Προς το περιεχόμενο

mp3-mp4-acc usb player

marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριοι σας παρακαλω να με βοηθησετε σε κατι

Θελω να αγορασω ενα player μουσικων αρχειων usb oχι cd-mp3 player τα λεφτα τα οποια σκεφτομαι να διαθεσω ειναι απο 250 εως 300 euro

Εψαξα στο forum αλλα οι καταχωρησεις των konak devan mixalisx ηταν για λιγο μικροτερα μεγεθη.

Τι θελω απο εναν τετοιο player

1 Ειμαι επαγγελματιας οδηγος οποτε καταλαβαινετε .....(αυτονομια πολλη αυτονομια χε χε )

2 Θελω οπωςδηποτε να υποστηριζει ΑΑC, mp4 ( mp3 dead καποια στιγμη κατα την αποψη μου)

3 Θελω να υπαρχει δυνατοτητα ανανεωσης του firmware ωστε να μπορει ενδεχομενως να υποστηριζει codecs ή καινουργια forma μουσικων συμπιεσεων που πιθανως να προκυψουνε καποια στιγμη στο μελλον

4 Υπαρξη ραδιοφωνικου δεκτη (οσα περισσοτερα option εχει τοσο καλυτερα)

5 Οτι αλλο εχετε να μου προτεινετε να προσεξω πριν την αγορα καθοτιν rookie θα το εκτιμουσα ιδιεταιρως

6 Σκεφτομαι να κανω την αγορα μεσω e bay αν θελετε εχετε και αυτο υπ οψιν σας (γνωριζω το πως και το τι, εκει ειμαι expert LOL )

Σας ευχαριστω απο καρδιας εκ των προτερων για να μην <βαρύνω> το forum εκ των υστερων

Δημοσ.

Αν δίνεις μέχρι 300?, μάλλον το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι ένα iPod (δεν ξέρω και κανένα άλλο που να παίζει ACC :P).

To iPod mini των 4GB έχει 213?, το μοντέλο των 6GB έχει 263 και αν θέλεις ακόμα μεγαλήτερη χωρητικότητα, το iPod (όχι το mini) των 20GB έχει 332? (οι τιμές του Πλαισίου είναι οι χαμηλότερες που έχω δει σε Ελληνικό online shop).

Και από ποιότητα νομίζω ότι το όνομα Apple αποτελεί εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...