yiankap Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι πλάκα ή όχι του συγκεκριμένου μέλους και δεν θέλω να επεκταθώ για το αν είναι κατακριτέο το πλιάτσικο ή όχι, όπως και το αν οι πλιατσικολόγοι είναι ληστές ή αγωνιστές και οι αποδέκτες αυτού κοινοί κλεπταποδόχοι. Ωστόσο αν τυχόν είναι αλήθεια η παραπάνω δημοσίευση, θα προτρέψω τον συνφορουμίτη να χαρίσει τα μπουφάν και τα Milko σε άστεγους, οι οποίοι θα τα χρειαστούν πολύ περισσότερο από όλους μας εδώ μέσα οι οποίοι για να είμαστε εδώ σίγουρα έχουμε ένα σπίτι να κοιμηθούμε, ένα τηλέφωνο και έναν υπολογιστή (υποθέτω και ρούχα και τροφή), τους υπολογιστές σε τίποτα ιδρύματα - ορφανοτροφεία ή αν έχει τη δυνατότητα σε κανά σχολείο δυσπρόσιτης περιοχής, όπου σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Τώρα για τα κατάνα και τα κινητά, δεν μπορω να σκεφτώ κάποια κοινωνική προσφορά.
poscaman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 σοβαρευτειτε....εννοειται οτι εκανα πλακα.... σιγα μη χαριζα μιλκο...δεν τα ριχνω σε βαθια καταψυξη καλυτερα,να τα χω για αργοτερα;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 τρελό facepalm.jpg
talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χαρίζω οδηγό δισκέτας 5 1/4" (εκείνες οι μεγάλες εύκαμπτες δισκέττες αν θυμάστε...) με το καλώδιο σύνδεσης...Δεν είναι μόνο για συλλέκτες - μπορεί κάπιος να έχει δεδομένα που θέλει να ανακτήσει, συμβαίνουν αυτά. Πριν λίγο καιρό έστειλα ένα σε κάποιον στην Βόρεια Ελλάδα... Αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ γιατί απάντηση εδώ μπορεί να μου διαφύγει... Έχω μια δισκέτα της Verbatim για τέτοιο drive. Όποιος την θέλει ας στείλει PM.
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Χαρίζεται Fax Philips Παρακαλώ μόνο από την γύρω περιοχή (Καβάλα) για λόγους μεταφοράς, συσκευασίας κτλ. Δουλεύει κονονικότατα απλά παροπλίστηκε. Ας ποστάρει εδώ ο πρώτος για να το κλείσει και τα υπόλοιπα με pm.
SpyrosR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δίνω 2 x 512/533 (της Transcend). Σε άριστη λειτουργική κατάσταση, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν η κύρια μνήμη στο PC μου. Μετά κατέληξαν σε "βοηθητικό" μηχάνημα, που τώρα εξοπλίστηκε κι αυτό με 2 x 1024/800. Συνάντηση σε Αθήνα ή όπου θέλετε αρκεί να μου πληρώσετε εισιτήριο τραίνου μετ' επιστροφής (). Ότι πρέπει για πειραματισμούς ή κατεβαστηράκι.
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Me wants tha dimms! Κερνάω μολότωφ στα 6άρχεια!
e-tic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δίνω 2 x 512/533 (της Transcend). Σε άριστη λειτουργική κατάσταση, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν η κύρια μνήμη στο PC μου. Μετά κατέληξαν σε "βοηθητικό" μηχάνημα, που τώρα εξοπλίστηκε κι αυτό με 2 x 1024/800. Συνάντηση σε Αθήνα ή όπου θέλετε αρκεί να μου πληρώσετε εισιτήριο τραίνου μετ' επιστροφής (). Ότι πρέπει για πειραματισμούς ή κατεβαστηράκι. Ελπίζω να είμαι ο πρώτος! Τα θέλω! Έχασα στα δευτερόλεπτα... Αν δεν τα πάρει ο άλλος συνφορουμίτης, τότε βάζω υποψηφιότητα!
ApSiMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Οθόνη Sony 15'' CRT. Αρκετά παλιά (~8χρονών). Δουλεύει κανονικότατα (έχει κάποια "νερά" πάνω στο τζάμι από την ηλικία). Συνάντηση κατά προτίμηση σπίτι μου, ή στα Β προάστια για να βρεθούμε με το αυτοκίνητο κάπου. Pm me κ αφήστε κ μνμ εδώ!
harrys23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Χαρίζεται ο τελευταίος μεικτης απο τον παλιό ραδιοφωνικό μου ερασιτεχνικό σταθμό. ο μεικτης είναι qtek αναλογικός και η ένδειξη των db είναι με βελόνα για να καταλάβετε και λειτουργεί κανονικά χωρίς βόμβους θορύβους κ.λ.π έχει 2 κανάλια phono έχει 2 κανάλια cd-line in έχει 2 υποδοχές mic που σε 1 κανάλι. και ενα μικρο στράβωμα-κόψιμο της λαμαρίνας στην άκρη(πατέντα τα τότε χρόνια) Επίσης χαρίζω Bluetooth Motorola http://imageshack.gr/images/z4ntzynjmvn2ujjzgjwe.jpg Θεσσαλονίκη μόνο και αυστηρά από το χώρο μου άντε και σε κανένα γνωστό πολύ γνωστό σημείο της πόλης . ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΜ
ApSiMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Οθόνη Sony 15'' CRT. Αρκετά παλιά (~8χρονών). Δουλεύει κανονικότατα (έχει κάποια "νερά" πάνω στο τζάμι από την ηλικία).Συνάντηση κατά προτίμηση σπίτι μου, ή στα Β προάστια για να βρεθούμε με το αυτοκίνητο κάπου. Pm me κ αφήστε κ μνμ εδώ! Η οθόνη υπάρχει ακόμα..... Επίσης χαρίζω ένα CD player φορητό (απλό CD player, δεν παίζει mp3).
Stefanaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Η οθόνη υπάρχει ακόμα.....Επίσης χαρίζω ένα CD player φορητό (απλό CD player, δεν παίζει mp3). Γεια σου φίλε μου θα με ενδιέφερε άμεσα η οθόνη καθώς πρόσφατα είχα μία τραγωδία με τη δική μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις