poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 για μεταβιβαση 165 ευρω.ελεος και ελγα θα ειναι καμια 50 ευρω,απο παντου εκμεταλευση.συγχυστηκα τωρα.
XLV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αθηνα που ωρε ανθρωπε? Για περισσοτερα σε πμ...
xouzel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγω παντως οταν ηρθε η ωρα να πουλησω τη μπακατελα, απευθυνθηκα σε ενα γραφειο και με 30 ευρακια, ουτε απο την καρεκλα μου κουνησα. Αυτοι κανονιζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ακομα και να "περασει" απο ΚΤΕΟ, κατι που ξεχασατε.
lef50 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 . Ακομα και να "περασει" απο ΚΤΕΟ, κατι που ξεχασατε. Οντως για να γινει μεταβιβαση ειναι απαραιτητο το χαρτι του ΚΤΕΟ.
john_who Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά, το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και περασμένο ΚΤΕΟ. Χωρίς προβλήματα, απλά έχει δύο μήνες να το βάλουμε μπροστά... είναι του πατέρα μου και πήρε καινούργιο, είχε κάτι σκέψεις για απόσυρση γιαυτό το κράτησε, αλλά δεν θέλει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος σε καμιά δεκαριά μέρες, θα το δώσουμε για οριστική διαγραφή. Δεν θέλω να το βάλω στον Αγγελιοφόρο γιατί θα μου την πέσουν και θα χτυπάει το τηλέφωνό μου όλες τις ώρες... Χαρίζεται.... με δοκιμή !!!
yiankap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Χαρίζεται Scanner παράλληλο ACER620p. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό, drivers, ίσως υπάρχει κάπου το καλώδιο. Περιοχή Λάρισα. Πάει έφυγε αυτό, Μένουν 1 USB Baudtec ADSL modem.Περιοχή Λάρισα.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΕΠ ή και οι 2 ή με εξουσιοδότηση μόνο ο αγοραστής εγώ έκανα πριν καμιά 20αριά μέρες μία μεταβίβαση για ένα παπί και πλήρωσα 46€ μέχρι τα 200cc έχουν χαρτί στα ΚΕΠ που λέει ακριβός πόσα είναι τα τέλη μεταβίβασης με βάση τα κυβικά και πρέπει να πάει στην τράπεζα ο αγοραστής να πληρώσει παράβολο,ο κάτοχως ή πάει με τον αγωραστή στο ΚΕΠ ή κάνει μια εξουσιοδώτηση από την αστηνομία στον αγωραστή και δεν χρειάζετε τιποτα άλλο
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ...ένα μεγάααααααααλο ευχαριστώ στον πιο ροζ Ποντ...ΓΚΧΜΜΜ ...εννοώ στον λιγότερο φλώρο Καβαλιώτη που ξερ....ΕΕΕΕΕ τεσπα στον alexzzz , για το μόντεμ που είχαμε συμφωνήσει να μου στείλει γύρω στο 564 πχ (αυτός το έστειλε κανονικά, και ΗΡΘΕ κανονικά, εγώ απλά τα ζώα μου αργάααααα) Anyway , its here now. Thanx man
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρά, Βρήκα διάφορους δίσκους βινυλίου από καλλιτέχνες όπως Bon Jovi, Patti Smith, Heaven, Midnight Oil, Led Zeppelin.. Περισσότερα σε (pm)!
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πείτε με εγωιστή, πείτε με cheap αλλά βινύλια δεν μπορώ να χαρίσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! (ούτε καν τα πουλάω τα δικά μου) /respect
poscaman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 οντως.αδερφε,μην τα χαρισεις,ειναι διαμαντια... αν παρολα αυτα δεν αλλαζεις γνωμη,θα με ενδιεφεραν... που εισαι;
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πείτε με εγωιστή, πείτε με cheap αλλά βινύλια δεν μπορώ να χαρίσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! (ούτε καν τα πουλάω τα δικά μου) /respect δεν ειναι παραλογο.αν καποιος του αρεσουν δεν τα πουλαει.εγω ειχα κατι σπανια και τα χαρισα σε καποιον εδωμεσα.κατι τον maiden metallica Κτλ.δεν με ενδιαφερει να τα εχω οποτε γουστα ειναι αυτα.
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι μόνο οι δίσκοι, σαν αντικείμενα. Είναι και το ψάξιμο, Σάββατο πρωί στα παλιατζίδικα, δισκάδικα σε υπόγεια, σε στοές, όμορφα Artworks, μυρωδιά παλιού χαρτιού... Για μένα, το να βάλω έναν δίσκο το πρωί είναι πολύ διαφορετικό από το να ανοίξω το winamp. Στο δίσκο έχεις την αίσθηση της ευκαιρίας, σαν να σε κάλεσαν κάπου όμορφα. Παλιώνει και χαλάει... Το cd απλά διεκπεραιώνει! Αν κάποιος αισθάνεται αντίστοιχα για τα βινύλια του και τα χαρίζει, είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που ξέρω. Μάλλον παραείμαι δεμένος με τους δίσκους μου (offιασα τραγικά... I know!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις