katsikoula Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται οι εγκυκλοπαίδειες "Δομή" (30 τόμοι) και "Grand Larousse" (9 τόμοι) σε άψογη κατάσταση (αχρησιμοποίητες παντελώς). Προτεραιότητα θα δοθούν σε σχολεία / βιβλιοθήκες ή σε άτομα τα οποία θα τα δώσουν σε σχολεία / βιβλιοθήκες και όχι απαραίτητα σε αυτόν που θα τα ζητήσει πρώτος.συνάντηση για παραλαβή στις γύρω περιοχές μου Ακαδημία Πλάτωνος - Μπουρνάζι - Μεταξουργείο λόγω έλλειψης χρόνου. αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα πάνε στα σκουπίδια.η αγγελία αυτή θα μπει και σε γειτονικό forum. ευχαριστώΦωτογραφίες: edit: τις "καπάρωσε" φίλος βιβλιοφάγος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Ιστορία και τα συναφή. ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από katsikoula 3
wizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδιά, ορμάτε κι ας τις χαρίσετε σε σχολείο/βιβλιοθήκη/ό,τι να 'ναι. Είναι "αμαρτία" να πεταχτούν στα σκουπίδια δύο εγκυκλοπαίδιες. Εάν δεν με εμπόδιζε η απόσταση, θα τις έπαιρνα για να τις χαρίσω παρακάτω. 4
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Χαρίζονται οι εγκυκλοπαίδειες "Δομή" (30 τόμοι) και "Grand Larousse" (9 τόμοι) σε άψογη κατάσταση (αχρησιμοποίητες παντελώς). Προτεραιότητα θα δοθούν σε σχολεία / βιβλιοθήκες ή σε άτομα τα οποία θα τα δώσουν σε σχολεία / βιβλιοθήκες και όχι απαραίτητα σε αυτόν που θα τα ζητήσει πρώτος. συνάντηση για παραλαβή στις γύρω περιοχές μου Ακαδημία Πλάτωνος - Μπουρνάζι - Μεταξουργείο λόγω έλλειψης χρόνου. αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα πάνε στα σκουπίδια. η αγγελία αυτή θα μπει και σε γειτονικό forum. ευχαριστώ Φωτογραφίες: edit: τις "καπάρωσε" φίλος βιβλιοφάγος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Ιστορία και τα συναφή. ευχαριστώ Aν ακυρωθει απο τον προηγουμενο δηλωνω ενδιαφερον για σχολικη βιβλιοθηκη στην βορεια ηπειρο. Ευχαριστω. 3
dhmak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 2 Modem 56K PCI Card & 2 κάρτες δικτύου Realtek 10/100 Είμαι Καλλιθέα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από dhmak
Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Modem 56K PCI Card ZOOM LINK & 2 κάρτες δικτύου Realtek 10/100 Είμαι Καλλιθέα. Καλησπέρα, με ενδιαφέρουν οι κάρτες δικτύου! EDIT: ευχαριστω πολυ!! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από Pseudonumo
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Aν ακυρωθει απο τον προηγουμενο δηλωνω ενδιαφερον για σχολικη βιβλιοθηκη στην βορεια ηπειρο. Ευχαριστω. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις απόλυτη προτεραιότητα! 5
mezapos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Samsung Galaxy Core i8260 ΠΛΑΤΗ ΘΗΚΗ καινουργια LG G2 ΠΛΑΤΗ ΘΗΚΗ καινουργια μπαταρια για Samsung Galaxy 5 GT-i5503t 550 GT-i5500 i5503 B7722 B5722 AB474350BU και ισως για αλλα μοντελα ΡΟΛΟΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ TV SONY ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ AIR CONDITION ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ DVD ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΡΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μικρογραφίες Συνημμένων Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από Snoob 2
coolerman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @messengerOfGood για τα πράγματα που προσωπικά μου έδωσε & παρέλαβα σήμερα. καθώς και τον @serdakis επίσης που έκανε τον κόπο να τα στείλει σε εμένα+άδικο στην πάτρα. Να είστε πάντα καλά & ευχαριστώ 1
DioNiSis_000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 χαριζονται 2 οθόνες crt 14'' εχουν πολλα χρονια να χρησημοποιηθουν αλλα λογικα θα παιζουν. βρισκονται πατρα.
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καποιος χαριζε εδω μεσα εναν ανταπτορα φορτισης κινητου ΝΟΚΙΑ απο χοντρο βυσμα σε λεπτο αλλα δεν μπορω να τον βρω. Μπορει να βοηθησει κανεις? Ευχαριστω.
serdakis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έκανα μια εκκαθάριση και βρήκα διάφορα ηλεκτρονικά που δε χρειάζομαι. Γενικά είναι παλιότερης τεχνολογίας όλα. Έχω βάλει φωτογραφίες με σχόλια εδώ: https://www.flickr.com/gp/131005616@N06/9Jd5R8 Τα βασικά είναι: bluetrek G2 bluetooth (unknown condition) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ serial mouse usb/firewire modem/routers (το ένα ίσως έχει κάποιο θέμα, τα άλλα 2 είναι bricks) ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ διάφορα αξεσουάρ νόκια etc (Αθήνα, κοντά μετρό Δουκ. Πλακεντίας. Στείλτε μου με πμ το τηλέφωνό σας να σας πάρω να κανονίσουμε) Γρηγορη δες εδω Νομιζω το εχει ακομα. Επειδη ειναι διπλα μου αν θες περναω και το παιρνω και βρισκομαστε μια μερα κεντρο να στο δωσω 1
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Γρηγορη δες εδω Νομιζω το εχει ακομα. Επειδη ειναι διπλα μου αν θες περναω και το παιρνω και βρισκομαστε μια μερα κεντρο να στο δωσω Ευχαριστω νασαι καλα.
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται οι εγκυκλοπαίδειες "Δομή" (30 τόμοι) και "Grand Larousse" (9 τόμοι) σε άψογη κατάσταση (αχρησιμοποίητες παντελώς). Προτεραιότητα θα δοθούν σε σχολεία / βιβλιοθήκες ή σε άτομα τα οποία θα τα δώσουν σε σχολεία / βιβλιοθήκες και όχι απαραίτητα σε αυτόν που θα τα ζητήσει πρώτος. συνάντηση για παραλαβή στις γύρω περιοχές μου Ακαδημία Πλάτωνος - Μπουρνάζι - Μεταξουργείο λόγω έλλειψης χρόνου. αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα πάνε στα σκουπίδια. η αγγελία αυτή θα μπει και σε γειτονικό forum. ευχαριστώ Φωτογραφίες: edit: τις "καπάρωσε" φίλος βιβλιοφάγος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Ιστορία και τα συναφή. ευχαριστώ Οι εγκυκλοπαιδειες παρεληφθησαν. Ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου. 2
AccountSaver Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Χαρίζω ,αν και χαζά,για τυχόν εργασίες ή ότιδηποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 1. DVD-ROM σε IDE σύνδεση 2. Floppy Disk NEC με την ταινία του 3. Conexant PCI- Express MODEM 56K.
serdakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Χαρίζω ,αν και χαζά,για τυχόν εργασίες ή ότιδηποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 1. DVD-ROM σε IDE σύνδεση 2. Floppy Disk NEC με την ταινία του 3. Conexant PCI- Express MODEM 56K. Ενδιαφερομαι για το 56Κ modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις