Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ε οχι... Τουλαχιστον δεν εχει λιγο περισσοτερο δημιουργικη φαντασια? Αγκαθι ακους? :P μαλλον μονο εσυ ξερεις...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εν τω μεταξυ για να μη γινονται ολα αυτα τα posts για την κληρωση, θα μπορουσε να μπει πιστευω ενα κουμπι(πως ειναι το thank button σε καποια fora) στο αρχικο post της προσφορας και να φαινονται εκει ολοι οσοι δηλωνουν συμμετοχη

Δημοσ.
Ε οχι... Τουλαχιστον δεν εχει λιγο περισσοτερο δημιουργικη φαντασια? Αγκαθι ακους? :P μαλλον μονο εσυ ξερεις...

φυσικα,τπτ ποιο προτοτυπο δεν εχει να κανει , τη προηγουμενη φορα ομως απλα ηταν τροχαιο χαχαχα ρε τι αλλο θα ακου σουμε , a re sean kai esy ενα μεγαλο φορουμ σου εμεινε γιατι στα υπολοιπα πλεων δε σου μιλαει κανεις παει θα φας μπανακι και απο εδω

Δημοσ.

Λοιπόν χαρίζω 1 8800gts 320 και μία 8800gts 512.

Aπό σήμερα ξεκινά ο διαγωνισμός.

η κλήρωση θα γίνει στις 30 Ιουνίου του 2017

αστειεύομαι ε, μην με πλακώσει κανένας στα pm... :P

Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πολύ ευγενικό και φιλικό leftermann για τη CU που μου χάρισε εχθές.

Σ' ευχαριστώ πολύ Λευτέρη.

Δημοσ.
Να ευχαριστήσω τον liopyr για την 8800GTS που μου έδωσε.

θα σου σπασω τα μουτρα φιλε , η κληρωση σου ηταν συκε , ειναι γνωστο πως λαδωσες η καρτα ειναι εμενα!B)

Δημοσ.
ε, καλά άμα είναι να μου χαλάσεις και την μόστρα μου, θα βρω μία και για εσένα.. :P

προεδρε...ασε τις καρτες γραφικων...και κοιτα τις καρτελες για τα διαρκειας :lol:

Δημοσ.

χαρίζονται τα εξής:

1. μια παλιά 14άρα crt οθόνη. Δούλευε μια χαρά μέχρι πριν κανα δυο χρόνια. Για κανένα κατεβαστήρι ίσως, ή δεν ξέρω για τι άλλο.

2. δύο παλιά κινητά, χλωμό βέβαια, αλλά ίσως κάποιος τα θέλει πριν τα πάω στην ανακύκλωση. Ένα nokia 6100, που είχε ένα πρόβλημα και δεν έπιανε vodafone και tim, αλλά μόνο cosmote. Και ένα nokia 6150. Υπάρχει και ένας φορτιστής γι αυτά τα δύο.

Παραλαβή από σταυρούπολη θεσσαλονίκης.

Δημοσ.

...μας είχε βγάλει λίγο έξω απ' τα νερά μας ο MrSeanKon, αλλά βλέπω παίρνουμε πάλι ανάσες...

Το λοιπόν, να ευχαριστήσω τον nikos903 για την αποστολή του.

Κι όταν κάποιος σου στέλνει κάτι που σου χαρίζει, κι ενώ του έχεις πει προκαταβολικά να σημειώσει πως τα έξοδα θα τα πληρώσεις εσύ που παραλαμβάνεις, αλλά παρ' ολ' αυτά αυτός κάνει του κεφαλιού του και τα πληρώνει ο ίδιος, ε τότε είναι απ΄αυτές τις μέρες που σκας ένα μικρό χαμόγελο και λες "κοίτα να δεις που υπάρχουν Κύριοι ακόμα", και περνάει η μέρα λίγο πιο όμορφα....

Δημοσ.
2176251Πού το πρόβλημα να αφηνόταν ο MrSeanKon να συνεχίσει να ποστάρει "τις ευγενικές προσφορές του" στο ξέχωρο thread που κλειδώθηκε ;
Aδελφε καλα τα ειπες αλλα να μην πω τιποτα τωρα και φαω σουτ (δε με πολυνοιαζει κιολας) αλλα δεν ειναι μονο οτι κλειδωνονται τα threads δεν τολμαμε να μιλησουμε κιολας γιαυτο καλα εκανα τοσο καιρο που δεν ασχολιομουνα με ελληνικα φορουμς αλλα για χαρη μερικων παιδιων ποσταρω μονο στο Ινσομνια.

Μέχρι να παντρευτεί και να τελειώνει με το "γιάμα" που κάνει, θα γκαστρωθούμε εμείς....
Μπα η κυρια Χριστινα απεδειξε οτι ειναι μια κοινη γυναικα.

Οπως ειπε κι ο Παναγιωτης Μιχαλοπουλος (ρεμπετης) "Καρδια δεν ειχες μεσα ουτε κι αισθηματα και το εδειξες μπαμπεσα στα μπατιρηματα".

Μετα τα 40 βλεπω να σταυρωσω γυναικα (για σπιτι) δε γαμ((νται ολες τους ειναι κα**ολες και πουτ***νες του κερατα μονο για το πορτοφολι σε "αγαπανε"

Kyrioi sorry για την ακυρωση του διπυρηνου ΑΜΔ + ΣΑΤΑ δισκου.

Tα ειπα εκει για να ενημερωσω το λαο (εχω αλισβερισια στα ΑΟΑ).

O xristis Cromb ηταν ο νικητης της προηγουμενης κληρωσης και σημερα ταχυδρομησα το ΣανΝτιεγκο 3700+, 80 γιγα δισκο, 1 γιγα μνημη, καρτα PCI

Οποτε θα σας αφησω ησυχους για παρα πολυ καιρο απο την ενοχλητικη παρουσια μου.

Προσοχη στους δρομους.

Δημοσ.

Kyrioi sorry για την ακυρωση του διπυρηνου ΑΜΔ + ΣΑΤΑ δισκου.

Tα ειπα εκει για να ενημερωσω το λαο (εχω αλισβερισια στα ΑΟΑ).

Και εκεί για όσους δεν έκαναν τον κόπο:

Tίτλος: I lost much of my work, crashed my car F_CK almost 200.000 Euros disaster

Ξεπερνάμε τα ''τεχνολογικά'', και φτάνουμε κάπου εδώ...

I went from home but I was a drunk (a bit).

Driving fast F_CK I crashed the Mercedes.

The Police came there they understood that I was drunk ---> I paid them to avoid troubles with law.

I also paid some of the customers, I bought new car....

Ωραία. Ας υποθέσουμε ότι πιστεύουμε όλα τα παραπάνω. (λέμε τώρα, εμένα αμα δεν μου χαρίσεις την τρακαρισμένη Mercedes, δεν πιστεύω λέξη)... :P

Πόσο τιμητικό πιστεύεις πως είναι να δίνεις τσάμπα κάποια hardware που εκ των πραγμάτων θα μπορούσες να πουλήσεις, και πόσο τιμητικό να διατυμπανίζεις πως λάδωσες τους μπάτσους όταν κατάλαβαν πως προκάλεσες ατύχημα μεθυσμένος για να μην έχεις τραβήγματα με τον νόμο? :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...