o_magazatoras Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Warning:Μέχρι σήμερα (05-04) βράδυ,αύριο σκουπίδια. Λοιπόν Τσακώθηκαν (απ' τα νεύρα τους λόγω μοναξιάς στο βουνό) με το ηλεκτρικό (κεραυνός ) τα κάτωθι επιτραπέζια: Contel DVR-200 + τηλεχειριστήριο,χωρίς DVD-RW.(Επιτραπέζιο γραφτήρι με tuner) Arion AF-5001 CI,χωρίς τηλεχειριστήριο.(Επιτραπέζιος δορυφορικός δέκτης) Philips VR642/01,με τηλεχειριστήριο.(Επιτραπέζιο βίντεο-γραφτήρι με tuner) Mέχρι να χαλάσουν,δουλεύανε-lol,πήγα και τα βρήκα έτσι,τώρα δεν ανάβει καν το λαμπάκι,ενώ οι ασφάλειες είναι εντάξει και δεν φαίνεται κάποια αισθητή βλάβη (χυμένα πυκνωτάκια-καμένα πηνιάκια-αποκεφαλισμένες αντιστασούλες). Για μαστόρια ή μαστοροειδείς τυπάδες ή αλλοιώς (αν δεν ενδιαφερθείτε) απ' έξω απ' τους κάδους σκουπιδιών σε αλβανόγυφτα,θα γίνουν ανάρπαχτα. Αθήνα,ή κοντά Πλ.Αμερικής ή κοντά Λιοσίων + Αγ.Μελετίου. Με p.m. οι συννενοήσεις. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2009 από o_magazatoras
caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 δινεται κασα υπολογιστη μαυρη με dvd rw σε αριστη κατασταση για ιωαννινα οποιος θελει ας κανει pm Τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον φίλο forgotten για το case, το κατεβαστήρι μου πλέον θα 'ναι ευρύχωρο
ppetr Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Χαρίζεται ένα Plextor CD-RW 16/10/40. Δε χωράει στο καινούριο κουτί μετά την αναβάθμιση. Με την προηγούμενη σύνθεση το χρησιμοποιούσα πού και πού. Μοναδικό πρόβλημα ο υπερβολικός θόρυβος κατά τη λειτουργία του tray. Τρίζει πολύ. Άντε γιατί μου πιάνει χώρο στην ντουλάπα. Περισσεύει και ένα καλώδια video (κίτρινο RCA - κίτρινο RCA) Περιοχή Γέρακας, Παλλήνη εκεί γύρω. up άλλη μια φορά
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 2 cd player το ένα είναι καινούριο στο κουτί του παίζουν και mp3 νομίζω το ένα παίζει και από usb και από sd/MMC photos σε λίγο γιατί μαζεύω ο πρώτος που τα ζητάει εδώ τα πήρε καλύτερα από Αθήνα να συναντήθούμε κοντά στο σπίτι μου να τα ξεφορτώνωμαι
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 2 cd player το ένα είναι καινούριο στο κουτί του παίζουν και mp3 νομίζω το ένα παίζει και από usb και από sd/MMC photos σε λίγο γιατί μαζεύω ο πρώτος που τα ζητάει εδώ τα πήρε καλύτερα από Αθήνα να συναντήθούμε κοντά στο σπίτι μου να τα ξεφορτώνωμαι θα ηθελα αυτο που παιζει usb...αλλα δεν ειμαι απο αθηνα αν εχεις ορεξη πες μου να σου στειλω στοιχεια
ApSiMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται έγχρωμο μελάνι Epson EPE-089 (της SprintJet, καινούργιο κλειστό στο κουτί του). Κάνει για τους παρακάτω εκτυπωτές: Epson mj830c/830cs/930c/6000c Stylus color 400/600/800/800N/850/1520 PS Επικοινωνία για να κανονίσουμε συνάντηση εντός Αθήνας....(δεν νομίζω πως συμφέρει κάποιον να του το στείλω επαρχία...) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2009 από ApSiMan
sstratos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 2 cd player το ένα είναι καινούριο στο κουτί του παίζουν και mp3 νομίζω το ένα παίζει και από usb και από sd/MMC photos σε λίγο γιατί μαζεύω ο πρώτος που τα ζητάει εδώ τα πήρε καλύτερα από Αθήνα να συναντήθούμε κοντά στο σπίτι μου να τα ξεφορτώνωμαι Φιλε μου , με ενδιαφέρει η προσφορά σου.Θα προτιμούσα αυτό με το usb+sd αν δεν εχει καπαρωθει απο κανεναν αλλον , αλλιως το 2ο... Ειμαι Πατρα , αναλαμβανω εγω τα εξοδα να μου το στείλεις. στειλε μου πμ ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το καινούριο δεν παίζει παίδες υπέθεσα ότι επειδή δεν δούλεψε ποτέ θα δούλευα αλλά βγήκα λάθος τό άλλο έχει μείνει ακόμα
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2699873&postcount=2392
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 msn meμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
ge0rge007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ένα κινητό Qtek 8500 σε καλή κατάσταση.Καμιά φορά κλείνει μόνο του αλλά δεν σας το λέω Αν δεν χαριστεί σε λίγες μέρες θα πάει για ανακύκλωση! Η αποστολή θα γίνει με ελτά με έξοδα δικά σας. --------------------------- Να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν είχα δει τους κανόνες και δεν τήρησα τον παρακάτω : 2. Τα μέλη που χαρίζουν κάτι παρακαλούνται να γράφουν τρόπο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο (συνήθως pm ή e-mail). Παρακαλούνται τα μέλη που απαντούν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάτι που χαρίζεται, να γράφουν καθαρά για ποιό αντικείμενο ενδιαφέρονται. Στη συνέχεια θα επικοινωνούν με τον δωρητή μέσω pm ή e-mail για τα περαιτέρω. Απο εδώ και στο εξής θα το θυμάμαι! Επίσης παρακαλώ μην στέλνετε pm γιατί το κινητό δώθηκε. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2009 από ge0rge007
Προτεινόμενες αναρτήσεις