Προς το περιεχόμενο

Service Pack 2

giogr4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση του service pack 2 εμφανίστηκε στην γραμμή εργασιών το εικονίδιο του δίπλα στο ρολόι. Υπάρχουν φορές που εξαφανίζεται και δεν μπορώ να ρυθμίσω κάποια πράγματα. Μήπως ξέρει κανείς πως να το εμφανίζω ξανά σε τέτοιες περιπτώσεις;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τίποτε... Εγώ ο ηλίθιος που αγόρασα (μαζί με τον νέο μου υπολογιστή)τα Winxp sp2 original και μετά όταν κατάλαβα πως το Autocad Mechanical ΔΕΝ τρέχει ακόμα σε Sp2 συστήματα ο πωλητής μου είπε "...μεγάλε, περαστικά!!!".

Για μένα προσωπικά δεν ξέρω αν καλύπτει κενά ασφάλειας κλπ κλπ κλπ αλλά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ το SP2.

Sorry αν το βλέπεις λίγο άσχετο αλλά τα είπα και ξεθύμανα. Τώρα κάνω και update...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μιλάς για το κέντρο ασφάλειας ή κάνω λάθος. Αν είναι αυτό που ψάχνεις, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, διάλεξε κέντρο ασφαλείας και ρύθμισε από εκεί ό,τι θέλεις.

Δημοσ.

Το εικονίδιο αυτό (ασπίδα σε χρώμα κίτρινο) φανερώνεται μόνο για να κατεβάσει κάποια update νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω εσύ. Η μόνη ρύθμιση είναι μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Πίνακας ελέγχου- τοίχος προστασίας

αλλά οι ρυθμίσεις είναι περιορισμένες. Η γνώμη μου βάλε και ένα fire wall για καλό κακό (zonealarm, sygate) ή τέλος πάντων ότι εσύ νομίζεις καλύτερο.

Δημοσ.

ναι tzoykas για το εικονίδιο του κέντρου ασφάλειας μιλάω. Ενώ όταν δεν είχα antivirus στο pc ήταν διαρκώς δίπλα στο ρολόι, μετά την εγκατάσταση του antivirus εξαφανίστηκε. Νομίζω ότι έχει σχέση αυτό γιατί προηγουμένως συνέχεια μου έβγαζε το μήνυμα ότι δεν έχω antivirus. Πρέπει να ήταν κόκκινο με ένα x από ότι θυμάμαι.

Δημοσ.

An twra anoi3eis to kentro asfaleias 9a deis oti pleon exei katalabei oti egkatesthses antivirus gi auto kai de se eidopoiei pleon. Mhn anhsuxeis. Pantws apo kei kaneis oti allages 9eleis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...