parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν έχω σαφή εικόνα της αγοράς στα τρέχοντα μοντέλα low-budget inkjet για να απαντήσω. Αν υπάρχουν στα ίδια ή και λίγο περισσότερα χρήματα μοντέλα με 4 ξεχωριστά μελανοδοχεία και εξίσου ή περισσότερο οικονομικά και γρήγορα (τα δύο δυνατά σημεία του i560), τότε μάλλον δεν αξίζει. Αν όχι, τότε μάλλον αξίζει.
talos_2002 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Χαρίζω την συμβουλή μου στον thrillos, να αγοράσει ένα νέο cooler. Ούτε 10 ευρώ δεν έχουν και εγκαθιστώνται πανεύκολα.
nick#18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 parsifal μια ερωτισουλα....επιδη βλεπω πως και ο i560 ειχε ιδιου τυπο κεφαλη με τον mp110 που εχω εγω (ενοω ιδιο βαλε/βγαλε, ιδιες θεσεις μελανιων κτλ...δεν ξερω αν ειναι πανομιοτυπες) οταν τυπωνες μετα η κεφαλη απο κατω γεμιζε μελανι? γυρω φυρω απο τα "μπεκ" ενοω...εμενα με 2 σελιδες γινετε πισσα απο το μαυρο...
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Νομίζω πως είναι αρκετά διαφορετικές οι κεφαλές τους και σίγουρα όχι συμβατές πάντως. Όπως και να 'χει, αυτό το φαινόμενο που περιγράφεις δεν το παρατήρησα στον i560...
Narayan Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδιά ενδεχομένως να καθαρίζονται οι κεφαλές για να δουλέψουν... στον S500 μου είχα κάνει δουλειά με μπατονέττες και καθαριστικό υγρό για βερνίκι νυχιών.
eon.s60 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ο μικρός τις φωτό μαζί με τα αλλα 3 αδερφάκια του τα οποια αγνοούνται μαζί με την μάνα τους αν δεν σωθούν σύντομα η θα τα σκοτώσει κάποιο αυτοκίνητο γιατί είναι σε επαρχιακή οδό η κάποια αρρώστια. Η πίνα επίσης διεκδικεί την πρωτιά. Μπορεί κάποιος να τον σώσει?
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ο μπογιας Γιατί είμαι ο μόνος που κατάλαβε το post του FarCry; Εδώ χαρίζουν πράγματα,δεν δεσμεύουν τον άλλον εφ όρου ζωής (του σκύλου).
liopyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Eγώ τον πειράζω, δεν μπήκα καν στο τρυπάκι να σκεφτώ γιατί το έγραψε...
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 νταξ μπορεί κάποιος να ήθελε ένα σκυλάκι δεν έχασε τίποτα το παλικάρι να κάνει την κίνηση να ρωτήσει αν έχει κανένας σκοπό να το φροντίσει
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Παιδιά: Τα πράγματα είναι απλά.Κανένας εδώ μέσα δεν είναι δυνατόν να φτάσει στο επίπεδο να εύχεται τέτοια πράγματα.Έχει αποδειχτεί.
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γιατί είμαι ο μόνος που κατάλαβε το post του FarCry; Εδώ χαρίζουν πράγματα,δεν δεσμεύουν τον άλλον εφ όρου ζωής (του σκύλου). ...αδυνατώ να σε καταλάβω, "πώς τον κατάλαβες έτσι". Παιδιά: Τα πράγματα είναι απλά.Κανένας εδώ μέσα δεν είναι δυνατόν να φτάσει στο επίπεδο να εύχεται τέτοια πράγματα.Έχει αποδειχτεί. ...και δεν είναι ότι λέω ότι ΕΥΧΕΤΑΙ κάτι τέτοιο - για 'μένα ήταν απλά έκφραση "αμφιβόλου ποιότητας χιούμορ", και όχι αυτό το εκλεπτυσμένο που είπες πριν... Άλλωστε απλά μι' ατάκα σ' ένα φόρουμ είναι, κι όχι έγκλημα. Αφήνει όμως άσχημη αίσθηση, κι αν δεν είναι έτσι, δεν φταίμε όσοι το πήραμε "στραβά", μάλλον ο Φαρ φταίει, οπότε ας διορθώσει. Επίσης, ΚΑΛΑ κάνει το παλληκάρι που η "αγγελία" του ήταν "δακρύβρεχτη", μπας και ευασθητοποιηθεί λίγο παραπάνω κάποιος που αλλιώς μπορεί και αν μην το έκανε, ούτως ώστε να γίνει κάτι για το ζωάκι, που είναι και το πιο σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις