Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Έχω καμιά 700ρια αρχεία που είναι γραμμένα στο Ami Pro 3.0 και θέλω να τα μετατρέψω σε word, publisher, corel οτιδήποτε τέλος πάντων σύγχρονο. Το Office μέχρι και την έκδοση XP υποτίθεται πως ανοίγει τέτοια αρχεία αν εγκαταστήσεις τον αντίστοιχο converter από την MS. Εγώ προσπάθησα και μου ανοίγει τα Ami Pro ως κενά αρχεία MS Word (λευκή σελίδα). Δεν έχω βγάλει καμιά άκρη ως τώρα και με επείγει ιδιαίτερα πολύ. Έχει κανείς καμιά ιδέα...;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Λίγο τρελλό αυτό που θα πω αλλά... δοκίμασε με το WordPad.
Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μπααα... δεν δουλεύει μου ανοίγει κάτι σαν script με όλες τις πληροφορίες του εγγράφου αλλά όχι το κείμενο όπως θα έπρεπε να φαίνεται...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Γαμώτο, εμένα κάτι αρχεία από ένα αρχαίο πρόγραμμα επεξεργασίας (το VolksWriter) μου τα άνοιγε το WordPad. Δοκίμασε (αν δεν το'χεις κάνει ήδη) το ακόλουθο: Στο Word πάμε Tools > Options > καρτέλα General. Ενεργοποιούμε την επιλογή Confirm conversion at Open. Μετά προσπαθούμε μέσα από το Word να ανοίξουμε το αρχείο AmiPro που θέλουμε. Κανονικά, το Word θα πετάξει ένα παράθυρο που θα έχει διάφορα encoding formats να διαλέξουμε για το κείμενο που προσπαθούμε να δούμε. Υπομονή, πρέπει να τα δοκιμάσουμε. Ίιισως δουλέψει... ΥΓ: Μου τελείωσαν τα 'κόλπα'...
Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 To Word μέχρι και την έκδοση XP τα άνοιγε αλλά δε λειτουργεί με τα δικά μου αρχεία μου ανοίγει κενές σελίδες (υποθέτω πως αυτό συμβαίνει επειδή φτιάχτηκαν με ελληνική έκδοση του Ami Pro και περιέχουν επίσης ελληνικούς χαρακτήρες). Βρήκα άκρη και τα κάνω PDF όμως μια χαρά, το μόνο που μένει είναι να βρω έναν πολύ καλό PDF editor εξου και το νέο μου thread - Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Να'σαι καλά, αλλά δυστυχώς δεν σε βοήθησα. Χαίρομαι πάντως που βρήκες λύση (έστω κι αν δεν είναι η υπέροχη δική μου λύση... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.