Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ευχαριστώ και πάλι τον MrSeanKon για την δωρεά του, την οποία και παρέλαβα σήμερα.
Χαιρομαι που το επιβεβαιωσες και δημοσια γιατι στις προηγουμενες σελιδες ειπωθησαν διαφορες πιπες τις οποιες απαξιω να τις σχολιασω.

Οπως και στο thread του alexandrosss που κλειδωθηκε. :-(

Απλα αντι να σχολιασω ελληνικες θεωριες περι κατοχης Mercedes ανεβασα 2 φωτο ως ατατσμεντς οι οποιες εξηγουν πολλα. ;)

Προφανως για να σε εχουν στις κεντρικες σελιδες ενος διεθνους forum κατι πρεπει να δινεις και δε λεω ποσα γιατι δε σας ενδιαφερει κι ουτε θελω να κανω επιδειξη οπως κανουν αλλοι. B)

Ετσι κι αλλιως στο προηγουμενο ποστ μου πεταξα ενα λινκ για να ενημερωθουν μονο τα παιδια που με τιμησαν με τη συμμετοχη τους.

Λυπουμαι αγαπητοι κυριοι τι να εκανα εσπασα τον SATA δισκο απο τα νευρα μου εκεινη την ημερα γιαυτο κι ακυρωσα τη δωρεα.

Αυτοι που ξερασαν εναντιον μου ας το εκαναν εκει κι οχι εδω μεσα δεν υπηρχε λογος να !@$$%#$%#^ (ποτε τελικως εφαρμοζονται οι κανονες????)

(Aigeas μην ανησυχείς).
Θενξ και παλι Δημητρη (Cromb) γιατι ο φιλος μας ο Αιγεας ειχε παθος να δωριστουν τα εξαρτηματα σε καποιο μικρο παιδι κι οχι σε μαντραχαλεους.

O φιλος alexandrosss πηρε το Enermax 465 & AMD Brisbane 4000+ (κλοκαρει μεχρι 3 γιγα) αφου ο washcloud ηθελε ιδιαιτερη προσκληση.:-)

Δε θα ξανακανω εδω μεσα δωρεες αλλα ουτε αλλου στο Ινσομνια.

Οταν επιστρεψω (ελπιζω να ειμαι ΟΚ) θα αναλαβω επισημος χορηγος των ΑΟΑ και θα τα λεμε εκει.

Και θα κανουμε διαφορα δωρακια (ΗΥ παρτς + $$$$).

Καλη σας συνεχεια :-)

post-34518-129062969513_thumb.jpg

post-34518-129062969515_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο πρώτος τυχερός που θα post-άρει κερδίζει μία GTX280, που πήρα, αλλά δεν μου αρέσει το αυτοκόλλητό της και θέλω να την ξεφορτωθώ.

Δώρο ένας velociraptor.

Δημοσ.
χαρίζονται τα εξής:

1. μια παλιά 14άρα crt οθόνη. Δούλευε μια χαρά μέχρι πριν κανα δυο χρόνια. Για κανένα κατεβαστήρι ίσως, ή δεν ξέρω για τι άλλο.

2. δύο παλιά κινητά, χλωμό βέβαια, αλλά ίσως κάποιος τα θέλει πριν τα πάω στην ανακύκλωση. Ένα nokia 6100, που είχε ένα πρόβλημα και δεν έπιανε vodafone και tim, αλλά μόνο cosmote. Και ένα nokia 6150. Υπάρχει και ένας φορτιστής γι αυτά τα δύο.

Παραλαβή από σταυρούπολη θεσσαλονίκης.

τα κινητά έφυγαν. Την #@*^$*&$# την οθόνη την θέλει κανείς, να αδειάσει το πατάρι μου;;; :-)

Δημοσ.

ο πρώτος που θα απαντήσει εδώ κάνει δικό του έναν υπολογιστή με

intel pentium II στα 233mhz(Hitachi cdr 7930) & 64Mb μνήμη και με 9 γιγα σκληρό(maxtor) και ενσωματωμενη

καρτα γραφικων και modem 56κ όλα σε μαύρο

κουτί με floppy και cd-rom χωρις λειτουργικο(Ενοειται οτι δουλευει κανονικοτατα και με xp ειναι λιγο αργος )

o πρώτος που θα απαντήσει ας μου στήλη και pm

παραλαβή απο Θεσσαλονίκη δεν την ξαναπατάω να στείλω με κουριερ και με κτελ και να μου γυρίσει πίσω γιατί δεν το θέλατε ξαφνικά.

Ευχαριστώ.

Ακομα φουρνος μικροκυματων samsung touchpad δεν δουλευουν τα μικροκυματα μονο to grill που εχει ισως καποιος να το χρειαζεται

περισοτερο απο οτι να το πεταξω.

ζεσταινει ανετα και μαγειρεύει ανετα ενα φαγητο με to grill

Συγνωμη για την παραπληροφοριση δεν εχει εστιες εχει μονο grill

Δημοσ.
τα κινητά έφυγαν

...τα κινητά ήρθαααααααααααννννννν!

...δλδ σε καλό δρόμο είναι...:-)

Ευχαριστώ τον lefterman για την προσφορά του.

Ας προσφερθεί κάποιος να τον απαλάξει κι από 'κεινη την εταίρα την οθόνη :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...