Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε αν είναι άκυρο, αλλάζω κι εγώ το α) με ε)....

edit

shit.....εννοούσα το γ).....το μόνιτορ.....

Επεξ/σία από washcloud
[Pontios mode on]
Δημοσ.

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:shock: παει το ελικοπτερο μου..:cry:

με προλαβε ο wash...:cry:

τα αλλα δεν πολυκαταλαβα τι ειναι...:-(

Δημοσ.

εχω 2 κωδικους για -20% στις θηκες zagg (χρησιμοποιουνται για 1 προιον ο καθενας)

επισης να ξαναπω για μια τσαντα λαπτοπ 17αρας οθονης που την εχω εδω και καθεται τοσο καιρο αχρησιμοποιητη (Λαρισα)

pm me

Δημοσ.
Μέρες που ειναι :rolleyes:άντε ας κάνω τον καλό :-)Λοιπόν ο ποιο γρήγορος με pm κερδίζει..:lol:

ε) μια συσκευασία απο iphone 1st generation με το usb τα ακουστικα και τον φορτιστη .

Εγώ θα εκδηλώσω ενδιαφέρον για τη συσκευασία του iphone με τα συμπράγκαλα, μια και είσαι και από Θεσσαλονίκη κανονίζουμε μια συνάντηση.

Δημοσ.

ολα καλα.....εφυγαν ολα τα προιοντα

αναμεινατε κατα τον Μαιο για τα υπολοιπα μιας και

στα 31 τελος οι μπακουριες .....

Δημοσ.

Όποιος Θεσσαλονικιός (και μη φυσικά, αν τον βολεύει) θέλει Canon i560 - χρειάζεται αλλαγή κεφαλής εκτύπωσης για να δουλέψει - κάνει post εδώ και τον καβατζώνει. Μη στέλνετε p.m., μόνο post εδώ παρακαλώ.

Παραλαβή από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μετά τη Δευτέρα 20/4. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εδώ Ελλάδα δεν έχω δει πουθενά σε κατάστημα κεφαλές για i560, αλλά δεν το έψαξα κιόλας. Πάει πολύς καιρός που τον έχω παροπλίσει και δεν ασχολήθηκα καθόλου από τότε. Ίσως σε eBay κλπ να βρεθεί κάτι... ;

Τα υπόλοιπα αναλώσιμά του είναι φθηνά πάντως. Ενδεικτικά, το μαύρο BCI-3eBK με κάμποσα ml μελάνης κόστιζε απ' όσο θυμάμαι κοντά στα 12€ και έβγαζε (στο συγκεκριμένο εκτυπωτή) πολλέεεεες σελίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοείς ότι η αλλαγή κεφαλής (αί γκατ νο νταμν αϊντία) εκτυπωτή, είναι κάτι εύκολο σα ν' αλλάζεις πχ τα μελάνια του; Βάλε-βγάλε ;

edit :

μάλλον είναι..........;)

edit No2 sad_smile.gif :

...πολύ τσιμπημένο μοιάζει να είναι όμως το ζήτημα κεφαλή : αν κατάλαβα καλά, μετά από μια (γρήγορη πάντως) ματιά στο e-bay, πάει κοντά καμμιά 40άρα €...........αξίζει τον κόπο;!

Επεξ/σία από washcloud
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...