RedKostas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα: Απενεργοποιώντας το vertical sync σε μια κάρτα GForce 5900XT 128MB (με drivers 66.93) ο υπολογιστής μου κάνει restart μετά από λίγο. Όταν επιστρέφει στα Windows μου βγάζει το κλασικό μήνυμα Windows has recovered from a serious error κτλ. κτλ. ενώ τα αρχεία τα οποία χρησιμοποιούνταν την στιγμή του restart ήταν τo sysdata.xml (το πήρα από το report το οποίο στέλνουν τα windows στη microsoft σε περίπτωση λάθους). Θέτωντας το vertical sync σε application - controlled mode το PC δείχνει να δουλεύει μια χαρά. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VERTICAL SYNC? Μέχρι να καταλάβω το πρόβλημα ( έφαγα στην μάπα 3 format γι'αυτό αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει... Ευχαριστώ
insomniac_new Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα: Απενεργοποιώντας το vertical sync σε μια κάρτα GForce 5900XT 128MB (με drivers 66.93) ο υπολογιστής μου κάνει restart μετά από λίγο. Όταν επιστρέφει στα Windows μου βγάζει το κλασικό μήνυμα Windows has recovered from a serious error κτλ. κτλ. ενώ τα αρχεία τα οποία χρησιμοποιούνταν την στιγμή του restart ήταν τo sysdata.xml (το πήρα από το report το οποίο στέλνουν τα windows στη microsoft σε περίπτωση λάθους). Θέτωντας το vertical sync σε application - controlled mode το PC δείχνει να δουλεύει μια χαρά. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VERTICAL SYNC? Μέχρι να καταλάβω το πρόβλημα ( έφαγα στην μάπα 3 format γι'αυτό αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει... Ευχαριστώ ξαναπέρνα τους drivers και δες τι γινεται. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα απενεργοποησε το-δεν εχεις καποιο ωφελος ως προς την γραφική απεικονιση..στην πραγματικότητα χανεις frames..
RedKostas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Από το error log των ΧΡ μου βγάζει error code 100000d1 αν αυτό βοηθάει... Καμιά απάντηση;
Z3R@tuL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 γενικότερα οι drivers της nvidia πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα νατί να τα λύνουν. Δοκίμασε με τους νέους drivers που κυκλοφορούν τους 71.84 και δες αν υπάρχει μετά την εγκατάσταση τους κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.