kolebras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Θέλοντας μετά από αρκετά χρονια να αλλάξω την CRT οθόνη με LCD κατέληξα στην Samsung 930MP αφού παράλληλα δεν θέλω να την χρησιμοποιώ και ως ξεχωριστή τηλεόραση (και ραδιόφωνο), αφού για TV Tuner υπολογιστή θέλω και δυνατό σήμα κεραίας και χάνω σε ποιότητα και επίσης να συνδέσω και το XBOX μου σε αυτή ώστε να αδειάσει και το γραφείο μου... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς την οθόνη αυτή, τις εντυπώσεις του, αν αξίζει να πάρω οθόνη με ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης (ως προς την ποιότητα και τις αποδόσεις που θα έχω κατά την χρήση σε WINDOWS και παιχνίδια) και τέλος αν υπάρχει κάποια άλλη για τον παραπάνω σκοπό. Ευχαριστώ και sorry αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις. Thanks. Υ.Γ. Τα χαρακτηριστικά της οθόνης για όσους δεν την ξέρουν είναι 19 ίντσες, 1000:1 contrast, 1280 * 1024 native, 250 brightness, 25ms responce time, Input Video Signal Analog RGB, DVI Digital link, CVBS, S-video, Component, TV(antenna/cable), Scart. 178 viewing angle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.