Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζεται Scanner παράλληλο ACER620p. Δεν υπάρχει τροφοδοτικό, drivers, ίσως υπάρχει κάπου το καλώδιο. Περιοχή Λάρισα.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
φιλε μου δεν σε εχει προλαβει αλλος! είσαι απο ΠΑΤΡΑ?

ναι απο πατρα.στειλε μου με ΡΜ το κινητο σου να επικοινωνησουμε.

ευχαριστω

Δημοσ.
Καλοριζικο σου να ειναι το νεο σου αυτοκινητο φιλε μου.

Χμμμ... Μάλλον καλοτάξιδο εννοούσες! ;)

Χμμμ... Και καλορίζικο (να είναι καλό το ριζικό* του) και καλοτάξιδο! :-D

*ριζικό το [rizikó] O38 : η μοίρα, το πεπρωμένο: Tο ΄χει το ~ μας, είναι γραμμένο, καθορισμένο από τη μοίρα. Φταίει το στραβό το ~ μας. ΠAP Aν έχεις τύχη* διάβαινε και ~ περπάτει. [μσν. ριζικόν ουσιαστικοπ. ουδ. του επιθ. ριζικός]

Δημοσ.
Χμμμ... Και καλορίζικο (να είναι καλό το ριζικό* του) και καλοτάξιδο! :-D

*ριζικό το [rizikó] O38 : η μοίρα, το πεπρωμένο: Tο ΄χει το ~ μας, είναι γραμμένο, καθορισμένο από τη μοίρα. Φταίει το στραβό το ~ μας. ΠAP Aν έχεις τύχη* διάβαινε και ~ περπάτει. [μσν. ριζικόν ουσιαστικοπ. ουδ. του επιθ. ριζικός]

Wow! Κάν' το edit γρήγορα γιατί έχω πουλήσει εξυπνάδα σε πολλούς... :X:X

:lol::lol:

Δημοσ.

Αν χρειάζεται κανείς ADSL usb modem, έχω ένα Crypto F200 (νομίζω) από εκείνα που έδινε η Forthnet.

Μόνο που θα πρέπει να κατεβάσετε τους οδηγούς, γιατί δεν έχω το cd.

Δημοσ.

ναι αυτο εδινε.στο site tiw crypto υπαρχουν drivers αν και για μενα καλυτερα βαλτο για ανακυκλωση παρα να παρεις κανεναν στο λαιμο σου με αυτο το μοντεμακι.μπλε και θαλασα

Δημοσ.

κι εγώ έχω ένα σατζεμ φαστ 800, με περίπου τρίμηνη χρήση.

Αλλα νομίζω πως μάλλον για ανακύκλωση κάνει αφού δεν πρέεπι να τραβάει πάνω από 8 Mbps.

Δημοσ.

Αυτοκίνητο, Seat Mirafiori, Σε καλή λειτουργική κατάσταση (θέλει κάποιο σέρβις βέβαια), Θεσσαλονίκη. Χαρίζεται. Αρκεί να αναλάβετε τα τέλη κυκλοφορίας του 2008 (γύρω στο κατοστάρικο) και τα έξοδα μεταβίβασης (δεν έχω ιδέα!).

Το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στην Επιδαύρου (κατεβαίνοντας από Λαμπράκη στο δεξί μας χέρι , στο ύψος του ρέματος. Χρώμα καφετί - σαχάρα μάλλον, με αρκετή σκόνη πινακίδες ΝΙ5491).

Δεν απαντάω σε κανέναν που δεν το έχει δει, και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γιάννης

(Δεν το στέλνω, δεν το μετακινώ, δεν κάνω τίποτε εγώ. Σας δίνω τα χαρτιά, κάνετε την μεταβίβαση και γυρίζετε να πάρετε τα κλειδιά. απαντήσεις εδώ ή με PM αλλά θα απαντήσω μετά τις 2 το μεσημέρι.)

Δημοσ.
Αυτοκίνητο, Seat Mirafiori, Σε καλή λειτουργική κατάσταση (θέλει κάποιο σέρβις βέβαια), Θεσσαλονίκη. Χαρίζεται. Αρκεί να αναλάβετε τα τέλη κυκλοφορίας του 2008 (γύρω στο κατοστάρικο) και τα έξοδα μεταβίβασης (δεν έχω ιδέα!).

Το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στην Επιδαύρου (κατεβαίνοντας από Λαμπράκη στο δεξί μας χέρι , στο ύψος του ρέματος. Χρώμα καφετί - σαχάρα μάλλον, με αρκετή σκόνη πινακίδες ΝΙ5491).

Δεν απαντάω σε κανέναν που δεν το έχει δει, και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γιάννης

(Δεν το στέλνω, δεν το μετακινώ, δεν κάνω τίποτε εγώ. Σας δίνω τα χαρτιά, κάνετε την μεταβίβαση και γυρίζετε να πάρετε τα κλειδιά. απαντήσεις εδώ ή με PM αλλά θα απαντήσω μετά τις 2 το μεσημέρι.)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Γιάννης

Τι έγινε ρε παιδιά??? (αλα σπυρος παπαδοπουλος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...