Green Dragon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω δώσει όλα τα κομμάτια εκτός από τα παρακάτω: Έγχρωμη Τηλεόραση SABA CRT 22", μοντέλο 15ετίας τουλάχιστον. Η τηλεόραση αυτή παίζει - τρόπος του λέγειν - αλλά κατά διαστήματα στα καλά καθούμενα χάνει το σήμα και βγάζει χιόνια. Άν τη κλείσεις εκείνη την ώρα και τη ξανανείξεις, παίζει παλι κανονικά. Μετά από κάμποση ώρα ξανα μανά τα ίδια. Αν κάποιος ηλεκτρονικός ή άλλος γνώστης ενδιαφέρεται για τη TV, ας μου στείλει pm. General Electric αυτόματος τηλεφωνητής, αυτός με τίς μικροκασσέττες. και μια φωτογραφική μηχανή Nikon BF 100 που παίρνει film αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.
grabt03 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 AVM FRITZ BOX FON ANNEX A 20001673AVM FRITZ BOX FON ANNEX Α 20001674 μονο τα FRITZ εχω χωρις τιποτα αλλο κοντα στην Καλλιθεα Φίλε μου, ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα router. Έχω στείλει και pm. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου.
cm80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 χαρίζονται τα εξείς3)3 adsl modems a)baudec c802 (ολοκαίνουργιο) b)crypto f201 c)baudec t263r1u-a1-b1 (ολοκαίνουργιο) ΟΛΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ 4)sata frame για 2.5" δίσκους (ολοκαίνουργιο χωρις carrying pouch) 5)2 car chargers a)ενα για τα νέα τύπου sony ericsson β)για τα παλαιά τύπου sony ericsson 6)ενα κινητό ericsson t39 m σε γαλάζιο χρώμα και με την μεγάλης χωριτικότητας μπαταρία και με φορτιστή (δουλευε καλά μέχρι την τελευταία φορα που το χρησιμοποιησα) 7)ενα παλιο κινητό νοκια που δεν θυμαμαι το μοντελο του αλλα δεν ειναι απο τις μεγάλες κουμουτσες που ειχαμε πρωτα μαζι με το φορτιστή του και καινούργια πρόσοψη 8)μια usb pci card (4 usb βγάζει) 9)2 παλιά dvd rom (το ένα είναι pioneer και δουλεύει σίγουρα. για το άλλο δεν ξέρω) 10)4 vodafone cu πακέτα (το ένα ενεργοποιηθηκε γιατι θα έληγε) 11)ενα Q νουμεράκι σφραγισμένο αυτα για τώρα. παιδιά παραλαβή θα γίνετε μόνο απο την περιοχή μου (Αθήνα-Γουδί κοντά στο Λαικό) επισης να πω οτι ψάχνω μια τσαντουλα για notebook 15,4". αν καποιος έχει κάποια και δεν την χρειαζεται θα του ήμουν υπόχρεος το σκουπακι και οι υπερυθρες καπαρωθηκαν απο το χρήστη deker Καλημερα.Ενδιαφερομαι για το 4)sata frame για 2.5" δίσκους (ολοκαίνουργιο χωρις carrying pouch) Υπαρχει ακομα? ΤΗΑΝΧ
diabibas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 AVM FRITZ BOX FON ANNEX A 20001673AVM FRITZ BOX FON ANNEX Α 20001674 μονο τα FRITZ εχω χωρις τιποτα αλλο κοντα στην Καλλιθεα Ευχαριστώ πάρα πολύ!
djkokalis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημερα.Ενδιαφερομαι για το 4)sata frame για 2.5" δίσκους (ολοκαίνουργιο χωρις carrying pouch) Υπαρχει ακομα? ΤΗΑΝΧ γεια σου φιλε μου. εχει καπαρωθεί το frame. sorry ανανεώνω τη λίστα για τα πράγματα που υπάρχουν ακόμα χαρίζονται τα εξείς 1)3 adsl modems a)baudec c802 (ολοκαίνουργιο) b)crypto f201 c)baudec t263r1u-a1-b1 (ολοκαίνουργιο) ΟΛΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ 2)1 car charger για τα παλαιά τύπου sony ericsson 3)4 vodafone cu πακέτα (το ένα ενεργοποιηθηκε γιατι θα έληγε) 4)ενα Q νουμεράκι σφραγισμένο αυτα για τώρα. παιδιά παραλαβή θα γίνετε μόνο απο την περιοχή μου (Αθήνα-Γουδί κοντά στο Λαικό) επισης να πω οτι ψάχνω μια τσαντουλα για notebook 15,4". αν καποιος έχει κάποια και δεν την χρειαζεται θα του ήμουν υπόχρεος το σκουπακι και οι υπερυθρες καπαρωθηκαν απο το χρήστη deker Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2009 από djkokalis Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
xsterg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χαρίζω οθονη crt σε αριστη κατασταση. 14" μονο για την περιοχη της πατρας η για οποιον μπορει να ερθει να την παραλλαβει απο το σπίτι μου. προσοχη, χαρίζεται δεν πωλειται. email [email protected] και τηλ. 6972229508
Green Dragon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Χαρίζονται: Θήκες cd/dvd ( περίπου 30 ) και Ετικέτες για CD/DVD κλασικού τύπου, για έγχρωμες και απρόμαυρες εκτυπώσεις με δακτύλιο κεντραρίσματος Όποιος τα θέλει, έρχεται Γαλάτσι και τα παίρνει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Η offtopic συζήτηση μεταφέρθηκε σε νέο thread. Παρακαλώ συνεχίστε εκεί την κουβέντα σας.
doctorkostis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Λοιπον,εχω στην αποθηκη μια 17αρα CRT ΕΙΖΟ.Δουλευει κανονικα,την χρησιμοποιουσα μεχρι πριν κανα 6μηνο.Αν καποιος την θελει ερχεται και την βουταει...Μενω κεντρο αθηνας(κοντα στο σταθμο Πετραλωνα του ηλεκτρικου). Υπαρχει και μια Sony G200 παλι 17αρα η οποια ομως δεν αναβει.Λογικα πρεπει να ειναι κατι μικρο,το ειχε ξανακανει και παλιοτερα.Αν δεν την θελει καποιος αυτην,καποια στιγμη θα παρω τον κ@λο μου και θα την παω για ανακυκλωση... Πμ για συνεννοηση.
e-tic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Χαρίζονται τα εξής ρετρό-pc: 1)7 x PII 266Mhz Compaq 64 MB RAM VGA ATI Rage II AGP 3Com Ethernet card 3 GB HDD εκ των οποίων ένα έχει και μια Sound blaster 16 Vibra (CT4170) ISA... Ένα δημόσιο ευχαριστώ στον φίλο tarrasque για τον υπολογιστή που μου έδωσε!
alfas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Χαρίζονται: Θήκες cd/dvd ( περίπου 30 ) και Ετικέτες για CD/DVD κλασικού τύπου, για έγχρωμες και απρόμαυρες εκτυπώσεις με δακτύλιο κεντραρίσματος Όποιος τα θέλει, έρχεται Γαλάτσι και τα παίρνει Θα τα ήθελα...σου έχω στείλει Pm Λοιπον,εχω στην αποθηκη μια 17αρα CRT ΕΙΖΟ.Δουλευει κανονικα,την χρησιμοποιουσα μεχρι πριν κανα 6μηνο.Αν καποιος την θελει ερχεται και την βουταει...Μενω κεντρο αθηνας(κοντα στο σταθμο Πετραλωνα του ηλεκτρικου). Με ενδιαφέρει η οθόνη.Σου στέλνω και Pm
dimitris2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δίνω μια τσάντα για λάπτοπ 17αρας οθόνης ολοκαίνουργια. εμενα δε με βολευει γιατί δεν έχει χερούλι από πάνω. είναι αυτή Λάρισα είμαι , επικοινωνία με pm
panbil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 φιλε μου θα την ηθελα αλλα ειμαστε μακρια ρε γαμωτο αν ειναι να κατεβεις προς αθηνα και την εχεις πες μου ευχαριστω
little loulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 λοιπον..το πηρα αποφαση!!! χαριζεται το nintedo ds χρωματος μπλε το οποιο ειχε βγει πριν 3-4 χρονια μαζι με το παιχνιδι nintedodogs.οποιος πραγματικα το θελει και θα το χρησιμοποιησει φυσικα και δεν το βαλει στο συρταρι του ας επικοινωνησει μαζι μου... παραλαβη απο την περιοχη μου-μαρουσι αποστολες δεν κανω πια.. ακους wash!
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέχρι χτες βράδυ μου το πουλούσε... γυναίκες... τι να πεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις