censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αν τελικά ο θανασης δεν παρει τα ηχεια και τον ενισχυτή ενδιαφερομαι και εγώ.θεσσαλονικη κεντρο μενω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον MrSeanκon, αφού με ενημέρωσε ότι κληρώθηκα πρώτος. Το περασμένο Σάββατο επίσης κληρώθηκα να... κρεμαστώ σε μία εκκλησία, έτσι έλειπα σε γαμήλιο ταξίδι. Άργησα, καιρός ήτανε γιατί θα με τουφέκιζαν και δεν θα είχαν κι άδικο, χαχα! Εν πάσει περιπτώσει δεν είχα σκοπό να συμμετέχω στην κλήρωση και θα προτιμούσα να δώσει το... δώρο μου σε έναν 15χρονο που να το έχει πραγματικά ανάγκη. Οι υπόλοιποι να πάνε να πιάσουν καμιά δουλειά, lolol. Ελπίζω το παράδειγμα του MrSeanκon να το ακολουθήσουν κι άλλοι. Ξανά ευχαριστώ. Νίκος. Υ.Γ Δεν χαρίζω μπουμπουνιέρες, ξεχάστε το. Τις πουλάω όμως!
poscaman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 οοοοο aigeas το κανες κι εσυ;;;αχ....κριμα κι ησουν παλλικαρι ακομα... να ζησετε!!:mrgreen:
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 μπράβο βρε που την παντρεύτηκες! Καλά της έκανες! Πόσο τις μπουμπουνιέρες;;;
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Aigeas , καλύτερα που παντρεύτηκες αντί να κάτσεις εδώ, γιατί ο MrSeanKon μας τα χάλασε λίγο, τράκαρε λέει την γκόμενα του και τον άφησε η Mercedes -ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων - και γι' αυτό κομμένα τα κοκά. ...Να ζήσετε με την ευκαιρία, και καλούς απογόνους, και του χρόνου, και καλοί πολίτες, και καλή λευτεριά, και
isspro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 αν θελω να χαρισω κατι και το θελουν πανω απο 1 ατομα, με ποιο κριτηριο το δινω? γινεται κληρωση και αν ναι πως την κανω? μονος μου οπως να ναι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Βλεπεις την ωρα που εστειλαν pm ή ποσταραν και οποιος ειναι ο γρηγοροτερος το δινεις. Εκτος και εαν εχεις θεσει αλλα κριτηρια, οπως π.χ. ποιος μπορει να ερθει να το παρει απο το σπιτι σου κτλ...
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ή το δίνεις σε όποιον γουστάρεις εσύ. Δικό σου είναι, ότι θέλεις το κάνεις
isspro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 οκ καταλαβα παιδια. να στε καλα και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
isspro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 λοοοοοοοολ μονο πουλαω σε αυτη τη φαση που βρισκομαι τωρα. μνημη suportalent 800αρα 1gb αν σε ενδιαφερει στα τριαντα ευρα. περα απο εκει εσυ εχεις να δωσεις τιποτα?
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 θα ηθελα να χαρισω το κορμι μου,αλλα ολα τα γκομενακια του φορουμ τα χει παρει ο aledjo. θα ανηφορισω αθηνα να παμε για κανα τσιπουρο με τον Lucifer να πουμε τους πονους μας
Cromb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ και πάλι τον MrSeanKon για την δωρεά του, την οποία και παρέλαβα σήμερα. θα προστεθούν 1-2 πραγματάκια ακόμη, θα μπούν σε ένα ωραίο κουτάκι και θα πάνε κάπου που πραγματικά θα πιάσουν τόπο (Aigeas μην ανησυχείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις