mike^^ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν δύο σκληροί 10GB PATA για όποιον θέλει να πειραματιστεί. Και οτι χρειαζομουν ενα... Εdited:Με προλαβανε δεν πειραζει
kx5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Οι δίσκοι είναι ακόμα διαθέσιμοι. Επειδή δουλεύω πρωί & απόγευμα θα ήθελα να επισημάνω ότι η παραλαβή των δίσκων θα γίνει χέρι με χέρι κοντά στη δουλειά ή το σπίτι μου, δλδ Αθήνα. Να με συγχωρέσουν τα παιδιά εκτός πόλης, αλλά δε γίνεται διαφορετικά.
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 να ευχαριστησω και απο εδω το χρηστη phsonia για τον εκτυπωτη 840c και για τον κοπο που εκανε για τη μεταφορα του!
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Οι δίσκοι είναι ακόμα διαθέσιμοι. Επειδή δουλεύω πρωί & απόγευμα θα ήθελα να επισημάνω ότι η παραλαβή των δίσκων θα γίνει χέρι με χέρι κοντά στη δουλειά ή το σπίτι μου, δλδ Αθήνα.Να με συγχωρέσουν τα παιδιά εκτός πόλης, αλλά δε γίνεται διαφορετικά. Τους θέλω εγώ και είμαι Αθήνα (κερδίζω μόνο στους δίσκους - σε όλα τα άλλα κερδίζουν οι τυχεροί της επαρχίας... ). Έχεις πμ.
Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο panasonic το οποίο είναι λίγο παλιό αλλά δουλεύει μια χαρά. Λογικά όμως κάνει μόνο για αναλογικό δίκτυο. Αν δε σας δουλέψει θέλει απλά κατάλληλο κατάλληλο καλώδιο. Γιατί με ένα καλώδιο που είχα δούλευε ενώ με άλλο όχι. Επίσης έχω μια κάρτα γραφικών S3 ViRGE/GX2. Είναι made in Philippines και μάρκας power color. Όταν το είδα μου έκανε εντύπωση, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παλιά εταιρία. Προηγούνται οι της Λάρισας. Αν τα θέλει κάποιος εκτός Λάρισας θα τα πάρει με έξοδα παραλήπτη.
loupis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο panasonic το οποίο είναι λίγο παλιό αλλά δουλεύει μια χαρά. Λογικά όμως κάνει μόνο για αναλογικό δίκτυο. Αν δε σας δουλέψει θέλει απλά κατάλληλο κατάλληλο καλώδιο. Γιατί με ένα καλώδιο που είχα δούλευε ενώ με άλλο όχι. Επίσης έχω μια κάρτα γραφικών S3 ViRGE/GX2. Είναι made in Philippines και μάρκας power color. Όταν το είδα μου έκανε εντύπωση, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παλιά εταιρία. Προηγούνται οι της Λάρισας. Αν τα θέλει κάποιος εκτός Λάρισας θα τα πάρει με έξοδα παραλήπτη. Για το τηλεφωνο φιλε μου ενδιαφερομαι , ειμαι και απο λαρισα αν δε σου κανει κοπος στιλε μου πμ που μπορω να σε βρω, ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Έχω ένα ασύρματο τηλέφωνο panasonic το οποίο είναι λίγο παλιό αλλά δουλεύει μια χαρά. Λογικά όμως κάνει μόνο για αναλογικό δίκτυο. Αν δε σας δουλέψει θέλει απλά κατάλληλο κατάλληλο καλώδιο. Γιατί με ένα καλώδιο που είχα δούλευε ενώ με άλλο όχι. Επίσης έχω μια κάρτα γραφικών S3 ViRGE/GX2. Είναι made in Philippines και μάρκας power color. Όταν το είδα μου έκανε εντύπωση, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παλιά εταιρία. Προηγούνται οι της Λάρισας. Αν τα θέλει κάποιος εκτός Λάρισας θα τα πάρει με έξοδα παραλήπτη. μαλλον ειναι απο τα panasonic Που παιζει στα διο ακριανα καλωδια οχι 2 κεντρικα και θελει πατεντα.λογικα ειναι μαυρο και γεμιζει στη νβαση του ψιλοξαπλωτο με την πλατη.
Tzimmys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 μαλλον ειναι απο τα panasonic Που παιζει στα διο ακριανα καλωδια οχι 2 κεντρικα και θελει πατεντα.λογικα ειναι μαυρο και γεμιζει στη νβαση του ψιλοξαπλωτο με την πλατη. Μπράβο ρε Πουλινέ. Αυτό ακριβώς που λες. loupis σου έχω στήλει pm με τα στοιχεία μου. Είναι δικό σου.
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μπράβο ρε Πουλινέ. Αυτό ακριβώς που λες. loupis σου έχω στήλει pm με τα στοιχεία μου. Είναι δικό σου. an exei κλιψαδορο rj11 το κοβεις απο την μια και τα βαζεις στο κεντρο τα καλωδια απο την μερια του τοιχου και πεζουν μια χαρα.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] ...εγώ απλά να τονίσω ότι our harey tribute στους τίτλους της WB με πρωταγωνιστή τον Bugs ήταν αυτό (κι όχι hairy) moderator, Πουλίνος λέγεται... ..και σημαίνει, όπως έχει πει ο ίδιος, "αυτό ακριβώς που φαντάζεστε".. [/offtopic]
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 όπως και να λέγεται, το παλικάρι φαίνεται πως στον τομέα του είναι πολύ καλά διαβασμένος... ε, φανταστικέ μοντερέιτορ;;;
Tzimmys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 [offtopic]moderator, Πουλίνος λέγεται... ..και σημαίνει, όπως έχει πει ο ίδιος, "αυτό ακριβώς που φαντάζεστε".. [/offtopic] Δε το ήξερα, από εδώ και πέρα Πουλίνος λοιπόν. όπως και να λέγεται, το παλικάρι φαίνεται πως στον τομέα του είναι πολύ καλά διαβασμένος... ε, φανταστικέ μοντερέιτορ;;; Πολύ καλό φίλε. :-D
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...υπάρχει πάντως, έχω παρατηρήσει, μια τάση τελευταία να ποστάρουμε pics στο "Hardware Γενικά", να δίνουμε συμβουλές για linux και networking στο Official Offtopic Thread, να κουτσομπολεύουμε στο παρόν, να βάζουμε βίντεο στο "Συνδέσεις ADSL" και γενικώς να γίνεται ένας μικρός χαμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις