Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπρορεις απλα να χαρισεις κι εσυ κατι....

λοιπον,τι θα μου χαρισεις;

Πραγματικά τώρα και να σου χάριζα τα βιβλία της σχολής δεν θα μου έλειπαν:lol::lol:

Λοιπόν τι λές??:lol:

εργαλεία-> συνδρομή

usefull info of the day: σε κάθε topic πάνω πάνω αριστερά έχει μια επιλογή Εργαλεία, εκεί πατάς Παρακολούθηση Θέματος ώστε να μην χρειάζεται να postάρεις :P

Έχετε δίκιο,δεν το είχα παρατηρήσει!Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Χαριζετε ASUS P4P800-E DLX Για ανταλλακτικα= Mosfets + και ενα LCD POSTER ASUS καινουργιο παραλαβη απογευμα κοντα στην Καλλιθεα :-)

Με ενδιαφέρουν...σου έχω στείλει ήδη πμ.

Δημοσ.

Υπαρχουν δωρεαν προσκλησεις για την επιλογη του ελληνικου τραγουδιου για την Eurovision 2009 που θα γινει την Τεταρτη 18/2/2009 στο Αθηνων αρενα στις 10 το βραδυ με περας προσελευσης στις 9 μμ .

Εαν καποιες/οι θαυμαστες του Σακη Ρουβα θελουν να πανε ας εποικοινωνησουν μαζι μου για τα περαιτερω με pm.

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό pcάκι το οποίο είχα φτιάξει για έναν φίλο και τώρα που φτιάξαμε θηριάκι το χαρίζει με τη σειρά του. Είναι full λειτουργικό εκτός από κάρτα ήχου. Τώρα επειδή δεν έχω και οθόνη βαριέμαι να δω τι ακριβώς είναι. Παίζει να είναι από 233 mhz ως 500+. Πάντως τα mame που είχαμε βάλει τα έπαιζε. Αντιλαμβάνεστε ότι έχει σκληρό χωρητικότητας 2-5 giga, μπορεί να έχει και δύο σκληρούς. Το συγκεκριμένο λόγω όγκου θα προτιμηθούν άνθρωποι που μπορούν να ρθουν να το πάρουν από το σπίτι μου.

Επίσης έχω και αυτές τις λάμπες uv για case modding. Οι δυο από τις τέσσερις παίζει να κάηκαν από κάτι ταρζανιές που έκανα. Επίσης θα προηγηθούν οι έρχοντες από τα εδώ.

Δημοσ.

να σου πω οτι κ εμενα οι ιδιες μου καηκαν αν μπορεις να τις στειλεις,αν δεν μπορεις δεν πειραζει!

Δημοσ.

Χαριζεται η παρακατω κουζινα μαρκας Pitsos με κεραμεικες εστιες . Ειναι 6 ετων και εχει προβλημα (δεν ζεσταινει καλα) το πιο μεγαλο ματι.Το ρολοι δουλυει κανονικα.

Παραλαβη απο Λυκοβρυση Αττικης απο 1ο οροφο. Δυστυχως δεν μπορω να βοηθσω στο κατεβασμα και δεν υπαρχει ανσανσερ . Διαστασεις 80χ60χ60 νομιζω.

Αυριο ερχεται η καινουργια και πρεπει να φυγει το πολυ μεχρι Κυριακη....

dsc02090oc0.th.jpg

Δημοσ.

Το φαγητο παντως κατω απο την κατσαρολα φενεται νοστιμο...

Δυστυχως εχω κουζινα νεοαγορασμενη, αν ηταν λιγους μηνες νωριτερα ισως ενδιαφερομουν.

Μπραβο στον Γιαννη παντως που την δινει τζαμπα ολοκληρη κουζινα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...