Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει ακόμα... όποιος ενδιαφέρεται.

Πατερ Αθηνα στέλνεις? Τις ευχες μου για Χρονια Πολλα και ευχες για το νεο ετος

Δημοσ.
Αν παιζει κανενας κωδικος για xbox360 στειλτε και σε μενα παρακαλω!

Χαρίζουμε μόνο, δεν ζητάμε!!!:mad:

-----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 10 : 15 : 47-----

Για σένα στέλνω ευλογημένε... pm για της λεπτομέριες

Πάτερ σου στέλω pm για τις λεπτομέριες ευθύς αμέσως

Δημοσ.
Χαρίζουμε μόνο, δεν ζητάμε!!!:mad:

Σοζ αλλά αν δεις στο τοπικ που δείνει ένα παιδί κωδικούς ο moderator το έκανε lock και είπε εδώ να συνεχιστεί :-)

Δημοσ.
Ζητω συγγνωμη τοτε. Λαθος μου, δεν γνωριζα

No problem mate!

Και εγώ δεν είδα το πρώτο ποστ για να μην ποστάρω αλλά είδα ότι ο moderator έδεινε αυτό το link και έτσι ρώτησα. Αν όντως είμαι off-topic ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ να διαγραφτούν τα ποστ μου

Καλές γιορτές!

Δημοσ.

Γεια! Χαρίζεται εκτυπωτής HP deskjet3650 δουλεύει μια χαρά, απλά θέλει μαύρο μελάνι.. Έχει δύο δοχεία μελανιών, το ένα από refill και το άλλο καινούριο.. δε θυμάμαι ποιο είναι ποιο βέβαια... το μόνο πρόβλημα είναι στο καλώδιο τροφοδοσίας που καμιά φορά σου κάνει το δύσκολο και πρέπει να μείνει ακίνητο για να λειτουργήσει! Τους drivers τους είχα κατεβάσει από το site της ΗΡ αλλά πλεόν δεν τους έχω..

Σόρι αν γράφω πολλά, αλλά είμαι σχετικά-άσχετη! χαχα! παραλαβή από τον χώρο μου.. Αθήνα

περιμένω pm

Δημοσ.
Γεια! Χαρίζεται εκτυπωτής HP deskjet3650 δουλεύει μια χαρά, απλά θέλει μαύρο μελάνι.. Έχει δύο δοχεία μελανιών, το ένα από refill και το άλλο καινούριο.. δε θυμάμαι ποιο είναι ποιο βέβαια... το μόνο πρόβλημα είναι στο καλώδιο τροφοδοσίας που καμιά φορά σου κάνει το δύσκολο και πρέπει να μείνει ακίνητο για να λειτουργήσει! Τους drivers τους είχα κατεβάσει από το site της ΗΡ αλλά πλεόν δεν τους έχω..

Σόρι αν γράφω πολλά, αλλά είμαι σχετικά-άσχετη! χαχα! παραλαβή από τον χώρο μου.. Αθήνα

περιμένω pm

θα τους ξανακατεβασουν απο το site παλι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...