Προς το περιεχόμενο

Vodafone-μήπως μας δουλεύουν;

Silok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία έχει ως εξής.Αφού έμαθα πως έχω επιδότηση στον λογαριασμό μου 106 ευρά είπα ο άνθρωπος να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω ένα κινητό που να μου αρέσει, ΝΟΚΙΑ πάντα.Πηγαίνω λοιπόν σ'ένα κατάστημα και μετά από αρκετή σκέψη καταλήγω στο 7260.

Ρωτάω:Ετοιμοπαράδοτο;Υπαλληλος:Όχι θα τόχουμε την άλλη εβδομάδα.Ημερ.συζήτησης 3/2/2005.Εντάξει λέω,μπορώ να το κλείσω και να βγάλουμε πιστωτική για να το πάρω με δόσεις;Ασφαλώς μου λέει ο υπάλληλος και ξεκινάμε την διαδικασία.Αφού τελειώσαμε μου λέει μόλις έρθει η συσκευή θα σας πάρω τηλ.

Κι αρχίζουμε.περνάει η 1η βδομάδα,η 2η και παίρνω τηλέφωνο σχετικά ήρεμος ακόμη και ρωτάω αν ήρθε.Η απάντηση φυσικά ήταν αρνητική.Κι όταν ρώτησα πότε θάρθει μου λένε ψυχρά ένα δεν ξέρουμε και πάει να μου το κλείσει.Καλά λέω εσείς μου είπατε ότι θάρθει πριν από μια βδομάδα.

Απάντηση:Έτσι λέει το σύστημά μας,έτσι σας λέμε.Θα περιμένετε την επόμενη παραλαβή.Αφού έφτασε η 9η Μαρτίου και πήρα τηλ.ρωτώντας πάλι το πότε με τη γνωστή απάντηση να με περιμένει στη γωνία άρχισα να ορύομαι.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

S:Μα καλά με δουλεύετε;Πέρασε μήνας και μου είχατε πει σε 1 εβδομάδα.Τι γίνετε επιτέλους;

Υπ:Μήπως θέλετε να δούμε κάποια άλλη συσκευή;

S:Όχι ειδικά επειδή είναι το μόνο που μου άρεσε και ειδικά επειδή περίμενα τόσο θέλω αυτό.Δηλαδή όταν κάποιος έρχεται και θέλει μια συσκευή θα το ρωτάτε από δω και πέρα ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;JOKER είναι;

Yπ:κοιτάξτε καθυστερεί τόσο πολύ γιατί η vodafone προσέχει τους πελάτες της

κι αν κάποιο κινητό δεν πληρή τις προδιαγραφές της το στέλνει πίσω στη nokia για βελτίωση κ.ο.κ

S:Ααα γι αυτό όταν πήρα το 1100 χρειάστηκε 3 αναβαθμίσεις λογισμικού για να δουλέψει;Δηλαδή αν δεν μας προσέχατε θα σκάγαν στα μούτρα μας;

Υπ:Eχμ τι να σας κάνω κι εγώ δίκιο έχετε.

S:Και που θα το βρω να δούμε;Τεσπα περίμενα που περίμενα τόσο πες τουλάχιστον μέσα στο Μάρτιο θα τόχω;

Υπ:Να σας δώσω τον υπεύθυνο να μιλήσετε.

S:Καλά τόση ώρα με τη βούρτσα μου μιλούσα;

Boss:(με ψυχρό ύφος)δεν ξέρουμε πότε θάρθει η εν λόγο συσκευή.

S:Ααα δηλαδή όταν μου είπατε σε μια εβδομάδα;

Boss:Εχμ δεν ήξερε το ΠΑΙΔΙ ήταν της citybank και σας είπε ότι έβλεπε στο σύστημα.

Kαι τελικά πήγα στο κατάστημα ακύρωσα την κάρτα,την παραγγελία και φυσικά τάχα πάρει τόσο που έκανα και διακοπή της σύνδεσης που ήδη είχα.

Και ασφαλώς το boss με ρώτησε γιατί κάνω διακοπή σύνδεσης.

Και του απαντώ πίστεψέ με δεν θέλεις να μάθεις.

Αφού επέμενε αρχίζω:Γιατί είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και λέτε μπούρδες μέχρι να νομίσετε ότι δέσατε τον πελάτη κι ότι τελικά δεν έφυγε με άδεια χέρια.Και το χειρότερο είναι πως νομίζετε ότι είμαστε ζώα και σε ότι μας πείτε εμείς σούζα.

Last year φίλε μου.

Συγχωρείστε το μεγάλο ποστ αλλά βαρέθηκα να με βλέπει ο κάθε κοστούμιας πωλητής μεγάλης ή και μικρής εταιρίας σαν μαλάκα που θα μου πασσάρει ότι και όταν γουστάρει αυτός κάτι επειδή νομίζει πως είναι πιο έξυπνος.

Τα λεφτά μου σου δίνω κι έχω απαιτήσεις ρε ΗΛΙΘΙΕ κατάλαβε το πια και κάνε σωστά τη δουλειά σου επιτέλους.

Μήπως πρέπει ν'αρχίσουμε να φωνάζουμε;

Δημοσ.

πες τα χρυσόστομε :) Ώρες ώρες είναι απαράδεκτοι.

ελπίζω τελικά να βρήκες το κινητό που ήθελες!

Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις, η μοναδική λύση είναι το ινστιτούτο καταναλωτών. ( http://www.inka.gr )

Δημοσ.

Thanks ρε παιδιά για τη συμπαράσταση.Πάντως θα προτιμούσα να κάνω γκάϊντα στο ξύλο το υπευθυνοανεύθυνο και μετά κάθε μεσημέρι πέρασμα ένα χέρι για να μην ξεχάσει ποτέ πως κάποιος άλλος δημιούργησε το σύμπαν κι όχι αυτός.

Υ.Γ. Πήγα σ' ένα μαγαζάκι με κινητά στη γειτόνιά μου και σε 2 μέρες το πήρα,άσε που από την ευγένεια μούρθε να τους δώσω παραπάνω χρήματα.

mkst λάθος το έγραψες.'Ωρες ώρες ΔΕΝ είναι απαράδεκτοι!!!!!

Δημοσ.
To 7260 tha ine se periorismens posotites olo ton martio.

Ine thema NOKIA.

Δεν διαφωνώ αλλά στις 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ όταν τόκλεισα άλλα μου είπαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...