leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύντροφο harrys23 για το ωραιότατο πισάκι που μου χάρισε. Με το κατάλληλο λινουξάκι πιστεύω πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει .
johnykim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εμείς μένουμε κοντά?? Έχεις pm Kοντά μένουμε.Έχεις pm
gagbill20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Λοιπον μετα απο μια ακαρπη προσπαθεια να τα σπρωξω τα αντικειμενα, αποφασισα να τα χαρισω μπας και φυγουν απο το ντουλαπι μου.. τι να κερδιζα 10 Ευρω για ολα? κλαιν μαιν, δε θα μας σωσουν.. ετσι λοιπον ... ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258880 τα λεγομενα περι τιμης, προσφορας, ανταλλαγης, χαζα χαμενα.... δεν ισχυουν προφανως... ολα τα αντικειμενα χαριζονται οπως ακριβως ειναι σε οποιον τα θελει.. περιμενω μηνυμα η ποστ εδω.. ΥΓ. αν υπαρχει προβλημα που τοποθετησα λινκ απο την αντιστοιχη αγγελια να μου το πειτε να το διορθωσω.. το εκανα γιατι ηθελε αρκετη μορφοποιηση γενικα κι επειδη ειναι αγγελια που εχουν δει πολλα μελη και ξερουν για τι πραγμα μιλω.. δεν ειναι προφανως διαφημιση της αγγελιας καθως δεν εχω κερδος απ αυτην.. τα αντικειμενα χαριζονται πλεον.. αν αποτελει ωστοσο σπαμ η αντιδεοντολογικη συμπεριφορα, ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη και θα κατσω να τ αλλαξω ολα...
gagbill20 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εγω θελω τον P3 550 αλλα μενεις θεσσαλονικη... με 5 Ε κτελ παει οπουδηποτε.. που μενεις?
FarCry Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 με 5 Ε κτελ παει οπουδηποτε.. που μενεις? αθηνα....
gagbill20 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 αθηνα.... αν ενδιαφερεσαι και τα δινεις, στο στελνω με κτελ.. τις προαλλες για μεταφορα κτελ πληρωσα 5 Ε αθηνα-θεσ/νικη.. οτι πεις..
dk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 φιλε gagbill20 αν υπάρχει ο Εκτυπωτης Epson Stylus Color 600 καλοπροαιρετος αν θες σου στελνω pm και πληρωνω βεβαια τα ταχυδρομικα
gagbill20 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 φιλε gagbill20 αν υπάρχει ο Εκτυπωτης Epson Stylus Color 600 καλοπροαιρετος αν θες σου στελνω pmκαι πληρωνω βεβαια τα ταχυδρομικα υπαρχει χωρις καλωδια και μελανια.. καντον οτι θες.. στειλε..
FarCry Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αν ενδιαφερεσαι και τα δινεις, στο στελνω με κτελ..τις προαλλες για μεταφορα κτελ πληρωσα 5 Ε αθηνα-θεσ/νικη.. οτι πεις.. αστο δε πειραζει. καποιος αλλος θα τον χρειαστει
ArisG88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Χαριζονται 18 πακετα κινητης τελεφωνιας Q Telecom ανοιχτα χωρις χρονο ομιλιας. Δουλευουν ολες οι sim (πιστευω). Ειναι στα χαρτινα κουτακια του ολες οι sim με PIN/PUK. Απο το να τα πεταξω ισως τα χρειαστει καποιος. Περιοχη Μποτσαρη με Ολγας για παραλαβη, απογευματινες ωρες. Οποιος τα θελει ενα ποστ εδω ή ενα pm
isspro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Χαριζονται 18 πακετα κινητης τελεφωνιας Q Telecom ανοιχτα χωρις χρονο ομιλιας. Δουλευουν ολες οι sim (πιστευω). Ειναι στα χαρτινα κουτακια του ολες οι sim με PIN/PUK. Απο το να τα πεταξω ισως τα χρειαστει καποιος. Περιοχη Μποτσαρη με Ολγας για παραλαβη, απογευματινες ωρες. Οποιος τα θελει ενα ποστ εδω ή ενα pm mpορω να εχω 2? αθηνα/φιλαδελφεια μενω. κοντα σε τραινο κλπ...
ArisG88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 mpορω να εχω 2? αθηνα/φιλαδελφεια μενω. κοντα σε τραινο κλπ... Το θεμα ειναι οτι εγω μενω Θεσσαλονικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις