poscaman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ε,την εβγαλα το μεσημερι με ψωμι και μερεντα...
Sadman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ε,την εβγαλα το μεσημερι με ψωμι και μερεντα... Καλώς ήρθες στο club :lol:
giorgos147 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλώς ήρθες στο club :lol: Δηλαδή είμαι ο μόνος που έφαγε κανονικά;;;; Ε,όχι!Ως εδώ!Απο αύριο ψωμί με nutella!
Tsiou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Η προσφορα του φιλου ΔΕΝ περιελάμβανε ψημένο φαγητό (ούτε άψητο) αλλά είναι μια κουζίνα που ο μέσος "εγώ" δεν θα χάριζε αλλά θα προσπαθούσε να πουλήσει. Άλλωστε οι φοιτητές στα Χανιά πολλές φορές αγοράζουν και πουλούν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ κακή κατάσταση και όχι πλήρως λειτουργικές όπως του xouzel. Και πάλι ευχαριστώ, και επιφυλάσσομαι να απαντήσω με χάρισμα από μερους μου (όταν κάνω επιτέλους το ξεκαθάρισμα στην αποθήκη)
little loulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 προσφορα! εχω ενα φορητο ραδιοφωνακι(οχι σαν αυτο που ειχαν οι παππουδες μας!) το οποιο δεν ξερω τι να το κανω κι ειειειπα να το χαρισω μπας και.. επισης!εχω μια ολοκαινουργια μπαταρια για το κινητο LG dark chocolate..με τα πληκτρα αφης..οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω να ενδιαφερεται καποιος απο εδω αλλα πιθανον να ξερετε καποιον που τις θελει για σιδερα.... Μου εχουν μεινει απο την χρυση εποχη της καλτσοποιϊας στην Ελλαδα που πεθανε πια.... Ειναι 200-300 κιλα η καθε μια και κατα 90% μεταλο με μεγαλο ποσοστο ατσαλι. Απλα ειναι καπως δυσκολο να τις ανεβασω χωρις να τις διαλυσω πρωτα...Ειχαν μπει με διαφορετικες συνθηκες που τωρα δεν ισχυουν. Αν φορτωνοντουσαν ευκολα υπαρχουν οι Νεονακηδες κλπ που θα τις επαιρναν...
firewalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Γιάννη, να τολμήσω να ρωτήσω τι και πως; Είχες βιοτεχνία;
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Γιάννη, να τολμήσω να ρωτήσω τι και πως; Είχες βιοτεχνία; ή περίεργο χόμπι
giorgos147 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ή περίεργο χόμπι Μπορεί να το είχε πάρει για την γιαγιά του Α λα αγγλικιστι:Χου νοου
wert Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω να ενδιαφερεται καποιος απο εδω αλλα πιθανον να ξερετε καποιον που τις θελει για σιδερα.... Μου εχουν μεινει απο την χρυση εποχη της καλτσοποιϊας στην Ελλαδα που πεθανε πια.... Ειναι 200-300 κιλα η καθε μια και κατα 90% μεταλο με μεγαλο ποσοστο ατσαλι. Απλα ειναι καπως δυσκολο να τις ανεβασω χωρις να τις διαλυσω πρωτα...Ειχαν μπει με διαφορετικες συνθηκες που τωρα δεν ισχυουν. Αν φορτωνοντουσαν ευκολα υπαρχουν οι Νεονακηδες κλπ που θα τις επαιρναν... Γιάννη δεν κάνεις λίγο κράτει και να τις κρατήσεις μήπως και τώρα με την κρίση χρειαστούν; Θα φτιάχνουμε φθηνές σκάλτσες για όλα τα μέλη του ινσόμνια. Για τα μη μέλη θα ανεβάζουμε την τιμή 10%
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Γιάννη, να τολμήσω να ρωτήσω τι και πως; Είχες βιοτεχνία; Την ειχε ο πατερας μου και ειχαμε κανει και Ο.Ε. απο το 1986-1991. Καλη δουλεια αλλα μεχρι τοτε...Μετα......:cry::cry:
xouzel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αντε τωρα που ειμαι στις καλες μου....... Εκτυπωτης ΗΡ 5150, και παλι ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικος, ΑΛΛΑ χωρις μελανια (εχει παντως τα δοχειακια, μαυρο - εγχρωμο, τα οποια γεμιζουν με 8 + 8 ευρω εκαστο), αγορασμενος 12/08. Νομιζω οτι εχω και drivers αλλα δεν παιρνω ορκο.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 κι εγω δινω τους drivers του. εδω Επισκίασες την προσφορά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις