CaptainHog Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλημερα! mezapos αν μπορεις στελνεις μια φωτο απο το ραδιο-ρολοι? με ενδιαφερει η περιπτωση
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 --------------ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ MessengerofGood------------- vlahoskwn - Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel (με οδηγίες χρήσης) - Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel Pilot - Μια περιστρεφόμενη βάση (π.χ. για τηλεόραση CRT). Captain Nemo CHROME από το PC WORLD ΚΑΙ W98( τα οποια δεν βρηκα στην κουτα με τα πραγματα) Τα 2 εργαλεία αν θυμάμαι καλά τα έχει ζητήσει ο vahoskwn. Tα W98 ναι, το έγραψα, δεν τα βρήκα τελικά. Και πάλι σε ευχαριστώ. @mezapos: Εκείνο το "ποντικι microsoft καινουργιο εχω χασει τον δεκτη optical mouse 2000" μάλλον θα κάνει σε ένα δέκτη που μου έχει ξεμείνει ορφανός... Έχεις πμ.
Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παρέλαβα απο τον φίλο @mezapos και τον ευχαριστώ πολύ
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το ποντικάκι από τον φίλο mezapos δούλεψε με τον δέκτη μου μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ!
mezapos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) AYTA ΜOY EMEINAN ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1 θηκη με cd μεγαλη και χυμα cd διαφορα τραγουδια krami μπαταρια BL-4B NOKIA krami TELE ΡΟΛΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ krami πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia καινουργια krami ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro tigergreg τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη tigergreg 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου tigergreg ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από mezapos 1
PANOSSIG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο mezapos και απο μενα!!! Να σαι παντα καλα!!!
raid_av Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Χαριζεται διθεσιος καναπες και πολυθρονα ιδιου σχεδιου. Απλα στον καναπε εχει σπασει καποια ταβλα και καθεσε λιγο πιο χαμηλα απο το κανονικο. Απο Αθηνα.
evoracing Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Χαριζεται διθεσιος καναπες και πολυθρονα ιδιου σχεδιου. Απλα στον καναπε εχει σπασει καποια ταβλα και καθεσε λιγο πιο χαμηλα απο το κανονικο. Απο Αθηνα. Σου είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφίες?
raid_av Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Σου είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφίες? Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από raid_av
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 AYTA ΜOY EMEINAN ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1 θηκη με cd μεγαλη και χυμα cd διαφορα τραγουδια krami μπαταρια BL-4B NOKIA krami TELE ΡΟΛΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ krami πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia καινουργια krami ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη θηκη για galaxy note 3 καινουργια 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Στελνω πμ
mezapos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΝΕΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ tigergreg Samsung Galaxy Core i8260 ΠΛΑΤΗ ΘΗΚΗ καινουργια LG G2 ΠΛΑΤΗ ΘΗΚΗ καινουργια μπαταρια για Samsung Galaxy 5 GT-i5503t 550 GT-i5500 i5503 B7722 B5722 AB474350BU και ισως για αλλα μοντελα ΡΟΛΟΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ TV SONY ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ AIR CONDITION ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ DVD ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΡΚΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από mezapos
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Αν γινετε βαλε κι αυτο μαζι αυριο........
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 AYTA ΜOY EMEINAN ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1 θηκη με cd μεγαλη και χυμα cd διαφορα τραγουδια krami μπαταρια BL-4B NOKIA krami TELE ΡΟΛΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ krami πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia καινουργια krami ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro tigergreg τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη tigergreg 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου tigergreg ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ευχαριστω πολυ για την προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις