Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τελικά ο θανασης δεν παρει τα ηχεια και τον ενισχυτή ενδιαφερομαι και εγώ.θεσσαλονικη κεντρο μενω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον MrSeanκon, αφού με ενημέρωσε ότι κληρώθηκα πρώτος.

Το περασμένο Σάββατο επίσης κληρώθηκα να... κρεμαστώ σε μία εκκλησία, έτσι έλειπα σε γαμήλιο ταξίδι. Άργησα, καιρός ήτανε γιατί θα με τουφέκιζαν και δεν θα είχαν κι άδικο, χαχα!

Εν πάσει περιπτώσει δεν είχα σκοπό να συμμετέχω στην κλήρωση και θα προτιμούσα να δώσει το... δώρο μου σε έναν 15χρονο που να το έχει πραγματικά ανάγκη. Οι υπόλοιποι να πάνε να πιάσουν καμιά δουλειά, lolol.

Ελπίζω το παράδειγμα του MrSeanκon να το ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ξανά ευχαριστώ.

Νίκος.

Υ.Γ

Δεν χαρίζω μπουμπουνιέρες, ξεχάστε το.

Τις πουλάω όμως!

Δημοσ.

Aigeas , καλύτερα που παντρεύτηκες αντί να κάτσεις εδώ, γιατί ο MrSeanKon μας τα χάλασε λίγο, τράκαρε λέει την γκόμενα του και τον άφησε η Mercedes -ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων - και γι' αυτό κομμένα τα κοκά.

...Να ζήσετε με την ευκαιρία, και καλούς απογόνους, και του χρόνου, και καλοί πολίτες, και καλή λευτεριά, και

Δημοσ.

αν θελω να χαρισω κατι και το θελουν πανω απο 1 ατομα, με ποιο κριτηριο το δινω? γινεται κληρωση και αν ναι πως την κανω? μονος μου οπως να ναι?

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπεις την ωρα που εστειλαν pm ή ποσταραν και οποιος ειναι ο γρηγοροτερος το δινεις.

Εκτος και εαν εχεις θεσει αλλα κριτηρια, οπως π.χ. ποιος μπορει να ερθει να το παρει απο το σπιτι σου κτλ...

Δημοσ.

λοοοοοοοολ

μονο πουλαω σε αυτη τη φαση που βρισκομαι τωρα. μνημη suportalent 800αρα 1gb αν σε ενδιαφερει στα τριαντα ευρα. περα απο εκει εσυ εχεις να δωσεις τιποτα?

Δημοσ.

θα ηθελα να χαρισω το κορμι μου,αλλα ολα τα γκομενακια του φορουμ τα χει παρει ο aledjo. θα ανηφορισω αθηνα να παμε για κανα τσιπουρο με τον Lucifer να πουμε τους πονους μας

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι τον MrSeanKon για την δωρεά του, την οποία και παρέλαβα σήμερα. θα προστεθούν 1-2 πραγματάκια ακόμη, θα μπούν σε ένα ωραίο κουτάκι και θα πάνε κάπου που πραγματικά θα πιάσουν τόπο (Aigeas μην ανησυχείς).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...