patrickdrd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα! Πως γίνεται να κάνω νέο folder, να τον κάνω read-only κ να μου επιτρέπει να γράψω μέσα του; Bug των Windows;
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μάλλον read only γίνονται μόνο τα αρχεία και όχι και ο φάκελος. Γι αυτό γίνεται να σε αφήνει να γράφεις
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Κι αν δεν θέλω να με αφήνει; Πρέπει να του αλλάξω το security?
alkisg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Το read only για φακέλους έχει ειδική χρήση στα windows, δεν "υλοποιεί" read only συμπεριφορά. Κάπου έχω αναφέρει και λεπτομέρεις παλιότερα, search...
StavrosD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δεξί κλοκ στον κατάλογο, properties, permisions, κάνε deny στο write.
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Σωστος ο StavrosD! Thanx! Δεν το βρήκα Alkisg, μπορείς να το βρεις εσύ κ να μου στείλεις το link?
alkisg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Ε... βαρέθηκα να ψάξω στο insomnia οπότε σου στέλνω απευθείας link από την microsoft: http://support.microsoft.com/?id=326549 Ένα απόσπασμα: Τα χαρακτηριστικά "Μόνο για ανάγνωση" (Read-only) και "Σύστημα" (System) χρησιμοποιούνται από την Εξερεύνηση των Windows (Windows Explorer) μόνο για να προσδιοριστεί αν ο φάκελος είναι ένας ειδικός φάκελος, όπως ένας φάκελος συστήματος του οποίου η προβολή είναι προσαρμοσμένη από τα Windows (για παράδειγμα, "Τα Έγγραφά μου" (My Documents), "Αγαπημένα" (Favorites), "Γραμματοσειρές" (Fonts), "Ληφθέντα αρχεία προγράμματος" (Downloaded Program Files)) ή ένας φάκελος που έχει προσαρμοστεί από το χρήστη μέσω της καρτέλας Προσαρμογή (Customize) του παραθύρου διαλόγου Ιδιότητες (Properties) του φακέλου. Ως αποτέλεσμα, η Εξερεύνηση των Windows (Windows Explorer) δεν επιτρέπει την προβολή ή την αλλαγή των χαρακτηριστικών "Μόνο για ανάγνωση" (Read-only) ή "Σύστημα" (System) των φακέλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.