predator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 last call για τα πραγματακια!αν ενδιαφερεστε καντε τη κινηση σας γρηγορα πριν πεταχτουν! εχουν μεινει τα εξης κομματια: 1)μητρικη καρτα Shuttle AN35N Ultra (nForce2) κατα πασα πιθανοτητα καμμενη, παντως φαινεται να δινει ρευμα στις μνημες και θερμαινεται η CPU οταν λειτουργει. 7) εκτυπωτης canon i560 κατα πασα πιθανοτητα με χαλασμενη κεφαλη (δεν την αναγνωρηζει το συστημα). 8) σετ μελανια για τον canon i560. κανουν και για αλλα μοντελα της canon. σχεδον γεματα 9) ενα σφραγισμενο μαυρο μελανι για canon i560. κανει και για αλλα μοντελα. κωδικος c-003 eBK 30 ml 10) κουτι ATX midi tower , χρωμα πρασινο (μονο παραλαβη απο σαλαμινα) 11) ADSL modem Siemens XpresslinkD 12) CD-Rom Creative 13) cd-recorder asus
Swimmer21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 8) σετ μελανια για τον canon i560. κανουν και για αλλα μοντελα της canon. σχεδον γεματα 9) ενα σφραγισμενο μαυρο μελανι για canon i560. κανει και για αλλα μοντελα. κωδικος c-003 eBK 30 ml 12) CD-Rom Creative Θελω το 8, 9, και 12....εχεις pm:-) η συμφωνια ''επεσε'' o predator ειναι ανοιχτος για παραγγελιες
predator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 14) κινητο Nokia 3510i δωθηκε 15) κινητο τηλεφωνο samsung c120 δωθηκε 16) ασυρματο τηλεφωνο Panasonic δωθηκε 17) Mouse microsoft με wheel 18) αναλογικος receiver για δορυφορικα καναλια 19) 2 φιλτρα για ADSL δωθηκαν 20) συσκευη secure surf καινουργια 21) μια μεγαλη σακουλα γεματη ελληνικα comics παλια, κηριως ποπαυ (παραλαβη μονο απο σαλαμινα λογω βαρους) δωθηκε 22) recovery card για PC σε PCI slot
clevercitizen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ενδιαφέρομαι για τα 16, 18 και 19 Υπάρχει πιθανότητα να τα στείλεις μέσω ΕΛΤΑ με έξοδα αποστολής δικά μου?
predator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 απο οσο ξερω τα ΕΛΤΑ δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. πολυ κοντα στο σπιτι μου ειναι η ACS, που ξερω οτι σιγουρα δεχετε αποστολη με εξοδα παραληπτη. το receiver ειναι λιγο βαρουτσικο βεβαια... στειλε μου ενα πμ με τα στοιχεια σου αν θες να στα στειλω με ACS.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι τα ΕΛΤΑ έχουν δυνατότητα αποστολής με έξοδα παραλήπτη με την μορφή αντικαταβολής...δλδ στην επιταγή βάζεις το κόστος αποστολής το οποίο αν και θα πληρώσεις στην αρχή θα το πάρεις πίσω όταν παραλάβει/πληρώσει ο παραλήπτης το πακέτο...
ArisG88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ενδιαφερομαι για τα 14) κινητο Nokia 3510i 15) κινητο τηλεφωνο samsung c120 και σου εχω στειλει pm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 πολυ ταλαιπωρια ρε συ thresh,δεν αξιζει... γιατί με την ACS θα έχεις λιγότερη νομίζεις?
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Με την ACS απλα δηλωνεις οτι τα εξοδα αποστολης θα πληρωθουν απο τον παραληπτη και τελειωσε η ιστορια...
predator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 γιατί με την ACS θα έχεις λιγότερη νομίζεις? προσωπικα με βολευει καλυτερα,ειναι διπλα στην πορτα μου ενω τα ΕΛΤΑ ειναι 15 λεπτα με τα ποδια. συν οτι τα στελνω κατευθειαν με χρεωση του παραληπτη,δε συμπληρωνω φορμα αντικαταβολης,δεν περιμενω μια εβδομαδα για τα χρηματα,δεν πρεπει να παω να τα παραλαβω παλι απο τα ΕΛΤΑ αν δεν ειμαι σπιτι κλπ κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 κατευθείαν με χρέωση παραλήπτη? και ΑΝ (λέμε τώρα) δεν τα δεχτεί τι γίνεται? χρεώνεται η ACS ή εσύ? περίεργο το βρίσκω αυτό...
predator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ναι γινεται το εχω κανει αρκετες φορες.γιατι να μην τα δεχτει,τσαμπα τα στελνω... τεσπα ας κλεισει το offtopic και ας ποσταρει οποιος ενδιαφερετε. τα 14) και 15) φυγανε
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 γιατί με την ACS θα έχεις λιγότερη νομίζεις? Ο Predator, καμμία απολύτως. Ούτε καν χρειάζεται να α)βγει από το σπίτι του β)συσκευάσει κάτι... κατευθείαν με χρέωση παραλήπτη? και ΑΝ (λέμε τώρα) δεν τα δεχτεί τι γίνεται? χρεώνεται η ACS ή εσύ? περίεργο το βρίσκω αυτό... ...Tα "τρώει στον κ..." (τα έξοδα της αρχικής μεταφοράς) ο σταθμός αποστολής (το γραφείο ACS που παρέλαβε από τον Predator). Όχι όμως ο ίδιος ο Predator. Και δεν είναι "περίεργο"...Με τα έξοδα αποστολής που χρεώνουν οι courier (κοντά στο πεντοχίλιαρο για να στείλεις ακόμα και μια καρφίτσα), είναι "λογικό" κάποιες "στραβές" (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση) να έχουν ορίσει πως τις αναλαμβάνουν οι ίδιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις