Meredoth Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λόγω μετακόμισης χαρίζονται τα εξής.1. Δίσκος Seagate 10.2 GB. 2. CDROM SONY 52άρι. 3. iomega zip 100 παράλληλο με 1 κασέτα. 4. Κινητό Siemens ΜΕ45 με το καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή και το φορτιστή του. 5. Creative Sound Blaster 32 PNP ISA. 6. VGA TNT2 32 MB AGP. 7. SOUNDBLASTER PCI 128. 8. DIAMOND INTERNAL MODEM 56K. 9. CIRRUS LOGIC PCI VGA 2 MB. 10. Diamond VIPER 330 4 MB PCI. 11. MOTOROLA Internal modem 56K. 12. 3D Blaster Banshee 3DFX 16MB. 13. MOTHERBOARD και CPU AMD 1200 MGHz . Όλα εκτός απο το motherboard είχαν ελεγχθεί πρίν πολύ καιρό και δούλευαν. Όποιος ενδιαφέρεται παραλαβή απο Λ. Συγγρού ύψος Αγ. Σώστης. Εχουν δεσμευθει ολα εκτος το motorola modem. Αν καποιος δεν ερθει να τα παρει εντος ευλογου χρονικου διαστηματος θα τα ξαναβαλω
ptsiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ευχαριστω το φιλο meredoth για τα πραγματακια που μου χαρισε thanks:)
djkokalis Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 χαρίζονται τα εξείς 1)σκουπακι usb 2)υπέρυθρες usb (σφραγισμένο) 3)3 adsl modems a)baudec c802 (ολοκαίνουργιο) b)crypto f201 c)baudec t263r1u-a1-b1 (ολοκαίνουργιο) ΟΛΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ 4) 5)2 car chargers a)ενα για τα νέα τύπου sony ericsson β)για τα παλαιά τύπου sony ericsson 6)ενα κινητό ericsson t39 m σε γαλάζιο χρώμα και με την μεγάλης χωριτικότητας μπαταρία και με φορτιστή (δουλευε καλά μέχρι την τελευταία φορα που το χρησιμοποιησα) 7)ενα παλιο κινητό νοκια που δεν θυμαμαι το μοντελο του αλλα δεν ειναι απο τις μεγάλες κουμουτσες που ειχαμε πρωτα μαζι με το φορτιστή του και καινούργια πρόσοψη 8)μια usb pci card (4 usb βγάζει) 9)2 παλιά dvd rom (το ένα είναι pioneer και δουλεύει σίγουρα. για το άλλο δεν ξέρω) 10)4 vodafone cu πακέτα (το ένα ενεργοποιηθηκε γιατι θα έληγε) 11)ενα Q νουμεράκι σφραγισμένο αυτα για τώρα. παιδιά παραλαβή θα γίνετε μόνο απο την περιοχή μου (Αθήνα-Γουδί κοντά στο Λαικό) επισης να πω οτι ψάχνω μια τσαντουλα για notebook 15,4". αν καποιος έχει κάποια και δεν την χρειαζεται θα του είμουν υπόχρεος
vagpap Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Με ενδιαφέρουν οι υπέρυθρες και οι USB θύρες. Έχεις PM.
militarist Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 χαρίζονται τα εξείς1)σκουπακι usb 2)υπέρυθρες usb (σφραγισμένο) 3)3 adsl modems a)baudec c802 (ολοκαίνουργιο) b)crypto f201 c)baudec t263r1u-a1-b1 (ολοκαίνουργιο) ΟΛΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ 4) 5)2 car chargers a)ενα για τα νέα τύπου sony ericsson β)για τα παλαιά τύπου sony ericsson 6)ενα κινητό ericsson t39 m σε γαλάζιο χρώμα και με την μεγάλης χωριτικότητας μπαταρία και με φορτιστή (δουλευε καλά μέχρι την τελευταία φορα που το χρησιμοποιησα) 7)ενα παλιο κινητό νοκια που δεν θυμαμαι το μοντελο του αλλα δεν ειναι απο τις μεγάλες κουμουτσες που ειχαμε πρωτα μαζι με το φορτιστή του και καινούργια πρόσοψη 8)μια usb pci card (4 usb βγάζει) 9)2 παλιά dvd rom (το ένα είναι pioneer και δουλεύει σίγουρα. για το άλλο δεν ξέρω) 10)4 vodafone cu πακέτα (το ένα ενεργοποιηθηκε γιατι θα έληγε) 11)ενα Q νουμεράκι σφραγισμένο αυτα για τώρα. παιδιά παραλαβή θα γίνετε μόνο απο την περιοχή μου (Αθήνα-Γουδί κοντά στο Λαικό) επισης να πω οτι ψάχνω μια τσαντουλα για notebook 15,4". αν καποιος έχει κάποια και δεν την χρειαζεται θα του είμουν υπόχρεος Εγώ θα ήθελα το κινήτο ericsson
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το σκουπακι USB που αναφερεις, τι ειναι ακριβως?
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το βάζεις στην usb του λάπτοπ και μαζεύεις τα ψίχουλα από το αντίδωρο την Κυριακή μετά την λειτουργία πάτερ...
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το βάζεις στην usb του λάπτοπ και μαζεύεις τα ψίχουλα από το αντίδωρο την Κυριακή μετά την λειτουργία πάτερ... Μακαρονακι ρουφαει? Μου εχει πεσει ενα αναμεσα στα πληκτρα, δεν μπορω να το βγαλω :lol::lol:
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Φίλε djkokoalhs σου έχω στέιλει και π.μ. .Αν δεν έδωσες το σκουπάκι το θέλω εγώ.Αλήθεια που μένεις?
necromancer_t Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για 8)μια usb pci card (4 usb βγάζει)! Ελπίζω να μένεις Αθήνα και να μην τα έχεις δώσει! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2009 από necromancer_t
peravrexei Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ευχαριστω το φιλο meredoth για τα πραγματακια που μου χαρισεthanks:) ptsiou σου ήρθε το Sony;
VanJ Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το T39. Το έχω ακόμα αγρατζούνιστο στο κουτί του, ήταν δώρο και ήταν το καλύτερο κινητό που είχα (το συμπαθούσα πολύ περισσότερο από το xperia που έχω τώρα) αλλά μου είχε καεί η πλακέτα και δε μπορούσα να την αλλάξω επειδή ήταν αγορασμένο στην Ελλάδα και βρισκόμουν στην Αγγλία και μέχρι να επιστρέψω είχε λήξει η εγγυηση Αλλά δυστυχώς δε μένω Αθήνα.
red7genius Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χαριζονται 2 καρτουλες ηχου pci αγνωστου ταυτοτητος( ψεματα η μια ειναι creative) μαζι με cd's με τους drivers τους. Λογικα δουλευουν αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Κατα προτιμηση απο Πατρα οποιος ενδιαφερεται. Πληροφοριες με πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις