Προς το περιεχόμενο

modem booster tis prokopis ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Λοιπόν... εντυπώσεις απο το webroot accelerate:

Στη μία μέρα που το χρησιμοποιώ, βλέπω μια κάποια διαφορά στο browsing. Όχι κάτι εξωπραγματικό, αλλά σίγουρα είναι πιο γρήγορο.

Εκεί που βλέπω σημαντική βελτίωση είναι στα downloads, τόσο με getright, όσο και με το limewire (σημειώνω ότι μπαίνω με pstn και σύνδεση παντείου που δεν είναι και ό,τι ταχύτερο υπάρχει).

Ειδικά με το Limewire pro, παλιότερα το ταχύτερο που μπορούσα να κατεβάσω ήταν 5 kb/s και αυτή τη στιγμή κατεβάζω με 11 kb/s (για την ακρίβεια, κυμαίνεται μεταξύ 10 - 12 kb/s).

Με το getright οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες, αλλά και εκεί νομίζω πως πρέπει να κατεβάζει με 1-2 kb/s ταχύτερα.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι μπορώ επιτέλους να πλοηγούμαι ικανοποιητικά την ώρα που κάνω downloads (παλιότερα όταν κατέβαζα κάτι, οι σελίδες αργούσαν εκνευριστικά να φορτώσουν).

Γενικά δηλαδή, μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος :)

Ενημερώνω επίσης ότι το πρόγραμμα είναι trial.

Τέλος, παραθέτω εδώ την περιγραφή που υπάρχει στο readme του.

Description:

Works with Windows 95, 98, ME, NT, 2000 and XP:

This program can help increase the overall speed of your Internet connection by up to 300%!

It does this by modifying the Windows default settings for data transfer over a network.

Simply click the "Accelerate" button and follow the steps to accelerate your system.

Though the actual speed limit of your modem speed cannot be increased, the

efficiency that your modem transfers data can be improved. So, though the modem

connection speed displayed (eg 28800 bps) when you connect to the Internet may appear

unchanged, you should notice a significant speed increase in your Internet activities.

• Members
Δημοσ.

Συνέχεια της ενημέρωσης για το webroot accelerate (δεύτερη μέρα):

Μετά την πρώτη φορά που το Limewire κατέβασε αρχείο με 12 kb/s δεν ξανάπιασε τόσο απίστευτες για τα δεδομένα μου ταχύτητες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ίντερνετ γενικά πάει κάπως πιο γρήγορα, αλλά όχι εντυπωσιακά πράγματα.

Αυτό που με ανησύχησε ήταν ότι όταν έκανα έλεγχο με το Ad-aware, μου βρήκε 51 (!) αντικείμενα μαζεμένα, ενώ συνήθως δεν έβρισκε τίποτα (ή το πολύ να έβρισκε 1-2 κάθε δεύτερη βδομάδα). Τα καθάρισα, μπήκα ίντερνετ και μετά απο καμιά ώρα ξαναέκανα έλεγχο και βρήκε άλλα δύο. Να σημειώσω πως εκτός απο webroot, τα νέα προγράμματα που εγκατέστησα τις τελευταίες μέρες ήταν το Plone 2.05, το LimeWire 4.8 pro, το J2SE Runtime Environment 5.0 και το Norton Ghost 9. Τα τρία πρώτα τα έχω ξαναεγκαταστήσει και παλιότερα και ξέρω ότι δεν είχαν πρόβλημα με spyware, ενώ και το Ghost φαντάζομαι ότι δεν σου δημιουργεί τέτοια προβλήματα.

Για να μην τα πολυλογώ, φοβάμαι μήπως φταίει το webroot accelerate. Θα το κρατήσω μέχρι αύριο το πρωί που θα ξανακάνω έλεγχο. Αν ξαναβρώ spyware θα το απεγκαταστήσω για να δω αν διορθωθεί το πρόβλημα (εννοείται πώς ότι και αν γίνει θα σας ενημερώσω).

• Members
Δημοσ.
Κατι μου λεει οτι τα spyware οφειλονται στον accelerator.

Το συνηθιζουν αρκετοι accelerators (dap' date=' flashget κλπ)[/quote']

Κι εγώ το βρίσκω πολύ πιθανό, αφού τα υπόλοιπα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει ξέρω ότι είναι "καθαρά". Θα το αφήσω πάντως λίγο ακόμα να δω τι θα βγάλει και το επόμενο scan με ad-aware και spyware eliminator (μήπως δηλαδή έφταιγε κάτι που κατέβασα ή κάτι άλλο) και μετά βλέπουμε...

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί η εταιρεία που βγάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα βγάζει και ένα γνωστό anti-spyware (το spy sweeper).

Α, επίσης είδα ότι και το Tune Up Utilities 2004 έχει μια επιλογή "Internet Optimization". Αν βγάλω τελικά το webroot accelerator, θα το δοκιμάσω κι αυτό...

• Members
Δημοσ.

Τελευταία ενημέρωση για το webroot accelerate:

Μετά απο τέσσερις μέρες που το έχω στον υπολογιστή μου μπορώ να πω πως δεν ευθύνεται για τα spyware που βρήκα την πρώτη μέρα (μάλλον έφταιγε ένα "περίεργο" αρχείο που είχα κατεβάσει από το LimeWire). Από τη στιγμή που τα καθάρισα, δεν ξαναβρήκα spyware - σημειώνω ότι έκανα έναν έλεγχο τη μέρα.

Όσο για την ταχύτητα, εξακολουθεί να παραμένει όπως την περιέγραψα στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φαίνεται κάπως βελτιωμένη, αλλά όχι εντυπωσιακά πράγματα. Καμια φορά βέβαια, πρέπει να σημειώσω, κάτι το πιάνει και για λίγο κατεβάζει με ταχύτητες διπλάσιες απο το φυσιολογικό - αυτό όμως δεν κρατάει πάρα πολύ.

Πάντως, λέω να το κρατήσω.

• Members
Δημοσ.
Χρησιμο λοιπον, αλλα σχετικα μικρη χρησιμοτητα. Κατι κανει, αλλα οχι σπουδαια πραγματα.

Κάπως έτσι... τουλάχιστον στο δικό μου pc και modem (που είναι παμπάλαια - 7 ετών). Δεν ξέρω αν σε άλλο σύστημα τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...