Προς το περιεχόμενο

mIRC - πρόβλημα με κατέβασμα αρχείων

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Χρησιμοποιώ το mIRC για να αναζήτηση και κατέβασμα αρχείων, e-books κυρίως. Κάνω κανονικά αναζήτηση, συνδέομαι με τους χρήστες που έχουν το αρχείο που ψάχνω. Το προβλημα μου είναι όμως οτι μόλις συνδεθώ με το χρήστη και κάνω ένα dir πχ για να ψάξω στους φακέλους του, μου βγάζει ένα μήνυμα που πανω κάτω μου λέει οτι εάν δεν δώσω κάποια εντολή (πχ dir κλπ) θα αποσυνδεθώ αυτόματα σε 30sec. Yπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω; Γιατι κάθε φορά, γίνομαι Λούης για να προλάβω την αποσύνδεση... :)

Δημοσ.

Από όσα γνωρίζω δεν γίνεται να σταματήσεις τα 30sec.Την ρύθμιση αυτή την έχουν οι fservers για να μην αφήνουν μόνο μερικούς χρήστες να συνδέονται για πολύ ώρα.Το καλύτερο είναι να ξέρεις τι ψάχνεις από την αρχή, να κάνεις ένα search,να το βρεις και μόλις συνδεθείς με αυτόν που το έχει να πατήσεις την εντολή για το download.

Δημοσ.
Από όσα γνωρίζω δεν γίνεται να σταματήσεις τα 30sec.Την ρύθμιση αυτή την έχουν οι fservers για να μην αφήνουν μόνο μερικούς χρήστες να συνδέονται για πολύ ώρα.Το καλύτερο είναι να ξέρεις τι ψάχνεις από την αρχή, να κάνεις ένα search,να το βρεις και μόλις συνδεθείς με αυτόν που το έχει να πατήσεις την εντολή για το download.

Eντάξει... Αλλά δεν πρέπει να ψάξω στους φακέλους για να βρώ το αρχείο; Yπάρχει και άλλος τρόπος, δηλ; (To mIRC μου είναι σχετικά παλιό)

Δημοσ.

τα 30 sec μετράνε όταν είσαι idle (όταν δηλαδή δεν γραφεις κάτι) και είναι για να μην πιάνεις slots στον server.

είναι αυτόματη διαδικασία και δεν μπορείς να κανεις κάτι για αυτό.

τo μονο που μένει να κανεις είναι να κατεβάσεις την λίστα και όταν σε κάνει αποσύνδεση ο fserv να ψάξεις με την ησυχία σου που είναι τo αρχείο που σε ενδιαφέρει.

μετά κανεις νέο dcc και πας κατευθείαν στο directory που σε ενδιαφέρει!

εναλλακτική λύση είναι με τo που περάσουν πχ 28 sec να γράψεις μια εντολή ώστε να αρχίσουν να μετράνε από την αρχή τα 30 sec κοκ.

Δημοσ.

Αυτά τα 30 secs είναι 30 secs idle.

Δηλαδή 30 δευτερόλεπτα αδράνειας μεταξύ εσένα και του bot.

Όσο κάνεις αναζήτηση μέσα στους φακέλους, δηλαδή πληκτρολογείς μια οποιαδήποτε εντολή, δεν θα σε κοψει. :)

Κάποιος 'κανονικός' τρόπος δε νομίζω να υπάρχει μιας και αυτό, όπως σου είπε και giorg4, είναι ρύθμιση του fserv και όχι δική σου.

Ίσως όμως να μπορείς να κάνεις κάτι με κάποιο remote ώστε κάθε 10''-20'' να δίνεις μια εντολή στο bot.

Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει κάτι τέτοιο και δυστυχώς δεν γνωρίζω τον τρόπο που θα μπορούσες να το κάνεις, για να το δοκιμάσεις. :(

Αν μπεις στο #scripting, στο Gr-Net και ρωτήσεις, ίσως κάποιος να ξέρει να σου πει. :)

Πάντως μου φαίνεται υπερβολικό να είναι μόνο 30''. Δεν το βρίσκω τόσο καλή ιδεα... Είναι πολύ λίγος χρόνος και σου κάνει τη ζωή δύσκολη. :P

EDIT:

hahahaha! :mrgreen:

Ftoo soo! Με πρόλαβες! :P :*

Δημοσ.

Ok σας ευχαριστώ και τους δύο. Πάντως είναι λιγάκι παράλογο, να πρέπει να γράψεις έστω και κάτι χαζό για να μην σε αποσυνδέει (αυτό που κάνω δηλ μέχρι τώρα) :(

Δημοσ.

Ειναι οντως 30 δευτερολεπτα εαν εισαι idle...Το θεμα ειναι οτι στο mirc τα περισσοτερα #καναλια εχουν και την επιλογη @find <αυτο που ψαχνεις> και αμεσως σου εμφανιζονται "pm" με τα αποτελεσματα,το trigger για να συνδεθεις με τον αντιστοιχο "server" καθως και την διευθυνση που βρισκεται το συγκεκριμενο αρχειο που ζητας....Εεε στην συνεχεια απλα γραφεις "κομματιαστα" την διευθυνση(πχ αν ειναι /etc/ret/rrr/ttt/arxeio.mp3 γραφεις cd etc,cd ret,cd ttt,get arxeio.mp3)και ξεμπερδευεις χωρις να σε "τρωει" αν θα προλαβεις ή οχι...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...