Προς το περιεχόμενο

Start PC without VGA Card

Mafia_Omerta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω μια μητρική και έχω όλα τα κομμάτια του PC εκτός από την κάρτα γραφικών και θέλω να μάθω αν μπορώ να ξεκινήσω τον υπολογιστή χωρίς την κάρτα γραφικών για να δω αν δουλεύει η μητρική κυρίως.

Αυτό γίνεται ή θα κάψω τίποτα;

Δημοσ.

Με το να ανοιξείς το PC χωρίς VGA δεν κάνεις κάτι.

Ακόμα και καμμένη mobo μπορεί να ανοίγει , και απλά να δίνει ρεύμα στα ανεμιστήρια , κλπ κλπ.

Δημοσ.

Μπα δεν καις τίποτα... Όμως όπως είπε και ο billpeppas λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις, π.χ. άμα ακούσεις μπιπ-μπιπ κτλ να βεβαιωθείς ότι δουλεύει ο επεξεργαστής :-)

Δημοσ.

ΟΚ εγώ για καλό και για κακό θα πάρω καμια κάρτα με 50 ευρώ για αρχή και μετά θα πάρω καμια καλή.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Δημοσ.
ΟΚ εγώ για καλό και για κακό θα πάρω καμια κάρτα με 50 ευρώ για αρχή και μετά θα πάρω καμια καλή.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Βάλε μια αγγελία στην Ζήτηση για καμμιά φθηνή και παλιά κάρτα από το να δίνεις 50άρια.

Και με μια tnt2 θα κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Αύριο πάω εξωτερικό και θα κοιτάξω εκεί αν έχει κάτι καινούριο με 50 ευρώ. Τώρα για μεταχειρισμένη θα κοιτάξω αν δεν βρω εκεί. Μετά πάντως θα πάρω μια πάρα πολύ καλή που θα αξίζει τα λεφτά που θα δώσω.

Δημοσ.

μιας και έπεσε η απορία πάντως. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, είτε μπορούσες να κάνεις κάτι είτε όχι δεν γίνεται. Θα μπορούσες πχ. να ακούσεις αν οι μνήμες, επεξεργαστής κλπ δουλεύουν αλλά ΔΕΝ ανάβει χωρίς καρτα γραφικών. Ανάλογα με τον κατασκευαστή θα κάνει 3-5 μπιπ και θα σβήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...