--b}{d-- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ωραία κίνηση και πιο δίκαια από το fifo, εύγε. Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή :] __________________ Άντε μπας και αναβαθμίσουμε του ξαδερφάκου το PC. Σε μένα δεν κάνουν, παλαίμαχος speaking με IDE και Athlon XP 2100+ ftw!
Danny7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 και εγω ενδιαφερομαι απλα ενδιαφερομαι και για τον δισκο!
john_who Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Τώρα που καλοκαιριάζει, κάτι χρήσιμο... Χαρίζω δύο σκηνές (2 & 4 ατόμων) παλαιού τύπου όχι με αντηρίδες αλλά με ξύλινους πασάλους στρατιωτικού τύπου... Δηλαδή, η κάθε σκηνή έχει δύο σάκους, ένα τους πασάλους και ένα το ύφασμα (χοντρό καραβόπανο) Επειδή είμα Θεσσαλονίκη (Τούμπα) - δίνονται και σε οπαδούς του Άρη - θα προτιμηθεί όποιος μπορεί να περάσει να τις πάρει. Παρακαλώ PM (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...)
admin11111 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 @MrSeanKon και εγώ ενδιαφέρομαι για το σκληρό φίλε μου!! Ευχαριστώ!
ktsolkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 κληρουχα τι σειρα εισαι???? εγω υπηρετω ακομα.Δ 07 πολεμικο ναυτικο. ειμαι και εγω μεσα για οτιδηποτε εχεις ευχαριστηση. και ο σκληρος και ο επεξεργαστης με ενδιαφερουν.
alexpeykh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Υπολογιζε και μενα στην κληρωση και για τα δυο .Ευχαριστω !!
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Τώρα που καλοκαιριάζει, κάτι χρήσιμο... Χαρίζω δύο σκηνές (2 & 4 ατόμων) παλαιού τύπου όχι με αντηρίδες αλλά με ξύλινους πασάλους στρατιωτικού τύπου... Δηλαδή, η κάθε σκηνή έχει δύο σάκους, ένα τους πασάλους και ένα το ύφασμα (χοντρό καραβόπανο) Επειδή είμα Θεσσαλονίκη (Τούμπα) - δίνονται και σε οπαδούς του Άρη - θα προτιμηθεί όποιος μπορεί να περάσει να τις πάρει. Παρακαλώ PM (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...) Αρχηγε εγραψες, τρελαθηκα στα γελια...αψογος!
Panosst Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ενδιαφέρομαι κ γω να πάρω μέρος στην κλήρωση για τον σκληρό.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον δίσκο. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις