Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρό έχω να χαρίσω κάτι...:

Χαρίζω ότι απέμεινε από το colpo grosso με τους passport και τα conn-x. Είναι ο εξοπλισμός 2 πακέτων pstn.

Τις συνδέσεις δεν τις δίνω γιατί πρέπει να επικοινωνήσω με το πλαίσιο και δεν είμαστε για πειράματα τώρα.

Άρα κατά κύριο λόγο 2 modem αυτού του πακέτου. Για τα καλώδια δεν μπορώ να εγγυηθώ καθώς έγινε ένα πλιάτσικο σπίτι μου και δεν ξέρω τι απέμεινε.

Όποιος ενδιαφέρεται ας το γράψει αρχικά εδώ (για σειρά προτεραιότητας) και μετά τα βρίσκουμε με pm. Έχω φοβερή πίεση χρόνου τον τελευταίο καιρό, λίγο υπομονή για την αποστολή και αν είναι κάποιος από εδώ γύρω (Καβάλα) ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
Κάνας passport περισσεύει? :P

Έκανα το λάθος και πήρα μόνο 3. Έναν ήθελα να τον χαρίσω στον pantnick και τους άλλους μου τους πήραν. Όταν είσαι καλή ψυχή αυτά παθαίνεις... :-D

Δημοσ.
Egrafa prin an einai apla modem i modem router, poias etairias kai poia montela.

Μόλις πάω σπίτι θα το δω και θα το ποστάρω.

Δημοσ.
Kavatzwnw apo twra to ena, an mou kanei na to parw...

Elpizw mono na eisai Athina!

Κανένα πρόβλημα για το καβάτζομα αλλά... είμαι Καβάλα

και αν είναι κάποιος από εδώ γύρω (Καβάλα) ακόμα καλύτερα.
Δημοσ.
alexzzz, εγώ θέλω τα γάντια σου... Θα έχουν μεγάλη αξία σε μερικά χρόνια.

Το πόστ σου έχει γίνει αφίσα 4χ10m και έχει κρεμαστεί στα αποδυτήρια για να μαθαίνουν οι νέοι...

alexzzz επιθυμώ κι εγώ ένα ροζζζ (αν είναι router)

Είναι αυτό και photo... σε ροζ όμως δεν έχουμε. Με το που είδα ότι ενδιαφέρεσαι τα έβαψα άσπρα.

---

Επιβεβαιώστε όσοι τελικά θέλετε...

Δημοσ.
μην τυχόν και δώσεις ρούτερ στον washcloud. Θα του σπάσει την οθόνη :P

εγώ φοβάμαι μην μου το στείλει πίσω βαμμένο ροζ. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...