liopyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 BtW, μιας και το αναλύσαμε τελικά, νομίζω πως στέκει το post για τον σκύλο εδώ μέσα, καθώς υπάρχουν διάφορες ψωνάρες (σαν την αφεντιά μου ) που έχουν πληρώσει στο παρελθόν για να πάρουν σκυλί... Ο σκύλος εκτός από την υποχρέωση της δέσμευσης σου προσφέρει πάρα πολλά άλλα όμορφα και ωραία...
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...κάτι πολύ γκαίυ φαντάζομαι πάντως.... "Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω ποιός είσαι" κετς.....
liopyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 [Chinese mode ON] Νομίζω πως το παρατραβήξαμε με τα oftopic, ε. [Chinese mode OFF]
e-tic Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Μετά απο μία ακόμα εκκαθάριση συρταριών και ντουλαπιών, και λίγο πριν κάποια αντικείμενα πάρουν το δρόμο προς ανακύκλωση/χωματερή, τα αναφέρω εδώ μήπως και χρησιμεύσουν σε κανέναν: 1. Βιβλίο (φωτοτυπίες) "Το ατελείωτο ταξίδι του Photoshop - Ξεκινώντας". Αν δεν κάνω λάθος αναφέρετε στην έκδοση 7 του photoshop, αλλά για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται ίσως να είναι ένα καλό βοήθημα. -Δώθηκε- 2. Βιβλίο (φωτοτυπίες) αναλογικών και ψηφιακών ηλεκτρονικών της Ideal Kit. Δεν είναι βιβλιοδεμένο, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και είναι όλες σε σειρά. -Δώθηκε- 3. Mini jack to Cassette Adapter -Δώθηκε- 4. Hands free απο Nokia 6101 -Δώθηκε- 5. Napa DAV311 CD/MP3/VCD player με το τηλεχειριστήριο και το φορτιστή του. -Δώθηκε- 6. Philips AE6775 AM/FM Stereo receiver (digital) -Δώθηκε- 7. Music CD "Bleu" της Juliette Binoche -Δώθηκε- 8. Music CD single "Fuel" των Metallica -Δώθηκε- 9. Music CD "Phantom pf the opera" & "Jesus Christ superstar" -Δώθηκε- 10. Music CD "Τσαλακωμένες μέρες" απο τα Υπόγεια Ρεύματα -Δώθηκε- Το πρώτο pm για κάθε αντικείμενο κερδίζει! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2009 από e-tic
diabibas Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τα 5. Napa DAV311 CD/MP3/VCD player με το τηλεχειριστήριο και το φορτιστή του. 6. Philips AE6775 AM/FM Stereo receiver (digital) Ευχαριστώ!
_koulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε το 6.( Philips AE6775 AM/FM Stereo receiver (digital)). Κυριάκος
mitridi_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Χαρίζοντα τα εξής DVD: Ντοκιμαντερς: Δεύτερος ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ Πόλεμος Οι μεγαλοι της Αναγεννησης Η ζωη των πουλιων Η ζωη των φυτων Η μαχη της επιβιωσης Ζωη στην καταψυξη Η μεγαλη εγκυκλοπαιδεια της ζωης Ταινίες: Η μαυρη οχια Αρχοντας των δαχτυλιδιων η επιστροφη του βασιλια Ροζ πανθηρας Love actually Happy feet Ο θρυλος του ζορο Zorba the greek The great escape Η καταιγιδα Καλλιο αργα παρά ποτε Παραλαβη από Κορυδαλλο απογευματινες ώρες Όποιος έρθει παρακαλώ να έρθει για όλα. Μην αρχίσουμε τις διανομές Ευχαριστώ Δημήτρης
diabibas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 5. Napa DAV311 CD/MP3/VCD player με το τηλεχειριστήριο και το φορτιστή του. -Δώθηκε- Ευχαριστώ πολύ!
idet2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Χαρίζονται δύο (2) δοχεία μαύρης μελάνης HP 45 Black Inkjet Print Cartridges (51645AE) για κάποιον που έχει κάποιο από τα συμβατά προϊόντα όπως εμφανίζονται στο σύνδεσμο : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF18a/A1-12771-64199-69422-69422-56989.html Τα δοχεία είναι ολοκαίνουρια και δεν έχει ανοιχτεί ούτε η εξωτερική χάρτινη συσκευασία. Βέβαια επειδή είναι αγορασμένα εδώ και πολύ καιρό δε μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για την ποιότητα τους, αν και πιστεύω πως θα είναι απολύτως εντάξει. Από άποψη χρόνου θα προτιμούσα παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης χωρίς να αποκλείεται και αποστολή αν κάποιος τα χρειάζεται (απλά δε μπορώ να πω πόσο γρήγορα θα γίνει η αποστολή).
forgotten Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 δινεται κασα υπολογιστη μαυρη με dvd rw σε αριστη κατασταση για ιωαννινα οποιος θελει ας κανει pm
regent Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Χαιρετώ.Χαρίζονται τα παρακάτω: >1. [url=http://74.125.77.132/search?q=cache:EQnYslNImSYJ:www.4pi.gr/hitech/data/xls/T62_RadioCD,MD,CDChanger_Final.xls+d2000crc&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a]Ten Car Audio D2000CRC (4x50 watts)[/url] ράδιο-CD του αυτοκινήτου μου λόγω αλλαγής. Όταν αλλάχθηκε δεν λειτουργούσε το ραδιόφωνο αλλά πιθανότατα ήταν θέμα κεραίας. ΕΦΥΓΕ 2. μια βάση (και μόνο αυτή, το ασύρματο έγινε αυτοδύτης) μαζί με τον φορτιστή της και το βιβλιαράκι οδηγιών χρήσης με την απόδειξη-εγγύηση από ένα Panasonic KX-TG1100 ασύρματο τηλέφωνο. Όποιος τα θέλει και μπορεί να περάσει από το Μαρούσι μέχρι την Δευτέρα που τελειώνει η άδειά μου τα παίρνει. Η αγγελία μπορεί να κλείσει καθώς η βάση του κινητού δεν φάνηκε να ενδιαφέρει κανένα και αύριο θα πάει στην ανακύκλωση.
grigas Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Χαρίζονται δύο (2) δοχεία μαύρης μελάνης HP 45 Black Inkjet Print Cartridges (51645AE) για κάποιον που έχει κάποιο από τα συμβατά προϊόντα όπως εμφανίζονται στο σύνδεσμο : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF18a/A1-12771-64199-69422-69422-56989.html Τα δοχεία είναι ολοκαίνουρια και δεν έχει ανοιχτεί ούτε η εξωτερική χάρτινη συσκευασία. Βέβαια επειδή είναι αγορασμένα εδώ και πολύ καιρό δε μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για την ποιότητα τους, αν και πιστεύω πως θα είναι απολύτως εντάξει. Από άποψη χρόνου θα προτιμούσα παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης χωρίς να αποκλείεται και αποστολή αν κάποιος τα χρειάζεται (απλά δε μπορώ να πω πόσο γρήγορα θα γίνει η αποστολή). θα τα ήθελα εγώ τα μελάνια...αν τα έχεις ακόμα μπορούμε να συνεννοηθούμε για την αποστολή (ΕΛΤΑ συστημένο, τα έξοδα δικά μου)
idet2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 θα τα ήθελα εγώ τα μελάνια...αν τα έχεις ακόμα μπορούμε να συνεννοηθούμε για την αποστολή (ΕΛΤΑ συστημένο, τα έξοδα δικά μου) Πολύ ευχαρίστως!!! Κανονίζουμε τα σχετικά με ΠΜ!
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Φιλε δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα λεω να παρω την βαση για αναταλλακτικα ,για αυτο θελω να παρω εγω τη βαση .Αληθεια που μενεις? Τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις