poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 όπως και να λέγεται, το παλικάρι φαίνεται πως στον τομέα του είναι πολύ καλά διαβασμένος... ε, φανταστικέ μοντερέιτορ;;; χαχα.γελαω με αυτο το φανταστικε.καιρο εχω να ακουσω την διαφιμηση.θα κοκκινησω.ντραπηκα.και οχι moderator.αμαν εκανα να το αλλαξω ναμην φαινετε ε δεν θελω να το ακουω κιολας. [offtopic] ...εγώ απλά να τονίσω ότι our harey tribute στους τίτλους της WB με πρωταγωνιστή τον Bugs ήταν αυτό (κι όχι hairy) moderator, Πουλίνος λέγεται... ..και σημαίνει, όπως έχει πει ο ίδιος, "αυτό ακριβώς που φαντάζεστε".. [/offtopic] κρυβε πραγματα.ποσα θες να το βουλωσεις.χαχα Δε το ήξερα, από εδώ και πέρα Πουλίνος λοιπόν. Πολύ καλό φίλε. :-D δεν εισαι ο πρωτος που το μπερδευεις.ολοι νομιζουν οτι ειναι επωνυμο για αυτο και το τονιζουν εκει.ειναι ονομα απο ενα αρκουδακι οσο και να φενετε γελοιο.ηταν καποτε το avatar. ...υπάρχει πάντως, έχω παρατηρήσει, μια τάση τελευταία να ποστάρουμε pics στο "Hardware Γενικά", να δίνουμε συμβουλές για linux και networking στο Official Offtopic Thread, να κουτσομπολεύουμε στο παρόν, να βάζουμε βίντεο στο "Συνδέσεις ADSL" και γενικώς να γίνεται ένας μικρός χαμός... δεν πειραζει.γινομαστε κοινωνικοι
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ειναι αυτο που εχουν "εργοστασιακο" τα Honda CRV /2005 αλλα φυσικα κανει και για αλλα αυτοκινητα.Δεν παιζει mp3 Σε HOnda CRV τουλαχιστον δουλευε με τα χειρηστηρια τιμονιου. Ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο γιατι ειχα βαλει οθονη 2 din !!!! Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης.
grabt03 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα κ. Γιάννη. Ενδιαφέρομαι για το Radio CD. Έχω στείλει και pm. Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα κ. Γιάννη.Ενδιαφέρομαι για το Radio CD. Έχω στείλει και pm. Ευχαριστώ! Ενταξει φιλε μου.Οπως συνενοηθηκαμε.
ArisG88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 καλημερα μηπως εχει καποιος 19αρι μονιτορ να μου χαρισει? ευχαριστω Καλημερα μηπως εχει καποιος ενα αυτοκινητο να μου χαρισει? :-D:p
Tzimmys Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 δεν εισαι ο πρωτος που το μπερδευεις.ολοι νομιζουν οτι ειναι επωνυμο για αυτο και το τονιζουν εκει.ειναι ονομα απο ενα αρκουδακι οσο και να φενετε γελοιο.ηταν καποτε το avatar. Το θυμάμαι το avatar σου Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο panasonic το οποίο είναι λίγο παλιό αλλά δουλεύει μια χαρά. Λογικά όμως κάνει μόνο για αναλογικό δίκτυο. Αν δε σας δουλέψει θέλει απλά κατάλληλο κατάλληλο καλώδιο. Γιατί με ένα καλώδιο που είχα δούλευε ενώ με άλλο όχι. Επίσης έχω μια κάρτα γραφικών S3 ViRGE/GX2. Είναι made in Philippines και μάρκας power color. Όταν το είδα μου έκανε εντύπωση, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παλιά εταιρία. Προηγούνται οι της Λάρισας. Αν τα θέλει κάποιος εκτός Λάρισας θα τα πάρει με έξοδα παραλήπτη. Το τηλέφωνο έχει καινούριο κάτοχο. Καλοδούλευτο loupis. Η κάρτα υπάρχει ακόμα.
loupis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το θυμάμαι το avatar σου Το τηλέφωνο έχει καινούριο κάτοχο. Καλοδούλευτο loupis. Η κάρτα υπάρχει ακόμα. ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα
Tzimmys Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έχω μια κάρτα γραφικών S3 ViRGE/GX2. Είναι made in Philippines και μάρκας power color. Όταν το είδα μου έκανε εντύπωση, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παλιά εταιρία. Επίσης ένα zip drive 100άρι και έναν σκληρό δίσκο quantum fireball κοντά στα 3-4 giga. Προηγούνται οι της Λάρισας. Αν τα θέλει κάποιος εκτός Λάρισας θα τα πάρει με έξοδα παραλήπτη. Αν δε τα ζητήσει κανένας μέχρι αύριο το απόγευμα θα τα στείλω για ανακύκλωση. Ευχαριστώ.
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 χαρίζω το adsl modem sagem 800 ξέρψ δεν είναι κάτι σπουδαιο αλλα απλα το χαρίζω μονο ατομα απο πάτρα γιατι δεν θέλω ναμπλεξω με μεταφορικα
laantonios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 χαρίζεται mobo (QDI)+ cpu (p1 mmx @ 133mhz)+ agp (pci S3 [power color) + μνήμες απο η/υ (μοντέλο 1995). Τα βρήκα στο γκαράζ μου και το μηχάνημα τοτε δούλευε... παρακαλώ απο την Βέροια ή όποιος μπορεί να ρθει να τα πάρει...δεν μπορώ να τα στείλω.
poscaman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 χαρίζω το adsl modem sagem 800 ξέρψ δεν είναι κάτι σπουδαιο αλλα απλα το χαρίζω μονο ατομα απο πάτρα γιατι δεν θέλω ναμπλεξω με μεταφορικα αν δεν με εχει προλαβει αλλος,θα με ενδιεφερε. ευχαριστω
grabt03 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει φιλε μου.Οπως συνενοηθηκαμε. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γιάννη Platano για τη γενναιόδωρη προσφορά του. Σε λίγες μέρες το Radio-CD θα πάρει τη θέση του στο νέο μου αυτοκίνητο! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γιάννη Platano για τη γενναιόδωρη προσφορά του. Σε λίγες μέρες το Radio-CD θα πάρει τη θέση του στο νέο μου αυτοκίνητο! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ... Καλοριζικο σου να ειναι το νεο σου αυτοκινητο φιλε μου.
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 αν δεν με εχει προλαβει αλλος,θα με ενδιεφερε. ευχαριστω φιλε μου δεν σε εχει προλαβει αλλος! είσαι απο ΠΑΤΡΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις