paranoid_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Φιλε αν ακομα τα δίνεις και μενα με ενδιαφερουν και ιδιαίτερα των Led!!! Πες μας που εισαι να δουμε.
derizio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Θα με ενδιεφεραν και εμενα οι δισκοι φιλε μου!
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χαρίζει δίσκους των led Zeppelin??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Απίστευτο. Κρίμα να μην προλάβω...
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Led Zeppelin ?! χμμμ....όντως...κρίμα να μην το προσέξω πιο νωρίς και 'γω...
FarCry Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Led Zeppelin ?! χμμμ....όντως...κρίμα να μην το προσέξω πιο νωρίς και 'γω... καλύτερα γλίτωσες. αυτοί είναι σατανιστές -----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 05 : 16 : 35----- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧαρίζει δίσκους των led Zeppelin??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Απίστευτο. Κρίμα να μην προλάβω... δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τα διαβολάκια.... http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/led_zeppelin.htm Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2008 από FarCry Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλύτερα γλίτωσες. αυτοί είναι σατανιστές δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τα διαβολάκια.... http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/led_zeppelin.htm Με αυτά που πηγαίναν και έπιναν στην βίλλα Crowley, και λίγα έκαναν...
paranoid_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε παιδια με χαρα βλεπω οτι υπαρχουν και αλλοι φιλοι των Led.παντως το παιδι που τα δινει δεν εχει ακομα απαντησει οποτε μπορει να εχετε και εσεις one chance... Φανταζεσται να εχει το four με τα συμβολα σε βινηλιο.Απολυτη πωρωση!!!!!!!
nikos903 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Έχω κάτι ηχεία (μάρκα: μούφα.α.ε) που τα άλλαξα επειδή έκαναν παράσιτα (άμα είναι κινητό δίπλα...). Άμα τα θέλει κανένας για κανένα κατεβαστίρι (να τα ανοίγει μία φορά τον χρόνο δηλαδή) να στείλει pm. Αλλιώς κάδος (ναί ξέρω ανακύκλωση). Υ.Γ Άμα θέλει κανείς να τα δεί είναι τα άσπρα Soundlevel 160 XL (yeap, google). ΕΦΥΓΑΝ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2008 από nikos903
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχω και εγώ μερικά βινύλια που φοβάμαι να αποφασίσω να τα χαρίσω. Αν και είναι σίγουρο πλέον πως δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν... Αναμένετε νεότερα πάντως, κάποια είναι καλά...
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλά ότι θες να χαρίσεις απο βυνίλιο εγώ εδώ θα είμαι να τα παραλάβω...
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχω και εγώ μερικά βινύλια που φοβάμαι να αποφασίσω να τα χαρίσω.Αν και είναι σίγουρο πλέον πως δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν... Αναμένετε νεότερα πάντως, κάποια είναι καλά... αν δεν κανεις συλλογη και σου πιανουν χωρο δωστα σε αυτους που θα ειναι χρησιμα.καποτε ειχα και εγω και ελεγα ειναι σπανια και σπανια και λεω να τα βλεπω δεν εχει νοημα.ας τα παρει καποιος που τα θελει.και το τραγικο στο μοναστηρακι που ειχε παει ενας φιλος μου να πουλησει κατι σπανια βινυλια maiden κτλ του λεγαν 30 λεπτα το ενα.στην κολαση να καει αυτος που το ειπε.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 αν δεν κανεις συλλογη και σου πιανουν χωρο δωστα σε αυτους που θα ειναι χρησιμα.καποτε ειχα και εγω και ελεγα ειναι σπανια και σπανια και λεω να τα βλεπω δεν εχει νοημα.ας τα παρει καποιος που τα θελει.και το τραγικο στο μοναστηρακι που ειχε παει ενας φιλος μου να πουλησει κατι σπανια βινυλια maiden κτλ του λεγαν 30 λεπτα το ενα.στην κολαση να καει αυτος που το ειπε. Παιδιά όποιος δεν θέλει τα βινύλιά του εγώ εδώ ειμαι...
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Aν κάποιος χρειάζεται παλιές μνήμες ας μου στείλει pm. Έχω πολλά κομμάτια. Να διευκρινήσω ότι δεν είναι SDRAM. Είναι πιό παλιές, εκείνες οι μικρότερες σε μήκος. Η φωτογραφία ίσως βοηθάει. Καμμιά φορά χρειάζονται για εκτυπωτές κλπ. Σε διάφορες χωρητικότητες μέχρι νομίζω 16 ή 32 ΜB (για 32 δεν είμαι σίγουρος...) Μερικές είναι ΕDO. Τις πήρε χτές βράδυ ένα μέλος του Insomnia Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2008 από MessengerOfGood
Vatos_locos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 2 pata σκληροί 4-5GB o ένας 6-7 ο άλλος μπορεί να είναι πιο μικροί μπορεί και πιο μεγάλοι λειτουργούν πάντως αν τους θέλει κανένας ας ποστάρει εδώ να περάσει να τους πάρει
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ouch ξεχάστηκα, και είχα πει του Vatos ότι θα ποστάρω εδώ (...εδώ και ώρες ) για να μην τον ζαλίζουν με pm... Οι δίσκοι κλείστηκαν * ... με την ευκαιρία, και μια δημόσια ευχαριστία στον Tzimmys (εξαιρετικό παλληκάρι, όσες και όσοι ψάχνετε γαμπρό όχι απαραίτητα για τους ίδιους σας αν είστε άνδρες, αλλά για καμμιά φίλη, ξαδέρφη κτλ κτλ - άλλωστε δε νομίζω να τον ενδιαφέρει το man2man, εκτός ίσως μιλώντας για basketball νομίζω πρόκειται περί εξαιρετικότατης επιλογής ) για τον ανυπέρβλητο Quantum Fireball των...3 Gb (ακαταμάχητοι δίσκοι....ΣΚΚΚΚΥΛΙΑ , που λέει κι ο Καλαμίτσης... Κρίμα που δεν φτιάχνονται τέτοιοι σήμερις...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις