεγνώσει... Παραλαβή από το σπίτι βόρεια-ανατολικά προάστεια Αθήνας. Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Λοιπόν δεν βλέπω φώς οπότε τη Δευτέρα πάει για ανακύκλωση. Πάμε για άλλα... Λοιπόν χαρίζω: #1. Scanner ΗΡ ScanJet 5Ρ με το καλώδιο σύνδεσης του (καλώδιο ρεύματος δεν έχω αλλά παίρνει ένα κοινό καλώδιο...). Το καλώδια σύνδεσης δεν είναι κοινό Centronics, δεν ξέρω τι είναι μάλλον για McIndosh, αλλά καλύτερα να το τσεκάρετε στο site της ΗΡ. #2. Ένα τεράστιο (τυπώνει σελίδες Α3) εκτυπωτή laser IBM πολύ καλό και ακριβό. Έχει πρόβλημα στην πλαϊνή πόρτα και με ανοιχτή την πόρτα δεν τυπώνει. Μου τον χάρισαν, προσπάθησα να τον φτιάξω και δεν τα κατάφερα. Προσοχή: ζυγίζει 43 κιλά! Δείτε τον εδώ. #3 Δύο κουτιά υπολογιστή midi tower, το ένα χωρίς πλαϊνά καπάκια. #4. Διάφορα παλιά εξαρτήματα: - ΖΙΡ Drive παράλληλο με μία δισκέτα ZIP 100. - Ένα σκληρό δίσκο ExcelStor SATA II 160 GB με πρόβλημα (κάνει θόρυβο και δεν τον βλέπει ο υπολογιστής μου) - Ένα οδηγό δισκέτας για φορητό Compaq. - Motherboard με επεξεργαστή Celeron 733 με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή P-ΙΙ 400 ΜΗz με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή P-III 600 MHz με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή PII ή PIII με την ψύκτρα του - Σκέτο επεξεργαστή PII ή PIII με την ψύκτρα του - Επεξεργαστή PΙΙΙ χωρίς την ψύκτρα του - 10 παλιούς επεξεργαστές (για συλλέκτες) - 4 ψύκτρες για παλιούς επεξεργαστές - Κάρτα ΙSA που βγάζει μια παράλληλη και δυό σειριακές θύρες. - Παλιά κάρτα ΙSA οθόνης - Κάρτα ISA modem SupraExpress 144i. - 3 κομμάτια παλιές μνήμες (όχι SD-RAM αλλά εκείνες οι μικρότερες οι παλιές). Τα παραπάνω είναι σε μια κούτα και θα προτιμούσα να δώσω όλη την κούτα μαζί σε κάποιον που μαστορεύει. #5. 8 τροφοδοτικά από παλιά PC και Servers. Δεν είναι ΑΤΧ και δεν κάνουν για τα σύγχρονα PC. Ξέρω, είναι παλιά πράγματα αλλά κάποιος μπορεί να χρειάζεται κάτι... Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) ή κάπου εδώ κοντά (π.χ. σταθμός Εθνικής Άμυνας μετρό). Αν δεν υπαρξει ενδιαφέρον μέχρι Τρίτη-Τετάρτη θα πάνε για ανακύκλωση.
sstratos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 #3 Δύο κουτιά υπολογιστή midi tower, το ένα χωρίς πλαϊνά καπάκια. #4. Διάφορα παλιά εξαρτήματα: - ΖΙΡ Drive παράλληλο με μία δισκέτα ZIP 100. - Ένα σκληρό δίσκο ExcelStor SATA II 160 GB με πρόβλημα (κάνει θόρυβο και δεν τον βλέπει ο υπολογιστής μου) - Ένα οδηγό δισκέτας για φορητό Compaq. - Motherboard με επεξεργαστή Celeron 733 με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή P-ΙΙ 400 ΜΗz με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή P-III 600 MHz με την ψύκτρα του - Motherboard με επεξεργαστή PII ή PIII με την ψύκτρα του - Σκέτο επεξεργαστή PII ή PIII με την ψύκτρα του - Επεξεργαστή PΙΙΙ χωρίς την ψύκτρα του - 10 παλιούς επεξεργαστές (για συλλέκτες) - 4 ψύκτρες για παλιούς επεξεργαστές - Κάρτα ΙSA που βγάζει μια παράλληλη και δυό σειριακές θύρες. - Παλιά κάρτα ΙSA οθόνης - Κάρτα ISA modem SupraExpress 144i. - 3 κομμάτια παλιές μνήμες (όχι SD-RAM αλλά εκείνες οι μικρότερες οι παλιές). Τα παραπάνω είναι σε μια κούτα και θα προτιμούσα να δώσω όλη την κούτα μαζί σε κάποιον που μαστορεύει. Με ενδιαφερει το κουτι (σασι) αυτο με τα καπάκια , και η κούτα με τους επεξεργαστές/μητρικες. σου στελνω πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Με ενδιαφερει το κουτι (σασι) αυτο με τα καπάκια , και η κούτα με τους επεξεργαστές/μητρικες. σου στελνω πμ Παιδιά η κούτα με τα εξαρτήματα έχει δοθεί (!) και το κουτί με τα καπάκια έχει κρατηθεί για το Στράτο. Έχω και ένα κουτί με διάφορα παλιά καλώδια SCSI για όποιον ενδιαφέρεται...
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) ...να ευχαριστήσω eSATA και Meredoth για κάποια πραγματάκια που έχουν χαρίσει εδώ και κάποιο καιρό και που πλέον μου έχουν έρθει MessengerOfGood, αν θες να πεις σε τί είδους SCSI καλώδια αναφέρεσαι...; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2009 από washcloud
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Τα καλώδια SCSI είναι τα tρείς καλωδιοταινίες (πλακέ) για εσωτερική σύνδεση και 4 εξωτερικά (τα 2 από scanner με φαρδύ ακροδέκτη σαν centronics αλλά πιό φαρδύ, το τρίτο από Iomega ZIP drive και το τέταρτο από ΗΡ scanner SCSI) Eλπίζω να καταλάβατε. Φωτό δεν ξέρω να ανεβάσω...
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Να ευχαριστήσω και εγώ τον e-Saτίδη για το σετάκι... σε μιλ μερσώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις